Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 abi bu nedir ya? 25 yaşımda bademciklerimle tanıştırdı beni. totodan iğne yiyorum kaç gündür su bile içemiyorum. var mı bu konuda tecrübelerini paylaşacak birileri? 4 gün oldu gözle görülür bir düzelme yok yarın yine doktora mı gitsem acaba?
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 25 yıldır ilk defa mı? Mümkün mü böyle bir şey ki
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 ilaçla 6-7 gün ilaçsız 7-8 günde geçer su içmezsen iyileşemezsin bu arada bol ılık su iç
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Ateşini ölçüyr ? Pastil alıyor ? Ihlamur papatya vs alıyor ? ( ılık asla sıcak içme ) Hala ateşin varsa yarın doktoruna danış ..
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 abi küçükken ehi ehi bademciklerim şişti moduna giriyodum da, ciddi anlamda su bile içemiyorum abartı değil yani :D. Yarın gidicem tekrar
sefacaNBA Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 http://forum.paticik.com/read.php?21,957131,957492#msg-957492 ilk mesajına bak, hey gidi günler.
benjani Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 bana sürekli oluyor da hiç iğne vermediler.en şiddetlisinde bile birkaç gün antibiyotik kullanınca geçmişti.
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 adam bademcikten girip benim çocukluğuma inmiş - bademciklerin arkasında iğrenç beyaz hedeler var gore content direkt tam işkence
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 benim 7 yaşımdayken almışlardı hatta zeki anne babam madem ameliyat oluyo sünnet de çıksın aradan demişler alttan üstten kesmişlerdi milletin sünnette ağlayıp zırlamasını izleyen ben için kendimi çok şanslı hissetmemi sağlayan bir olgu olmuştur narkoz halinde sünnet olmuş olmak. karakterimi bile etkilemiş olabilir hahah
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 eğer ileri boyuttaysa dışarıdan müdahele ile iğne ile çekip alıyorlar bademcikten iltehabı. Doktora git 4 gündür hiç azalmadığını söylersen bunu yapacaktır ve rahatlayacaksın.
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 10-12 penicillin iğnesi yemeden geçmiyor bu meret. Ben küçükken çok çektim bu hastalıktan. Bi de eskiden Penadur vardı halen var mı bilmiyorum, bu 12 iğnenin finalinde bonus niyetine yaparlardı. En kötüsüydü o ya.
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 aldır geç ya, leş gibi ağız kokutan bir organ zaten taş maş yapıyor.
Nako Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Tamamla tedavini ilk önce sonra gidersin doktora
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Geçen sene başıma geldi benimde. Daha önce hiç olmamıştı, olunca da iyi oldu. Her yazılanı okumadım benim ateşim yükselmşiti 2. gün 40 dereceye. Bi kaç saatte inmeyince acile gitmiştim. O beyaz şeyler tonsilit oluyor. 1 hafta ağzıma tek lokma koyamadım, su falan içtim sadece o da zorla günde iki bardak içebilirsem iyiydi. En son direkt serum bağladılar iki gün üst üste, anca o zaman kendime gelebildim. Boşlama git doktora. Serum yersen daha çabuk iyileşirsin. 7 kilo verdim bir haftada ben. Başına gelmesin istiyorsan baştan doktora git.
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 bugün yine gittim. ben gözle görülür bir düzelme yok desem de, hastalığın normal seyri bu, antibiyotiğe devam dedi. şimdilik aldı gazımı :). ateş falan kalmadı zaten iğneleri yedikten sonra da benim derdim yutkunamıyor olmam falan, acı biraz daha katlanabilir seviyeye geldi ama.
Drall Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Kriptik tonsillit böyle bişey abi. Viral olandaki gibi iki dinlendim geçti olmuyo bakteriyelde. Ateşin yükseldikçe ılık duşa gir, ateş düşürücünü antibiyotiğini al ve bol sıvı tüket. Yemek yemeye çalış bi de. Başka yapabileceğin bir şey yok, doktorun da sihirli değneği yok bi anda düzeltsin
Öne çıkan mesajlar