Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BEST TURKISH GUILD EU ALL CAPS

Protreh

Öne çıkan mesajlar

küfür.txt dosyasını okuduktan sonra "fck me I ninja pulled" videonun ana fikri

edit : Bu arada o gülen tipler skypeda kendi aralarından gm ile dalga geçiyorlar, yaklaşık bir 10 kişi falan. Başvurup girmekten son anda kurtulmuştum, ordan biliyorum ^^;
Sosyal ağlarda paylaş

Riggs'den ötesini berisini tanımam. Good Talking videoları var. Adam Amerika'da paralı asker aynı zamanda. Blood Legion dağıldı sanırım ancak zamanın iyi guildlerinden'di.. Midwinter'a adamlarını pasoladı sonrasında Slootbag'de bunları sattı Serenity'i açtılar. Serenity'de ALL CAPS'den farkı olmaz hiçbir kurumsal yapısı olduğunu düşünmüyorum :)-D

[video]https://www.youtube.com/watch?v=WAaU7g6kff0?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

Ragefreakyo said:

Dünyada wow oynayanların %99'u sana kıyasla iyi oyuncudur sanırım tahmin ettigim kişiysen :)

arkadaşların hakkında yorum yapmayacagım ama prime guildi bütün top guildlerin agzına meze olmuş, dalga geçmek için parametre olarak kullandıkları bi lakap, bir fail ikonu olmuş durumda. Dedigin gibi iyi oyuncular ve iyi insanlar ise prime da işleri ne :)

prime guildi hakkında fikir edinmek için

[video]https://www.youtube.com/watch?v=iMu_Zj3pKgQ?feature=oembed" width="459">

al gm'i de bu

[video]https://www.youtube.com/watch?v=04XYJUjepzI?feature=oembed" width="459">

Tarren Millde yeterince oynayan bir kişi olarak sunduğun bilgiler için teşekkür ederim ve doğru bilgilerdir. oyun bilgine de saygım ve buradaki çoğu insanın saygısı sonsuz fakat sandığın kişi değilim ki %99 unun bana kıyasla iyi olduğunu düşünmüyorum. Böyle bir oranı sayarak mı buldun diyeceğim ama onu da sanmıyorum :)

Gelelim iyi oyunculuk kıstasına. Bir şeyler yapabilen ve kendini bir takım şeylerde ıspatlamış kişiler gözümde iyi oyuncudur. İlle full Mythic(veya eski eş anlamıyla heroic) end game olarak tamamlamalarına gerek yoktur. Oyunu senelerdir oynayan biri olarak bilirsin ki ne kadar emek o kadar köfte mantığıyla dönüyor bu çark. Malesef herkes öğlen akşam kontent başı yardıramıyor, 4-5 gün raid yapamıyor. Benim için iyi insanlar ve birşeyler yapıyorlar ve çabalıyorlar. Sizin gibilerin(hakaret anlamında değil) merceğinden bakıldığında eziklenmiş guilde girmeleri orada devam etmeleri,failer guilde girmeleri her anlamda kötü olmaları anlamına geliyor, ama o anlama gelmemeli. Daha farklı bir açıyla çabalarına bakınca iyi oyuncular. Seninki ise etiketi nedir önceden neler yapmışlar şu an nerdeler mantığı. Aslında evet genel kıstas budur ama benim gözümde ve benim gibi bu sadece oyun abi yap semi hardcore ama kasma diyenlerin gözünde değil. Çünkü insan belli bir zamandan sonra evini, barkını geçindirip işine de focus olmak zorunda. Kaldı ki oyun sırf pve den ibaret değil :) Pvp skill, trading skill, rp skill...

Özür dilerim biraz wall of text e döndü görüntü kirliliği yapmak istemezdim; lakin bence ne olursa olsun birşeyler yapabilenler iyi oyuncudur, daha iyisini yapanlar mükemmel oyuncudur. Bir de mükemmel olma yolunda ilerlerken insanlığını ve efendiliğini ona buna loser,failer diyip oyun bilgisiyle veya kafasından belirlediği belli şeylerle ezmeye çalışırken kaybedenler var (sözüm meclisten dışarı kişisel alıp yanlış anlaşılma olmasın)işte onlar da aslında çok çok afedersin bi z.kim olamamıştır.

