Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ucuz uçak bileti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nerelerden alabiliyoruz
skyscanner değilde sanki daha underrated siteler vardır gibi :3
paticik nereleri kullanıyo
çok esnek bi periyod var bide +/- 7 ay 2016dan itibaren lima peru küba falan gitmek istiyorum ama 5-6k uçak biletine bayılmak istemiyorum bi yandan öyle sorayım dedim burayada etrafımdaki krolar underage shemale hastası olduğu için 2 ayda bir taylanda gidiyorlar tek tavsiye orası sdf
Mesaj tarihi:
Fin said:

burayada etrafımdaki krolar underage shemale hastası olduğu için 2 ayda bir taylanda gidiyorlar tek tavsiye orası sdf

http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/etgub62afz3txuygbukv.gif
Mesaj tarihi:
businessda ayakkabilarini cikarip onundeki koltuga yasliyan tipler, ayak kokusunu gectim kaba davranislar vs, kiroyum ama para bende sendromlari iste

annem thy den emekli oldugundan ve eski tayland burosu muduru yanimizda oldugundan business olmasada en azindan rahat ediyim diye onden koltuk ayarlamaya calistik, doktorumdan ayzi filan vardi ona ragmen bu kirolarla doluydu iste ucak heh
Mesaj tarihi:
bir sualim var benim de, bilet aramak istiyorum. ama istiyorum ki 10 ayri destination gireyim, 10 ayri tarih ihtimali gireyim. 100 tane ihtimal var yani. arada bir bakip fiyatlar threshold altina indigi anda bana ABIIII KOS KOS diye mesaj atsin.

var mi boyle bir site?
Mesaj tarihi:
skyscanner'da price alerts belli tarihler ve belli yerler girersen calisiyor.

ben onumuzdeki her haftasonuna belirledigim X adet destinasyona baksin haber versin istiyorum.
  • Yeni Oluştur...