Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Yok oyle kolay olmuyor hemen lvl 60 merak etme. O optimum durumlarda oluyor... Ben ciktigi ilk gunden beri oynuyorum. Az oynuyorum. Ayrica 1 ay da xmas tatilinde ara verdim. lvl 35 im dusun. Zevkini cikararak ilerlemek daha eylenceli bence. Ayrica o 1 hafta 60 layanlar butun questleri biliyorlar ve gunde 10 saat oynuyorlar. Zor is ![signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Way, 25 Ocak 2005 02:26 tarihinde demiş ki: iyide herekes lvl 60 olabilir..bence asıl oyun lvl 60 dan sora baslıyo..lvl 60 olunca pvp olayına girildiginden herkes en ii armor silah vs aramaya baslıyo bunları tam istedigimiz gibi bulmak lvl 60 olmaktan daha zor olacak sora pvp olayı baslıyo..karakterinize ısınmak her class a gore ayrı taktikler bi sure sora robotlasmak cs gibi adam oldurmek bunlar en az 3-4 ay gerektirir..ondan sorada ya yeni bi karakter denersiniz ya da raid mis daha ii itemlar zaman gecirirsiniz belki o gazla ben serverin en zengini olacam diyip para kasmakaya baslarsiniz..yapılacak sey cok oyunda lvl 60 olunca game over vs demiyo ole diyen oyunlar pvp sistemi olmayan oyunlar bence eq2 coh vs gibi.. oh yureme su serptın ben bu acıdan dusunmemıstım doru herkes yuksek lvllı ıken dısarda ıyıı seyyler awına cıkmak zorlasacak[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Levelcap kesin artacaktır. Bundan eminim. Olmadı expansion packte artar. Blizzard endgame charları elbet düşünür. Ben şahsen PvP serverında, 10 kişilik arkadaş topluluğumla, bütün questleri yaparak, duel saçmalayarak, yavaştan eğlenerek, salına salına yürüyerek bir oyun düşünüyorum. 2 hafta, 1 ay gibi bir sürede 60 olmak? PvP için güzel, ama sıkıcı olabilir mi? Bence olur. Tabi unutmamak lazım, deli gibi level kasarak, 60. levela hiç Duel yapmadan, raide katılmadan, proffession geliştirmeden gelmek? 60'dan sonra sıkıntı olabilir. Bence..[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bir haftada 60 olsan bile yapacak daha bir dolu iş var professionlar , auction houseda eşya satmalar az uz iş yok yani . Şimdi betada kimse fazla kasmıyor , ona rağmen genelde 35 civarı millet . Retail çıktığında max 2 3 haftada 60lanır pek çok karakter sonrasındada profession ,auction house , raid ve battlegrounds yapılır oynanır yani oyun , baya zaten sırf raid yeter bu gün raid yaptık üşenmezsem atarım resimlerini ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Raid ve Battlegrounds arasında kalacağız anlaşılan :)[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 oy tamam anla$ildi lvl60 vuran turk arkada$larimizi onyxia da can verirken videolarini izleyecez demektir bu..lvl60 olur olmaz seti takim taklavati dizdiniz, raidlerden max hazzi aldiniz, battlegrounds ta deh$et sactiniz tum hepsini 1 haftada yapanin alninin ortasindan operim..[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Battlegorunds ta aksyonun gunlerce devam edebilecegi yaziyo... Bilemem yani :)[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bende sindire sindire levellamayi tercih ederim ama battlegrounds geldiginde de level 40larda olmak istemem. O yuzden bi yerde hizli level alip itemlari vs. bulup-template i bitirip battlegroundsu beklemeyi tercih ediyorum. Komik gerci alliance taki level 43 chari silip ayni serverin horde una gectim ama olsun :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Orc Hunter - Level 1x - (Warsong) - Active Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Juzzam, 25 Ocak 2005 02:11 tarihinde demiş ki: Abi aşkolsun insan 2 rogue koyucaana bi tane de mage koyar oray. :D Magein cooldown time ı yüzünden rogue zaten... Hem totemlerden dolayı çok daha hızlı mob kestikleri için rogue.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Dalamar şimdi tatilde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bence 1 yıl sonra levelcap 150 civarı olacak.. Demedi demeyin :D[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Hellnar - Orc Shaman Dalamar şimdi tatilde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Blizzard'ın Expansion Pack'i ne zaman piyasaya süreceğine bağlı bence..