Kısacası bence harcadıkları zaman doğrultusunda iyi oyuncular, iyi insanlar.
'Dedigin gibi iyi oyuncular ve iyi insanlar ise prime da işleri ne?' sorusunu anlamadım çünkü Prime 'şerefsizleri,leakerleri,guild jumperleri ve dramacıları alıyoruz xp ye de gerek yok, buyrun abiler' diyen bir guild değil idi. Kişilik olarak çarıklıyı çurukluyu toplamıyor en nihayetinde :) Ama her köyün de bir delisi vardır elbet. Yani en kötü ihtimal arkadaşları vardır onlarla faillemek varsın olsun kontenti 1 ay 2 ay rötarlı da bitirmek isteyebilir insan nedir ki yani ? Yazım polemik için değil sadece saygılı bir münazara yaratmak içindir.İstemeden suya sabuna dokunmuş ise gene söylüyorum özür dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ifartcritted said:

Sinowhatrecup said:

Yazık ya, bir oyunda bile anlaşmayı beceremiyorsunuz. Neyin hırsı bu? Sanki dünyayı kurtarıyorsunuz.

bunu diyen vatandaşın zamanında ettiği laf
"ama dil deyince car car car.. hay allahım valla o kadar sinirliyim ki su anda. Yanımda olsalar bogarak oldurebilirim!!!!!!!!! ulan insan kafa dagıtmaya giriyor manyak olup oyundan cikiyor." said:

Full hali

Bu adamların dramı ile benim yaşadığım şey arasında bağ bulabilmek için sarf ettiğin çabayı beğendim. Ama maalesef mantığın ales sorularında ki "sonraki cümleyi tamamla"'dan ilerisine gidemiyor. Zavallı.
Sosyal ağlarda paylaş

[video]https://www.youtube.com/watch?v=YgGg9xuiBfM?feature=oembed" width="459">

Reyiz zamanında Kongor'a da ayarı vermiş
Sosyal ağlarda paylaş

Sinowhatrecup said:

itham eden ve edilen kişilerin tamamı birbirini trollerken ve digerini ciddiye almazken, sen neden araya durun siz kardeşsiniz diye girdin ki çözemedim tam :)

@kudretliadam

abicim sen huunu degil misin ? Neden hikaye anlatıyorsun, uzatınca daha inandırıcı olmuyor, zaten okumadım da.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşın yaptığı "ilişkilendirmeye" ithafen yazdım, (sözde bana laf yetiştirmeye çalışmış) hata mı ettim acep? Herhalde öyle oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ragefreakyo said:

Sinowhatrecup said:

itham eden ve edilen kişilerin tamamı birbirini trollerken ve digerini ciddiye almazken, sen neden araya durun siz kardeşsiniz diye girdin ki çözemedim tam :)

@kudretliadam

abicim sen huunu degil misin ? Neden hikaye anlatıyorsun, uzatınca daha inandırıcı olmuyor, zaten okumadım da.

Ben tam olarak ne demek istediğini ve neyden bahsettiğini anlamadım ? Neyi uzatmışız neyde hikaye yapmışız ? Arkadaşlığımın inandırıcılığı için mi sana hikaye anlatacağım işim yok? Kendi arkadaşlarımı sevip sevmemem senin takdirin mi oluyor? Sırf haz etmediğin kişileri biraz övdüm diye yakışmıyor bu tavırlar senin gibi adama. Zaten okumadımlar falan...Oku o zaman abi yanlış anladığın belli beni. Sevdiğim saygı duyduğum bir insandın şu tavrına kadar ama söyleyecek daha söz bulamadım iyi akşamlar
Sosyal ağlarda paylaş

Kudretliadam said:

oyun bilgine de saygım ve buradaki çoğu insanın saygısı sonsuz fakat sandığın kişi değilim ki

Kudretliadam said:

Ragefreakyo said:

@kudretliadam

abicim sen huunu degil misin ?

Ben tam olarak ne demek istediğini ve neyden bahsettiğini anlamadım ?

Gerçekten çok dar bir bakış açısı ve sınırlı bilgi ile konuşuyorsun.
Arkadaşlarını seviyor olabilirsin, sana göre iyi oyuncu olabilirler, ki öyleler(bu konudaki görüşümü de belirttim zaten)

Ama arkadaşların gitti diye hani adını bile anıp da reklam yapmama gerek olmayan dandirik bir guildi niye burda gelip övme ihtiyacı duydugunu anlamadım ? Bu adamlar haftada 6-7 gün raid yapan, SOO sonunda tepeye oynayacagız diye yırtık dondan çıkar gibi çıkan #primerising tagleri ile bir algı oluşturmaya kalkıp, daha highmaulda dagılan ve agızlara madara olan bir guild. Şu anda dünyada 230. olan bir guildi kalkıp method serenity falan diye kıyaslıyorsun. Ne diyelim şimdi sen ve arkadaşların çok iyisin gittiginiz guild de çok iyi ooh ne güzel falan mı diyim sana :)

Son olarak, quote aldıgın postta herkesin birbirini trolledigi ve ciddiye pek de alınmaması gerektigini söylemişim ama okumak ile anlamak arasında fark var işte :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ragefreakyo said:

Kudretliadam said:

oyun bilgine de saygım ve buradaki çoğu insanın saygısı sonsuz fakat sandığın kişi değilim ki

Kudretliadam said:

Ragefreakyo said:

@kudretliadam

abicim sen huunu degil misin ?

Ben tam olarak ne demek istediğini ve neyden bahsettiğini anlamadım ?

