Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 6. Hafta: Beşiktaş- Fenerbahçe | 27 Eylül Pazar - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kardeşim benim baskette yazdıklarıma bak. fenerbahçe'ye ve obra reyise ne kadar inandığımı görürsün melih mahmutoğlu'na rağmen. bu takımda nani van persie var ama ben inanmıyorum çünkü HOCA YOK.
Mesaj tarihi:
6 mac 6 mac dedigin bu muydu. 1 tane macın tarihi degismis 1999-2000de. Hatta 3 macın degistigi 2000-20001de sampiyon da olmadık. Bu nasıl bir aglamak ya.

Ayrıca da haksızlık olması icin Haluk Ulusoy doneminde fenerbahcenin erteleme icin basvurup alamaması lazım. TFF yonetimi degisince aldıgı kararlar da degisebiliyor.
Mesaj tarihi:
Phyx said:

galatasarayın uefa kupasını kazandıgı sezon en az 5,6 lig maçları ertelenmişti beyfendiler yorulmasın lige de odaklanabilsinler diye

fenerbahce yarı final oynadığında her hangi erteleme oldu mu mesela?

bu iki kulup arasındaki muamele farkını oluşturan nedir eğer sizin dediğiniz gibi bi kollama yoksa?

Bizim 3-2lik real maçından önce ligde erteleme olmayacak artık diyip oynattılar maçı. Sonra bi daha hiçbir maç ertelenmedi.

Uefa senesinde çok fazla erteleme olmamış hatta lan. Real maçı olan seneymiş hepsi.
Mesaj tarihi:
Phyx kardes once bir laf attin gs nin maclari ertelenmis diye sonra bir bakmissin uefa senesi tek maci ertelenmis. Kaldi ki o seneler fb nin pendikle filan oynadigi avrupaya gidemedigi seneler. Ha deseydin ki fenerin o sene maci ertelenmedi gs ninki ertelendi haklisin. Yani bana de ki atni sene icerisinde gs nin maci erteleniyor, fb ninki ertelenmiyor. Boyle birsey olsa haklisin. Kendi yazdigin mesajlarlarla kendini haksiz duruma dusurmen priceless. Su ulusoy muhabbeti kabak tadi vardi gecen sayfalarda smoke birseyler sacmaladi, gerisini getiremedi isterseniz uzatmayin. Kuddusinin de anlamadigi bir nokta var: federasyon baskaninin gs li olmasiyla fb tarihinde bu kadar uzun sure baskanlik yapmis birinin federasyon baskani olmasi ayni sey deil. bana bu ulkede rastgele secilen birinin gs-fb-bjk den birini tutma olasiligini soyleyebilirsin heralde. Bu kisi hakem de olsa federasyon baskani da olsa farketmez, illa birini tutacak. Kaldi ki aziz yildirim bircok merci tarafindan sike davasinda suclu bulunmus birisi. Simdi soyle bakalim ayni sey mi?
Mesaj tarihi:
yahu hata bulacam diye inciğine dalmayın olayın, aklımda yanlış kalmış. benim söylemek istediğim federasyon sizi kolluyordu, o yüzden maçlarınızı erteliyordu. bu ertelemelerin farklı sezonlarda olması federasyonun sizi kolladığını değiştirmez ki? bir sezonda bir, diğerinde 3 ertelenenince sayılmıyor mu? sonuçta yine sizin avrupada başarı kazanmanızı kolaylaştıran bir etken.

Ki bir de o dönem de siz de avrupaya gitseydiniz sizin de ertelenirdi gibi içi boş bir ithamda bulunabiliyorsunuz. o zaman ben de diyorum ki bu şike soruşturması sizin için yapılsaydı aynı tarife size de uygulanırdı. o yüzden siz de ağlamayın lütfen m.ali aydınlar, demirören falan diye. aynı soruşturma size de açılsa galatasarayın da ligden düşürülemeyeceğini herkes gayet net biliyor
  • 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...