Dünyada wow oynayanların %99'u sana kıyasla iyi oyuncudur sanırım tahmin ettigim kişiysen :)
arkadaşların hakkında yorum yapmayacagım ama prime guildi bütün top guildlerin agzına meze olmuş, dalga geçmek için parametre olarak kullandıkları bi lakap, bir fail ikonu olmuş durumda. Dedigin gibi iyi oyuncular ve iyi insanlar ise prime da işleri ne :)
prime guildi hakkında fikir edinmek için
[video]https://www.youtube.com/watch?v=iMu_Zj3pKgQ?feature=oembed" width="459">
al gm'i de bu
[video]https://www.youtube.com/watch?v=04XYJUjepzI?feature=oembed" width="459">
Tarren Millde yeterince oynayan bir kişi olarak sunduğun bilgiler için teşekkür ederim ve doğru bilgilerdir. oyun bilgine de saygım ve buradaki çoğu insanın saygısı sonsuz fakat sandığın kişi değilim ki %99 unun bana kıyasla iyi olduğunu düşünmüyorum. Böyle bir oranı sayarak mı buldun diyeceğim ama onu da sanmıyorum :)
Gelelim iyi oyunculuk kıstasına. Bir şeyler yapabilen ve kendini bir takım şeylerde ıspatlamış kişiler gözümde iyi oyuncudur. İlle full Mythic(veya eski eş anlamıyla heroic) end game olarak tamamlamalarına gerek yoktur. Oyunu senelerdir oynayan biri olarak bilirsin ki ne kadar emek o kadar köfte mantığıyla dönüyor bu çark. Malesef herkes öğlen akşam kontent başı yardıramıyor, 4-5 gün raid yapamıyor. Benim için iyi insanlar ve birşeyler yapıyorlar ve çabalıyorlar. Sizin gibilerin(hakaret anlamında değil) merceğinden bakıldığında eziklenmiş guilde girmeleri orada devam etmeleri,failer guilde girmeleri her anlamda kötü olmaları anlamına geliyor, ama o anlama gelmemeli. Daha farklı bir açıyla çabalarına bakınca iyi oyuncular. Seninki ise etiketi nedir önceden neler yapmışlar şu an nerdeler mantığı. Aslında evet genel kıstas budur ama benim gözümde ve benim gibi bu sadece oyun abi yap semi hardcore ama kasma diyenlerin gözünde değil. Çünkü insan belli bir zamandan sonra evini, barkını geçindirip işine de focus olmak zorunda. Kaldı ki oyun sırf pve den ibaret değil :) Pvp skill, trading skill, rp skill...
Özür dilerim biraz wall of text e döndü görüntü kirliliği yapmak istemezdim; lakin bence ne olursa olsun birşeyler yapabilenler iyi oyuncudur, daha iyisini yapanlar mükemmel oyuncudur. Bir de mükemmel olma yolunda ilerlerken insanlığını ve efendiliğini ona buna loser,failer diyip oyun bilgisiyle veya kafasından belirlediği belli şeylerle ezmeye çalışırken kaybedenler var (sözüm meclisten dışarı kişisel alıp yanlış anlaşılma olmasın)işte onlar da aslında çok çok afedersin bi z.kim olamamıştır.
Kısacası bence harcadıkları zaman doğrultusunda iyi oyuncular, iyi insanlar.
'Dedigin gibi iyi oyuncular ve iyi insanlar ise prime da işleri ne?' sorusunu anlamadım çünkü Prime 'şerefsizleri,leakerleri,guild jumperleri ve dramacıları alıyoruz xp ye de gerek yok, buyrun abiler' diyen bir guild değil idi. Kişilik olarak çarıklıyı çurukluyu toplamıyor en nihayetinde :) Ama her köyün de bir delisi vardır elbet. Yani en kötü ihtimal arkadaşları vardır onlarla faillemek varsın olsun kontenti 1 ay 2 ay rötarlı da bitirmek isteyebilir insan nedir ki yani ? Yazım polemik için değil sadece saygılı bir münazara yaratmak içindir.İstemeden suya sabuna dokunmuş ise gene söylüyorum özür dilerim.
Öne çıkan mesajlar