Gerçekten çok dar bir bakış açısı ve sınırlı bilgi ile konuşuyorsun.
Arkadaşlarını seviyor olabilirsin, sana göre iyi oyuncu olabilirler, ki öyleler(bu konudaki görüşümü de belirttim zaten)

Ama arkadaşların gitti diye hani adını bile anıp da reklam yapmama gerek olmayan dandirik bir guildi niye burda gelip övme ihtiyacı duydugunu anlamadım ? Bu adamlar haftada 6-7 gün raid yapan, SOO sonunda tepeye oynayacagız diye yırtık dondan çıkar gibi çıkan #primerising tagleri ile bir algı oluşturmaya kalkıp, daha highmaulda dagılan ve agızlara madara olan bir guild. Şu anda dünyada 230. olan bir guildi kalkıp method serenity falan diye kıyaslıyorsun. Ne diyelim şimdi sen ve arkadaşların çok iyisin gittiginiz guild de çok iyi ooh ne güzel falan mı diyim sana :)

Son olarak, quote aldıgın postta herkesin birbirini trolledigi ve ciddiye pek de alınmaması gerektigini söylemişim ama okumak ile anlamak arasında fark var işte :)

Tamam o troll olayını okumamışım haklısın şimdi dediğini gördüm. İşten fırsta kaldıkça okuduğum için olsa gerek insan okuduğunu o an farklı algılayabiliyor. Sınırlı bilgi derken görecelidir saygım var. Method serenity diye kıyaslamadım ki primeyi ilk yazdığımda yanlış yazmıştım o sonrasında editleyemedim, iki core guildin yanında yanlış yazdığım prime yi görenler prime muhabbeti açtı falan muhabbeti geçti öylesine. arkadaşlarımın da geçtiği muhabbetini görünce iyi insanlardır iyi oyunculardır dedim nacizane yorumumla. Şu konuda katılıyorum çok konusup patladılar zamanında evet. Gerçi bu işler zamanla abi herkes bir iki sene sonra şimdi güzel guild dediği yerlere geliştikçe o da guildmi diyecek. Farkındayım örnekler arasındaki tezatlığın da ben kafama edeyim basta yanlıs prime diye editleyemedim, o prime örneğini saçmalaştırdı muhabbeti. Neyse kırmayalım böyle seyler için birbirimizi zaten. Arkadaşlar için ise korumacı anıma denk gelmiş ne diyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi şeker gibi konuşup beni üzmenin ne alemi var şimdi. Seni severim sen iyisin de çevren kötü :/
Sosyal ağlarda paylaş

gelin benimle black desert oynayın, böyle dandin oyunlar için kavga etmeyin, birbirinizi kırmayın. Guild savaşları var, ticaret var, kaçakçılık var, tüm interneti dövelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Serdar sen catasa gitmedin mi daha ? Tapelerde adın çıktı sayfa sayfa ? Yalanlıycak mısın bunu
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi dedikodu heralde o, istemeye gelen olmadı evde kaldım gene
Sosyal ağlarda paylaş

Onu bunu bırakın da 'kış geliyor' Tam bozmadan havalar yapabildiğiniz kadar mangal yapın.
Sosyal ağlarda paylaş

kasmayın wipe
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler goldları yemek isteyen protrehin all capsi neden patlattıgını ortaya çıkarmış bulunmaktayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Uğur Dündar gibi adam hemen tespit etti.
Sosyal ağlarda paylaş

alın verin dramaya can verin

hergün girip yeni post görmemekten sıkıldım
Sosyal ağlarda paylaş

Sosyal ağlarda paylaş

Sequo said:

Karandin net 10 senedir uğraşıyor bu problemlerle. Adamı öyle bir bokladınız ki ne şerefsizliğini bıraktınız ne haysiyetini. Siz 2 ay guildinizi ayakta tutamadınız yok başarısızlık yok şu yok bu.

Yine diyorum Karandin tam 10 senedir bunlarla uğraşıyor ve catastrophe'u tüm dünyaya tanıttı.

Hala gelipde karandin tü kaka diyen olacak mı acaba çok merak ediyorum.

Tekrardan kurdu catasi bakalım ne olacak.

karandin karandin dedin geldi senin guildini dağıttı :D
Sosyal ağlarda paylaş

Aaa bi dk lan yeni drama mı var?

Bide şu beyninde ur mu hastalık mı olan bi adam vardı, eski sevgilisi başkasıyla mızraklatıyordu muydu o mu mızraklamıştı hayal meyal hatırlıyorum. Twitchte yayın yapan bi kız için fırtınalar kopmuş, ihanet ve ihtirastan fırtınaları içinde progressler yarıda kesilmişti falan. O işler en son ne oldu?
Sosyal ağlarda paylaş

Bi dur sexdice zate ortalık karışık. Sequo dan fake acc li savunma bekliyorum ben.

maykıl_patlamış_mısır_yerken.jepege
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar drama döndü yine karandin win win helal olsun adama.
Sosyal ağlarda paylaş

Karandine o konuda bende cok kirginim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...