[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Günde 10 saat civarı kasarak , 2 rogue , 1 warrior , 1 shaman , 1 priest ile 2 haftada 60 oluyor tüm part üyeleri Warrior tanklık yapıyor , roguelar damage dealerlık , shaman winfury ve strenght totem ile rogue ve warriora dehşet damage sağlatıyor ve arada heal atıyor çok gerektiğinde , priest sadece heal atıyor. sanırım shaman ekledigin için parti ye horde da sın. belli lvl aralıkları icin hangi mekanlarda kasılıyor.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 32+ olduktan sonra ya grom gol git ogre troll kes yada hillsbrad dı sanırım ordakı ogrelerı kes ha birde hammerfall az ilersinde de ogreler var hatta elite troller var filan 40+ için ama yer bilmiyorum tanaris olabılır şu needlesin dogusundakı yarış pistinin doğusu evet orası olabılır 40+[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 3 gunde 30 olma tutorial i :) undead için tabi lvl 1 -10 deathknell bril lvl 10 -13 silverpine giris lvl 13 - 18 croasroads questler lvl 18-21 silverpine cıkıs dalaran mageler lvl 21-30 hilsbard eger hilsbard da fazla kesilmezseniz tarren mill in dısında 3 gunde 30 oluyoruz ben ud priestla oldum. 40 a kadarda orendik yokmu artıran :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeeplyDisturbed Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 3 gun full kasarak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ha bir yer daha var ama ora için biraz saglam olmak lazım şu tarren millden doguya gıdıyorsun dağ da arathi di sanırım elite ogreler var yani bir arkadas orda deli item fılan buluyordu ama biraz saglam olmak lazım lvlleri kactı unuttum ama yıne nerden baksan 38+[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bence asıl zevk 40 dan sonra baslıo[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 öyle pas kasmican arada eglenecende ama yinrde hızlı gelmeye calıscan eglence olsun diyede 3 ayda level 60 olursan herkes almıs basını gitmis olur =) benim amacım 1-1,5 ayda 60 olmak cokta kasmicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 hillsbrad tam gank zone...onun yerine stonetalon veya ashenvale tercih edilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 he[signature][hline]IYILIK ET, KOTULUK BUL lvl:70 server:xigenon 3 weapon: +10/100 dual shard Armor: Full Chitin Shell Rouge Np:9xxxxx Clan: Madem Turksun Goster Urksun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 üle stonetalonda lvl 35ken ne kesıcem ben goblinmi örümcekmi chimeramı :D[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pagan_Angel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 What is the level limit? The CURRENT character level limit is 60. This is subject to change in the beta. resmi ağızdan gelen cevap bu ben şahsen lvl sınırının kesinlikle çok daha üst seviyelere çıkıcagından eminim blizzard kadar yetenekli çalışanları bünyesinde toplamış ve geçmişi ortada olan bi firma altın yumurtlayan tavugu kessin olucak şey dil.Buna artı olarak çıkardıgı oyunların bu kadar arkasında olan ikinci bi firma gösteremezsiniz blizzardda zaten 100 lerce saat oynasanız bile hiç bi zaman oyunu tam olarak bitirmiş olmıycaksınız diyor bunun oyuncuları kandırıp 3 5 fazla oyun satmaya yönelik bi söylem olmadıgını anlamak için blizzin geçmişine şöle bi bakmak yeterli olucaktır yani lvl 60 olucam herkes lvl 60 olucak oyun bayıcak yapıcak hiç bişi kalmıcak hüüüü intihar edicem bırakın hüleeeaann şeklinde panik atak yaşıyan arkadaşlara sakin olmalarını tavsiye ediyorum:) Not: Bknz diablo yıllardır bu oyunu oynıyıp hala bi enigma yazamamış bi gf dşürememiş yabancı türk bi sürü arkadaşım var bknz ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 blizzarddır ne yapar yapar oynatır değişik rune wordler cıkıyor hala battle.nette valla WoW da kim bilir neler çıkıcak bu herifle işini iyi yapıyor canım[signature][hline]Hordish Manner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Ya bu oyun her türlü baya yol yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 20 Günde 60 olcak şekilde xp kasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar