hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 ben baktım yemedim bazı yorumlar güldürdü hatta "İyi işlenirse güzel soygun filmi çıkar" "havuz yapim" gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Esadın tuttuğu image maker firmayı mı tuttu lan bu adam da sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 cemaat filmi gibi olur, zorla adam goturup izletirler gene asdfasd IMDB nin en kotu filmleri arasina bir turk yapimi edaha sokmus olucaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 http://i.imgur.com/R5TJqoQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Biz nezaman şöyle bir kış geçirecez ya... https://pbs.twimg.com/media/CVbNaKDU8AIWtFy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Uludağ böyledir şimdi? Orada şehrin merkezi değil zaten bu da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Blizzard cakmis biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 çabukkış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 atesbenicagiriyo said: hahah iyiymiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 gecen sene yeni mezun bir arkadaşı trollemiştim. Bu kadar saflık yapacağını hiç tahmin etmedim tabi.Ben adam anladı sanıyorum, megerse inanmış. o yuzden sonu biraz acıklıydı ama yine de komik sdf jeff benim yesil de arkadas iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 baya komikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Her gün kuru fasülye yemek türkçesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 vaperon said: anasının ipodundan silmiş mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 http://i.imgur.com/FYDELDu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Islam yeryuzunden silinirse sahane olucak bu dunya Veya muslumbordleri burda birakip gidelim ya, zor zaten kabeyi bulmak baska gezegenden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 tam /pol/ delusionı seninkide, islam gider bislam gelir. its buznis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Nekro said: gecen sene yeni mezun bir arkadaşı trollemiştim. Bu kadar saflık yapacağını hiç tahmin etmedim tabi.Ben adam anladı sanıyorum, megerse inanmış. o yuzden sonu biraz acıklıydı ama yine de komik sdf jeff benim yesil de arkadas iste. i am proud of you son keep lifting den nası anlamadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 nasıl anlamadı bende bilmiyorum o kadar kendimi yırtmama ragmen sdfd ailesine falan soylemiş birde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Laurelin said: Islam yeryuzunden silinirse sahane olucak bu dunya Veya muslumbordleri burda birakip gidelim ya, zor zaten kabeyi bulmak baska gezegenden islam değil geri zekalı insanlar silinirse güzel olabilir ancak. o da olabilir yani kesin olur diye bir şey yok. insan olan yerde huzurun olması çok zor. dinleri de kaldırsan milliyetleri de kaldırsan mutlaka bir gruplaşma ve kavga, savaş olur kaçarı yok. kabeye gelirsek; ondan da yeni bi tane yapılır. her gezegene 1 tane heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Daesu said: tam /pol/ delusionı seninkide, islam gider bislam gelir. its buznis tabi canim :) http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/930/884/c62.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Starbucks'a iMAC götürmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar