Marty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 o nasi bi tip ya. isidci diye ihbar edin gerci turkiyede madalya takarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 sen evli değilmisin ya ne istiyorsun adamdan bırak ekmeğine baksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 ya dövdürsen, yara izinden de prim alır bu. ek ; abi aranızda grego evliymiş muhabbetini kim yaydıysa, allah üstünüze tepeden baktırsın kjsb. yok bekarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Ben sadece eliyle evli dedim, Eli diye Yahudi bir işadamıyla evli olarak algılamış olabilirler. Kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 sağ elim yossi, sol kohen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 birak evli bilinsin neyin pesindesin, ekmegini patiden mi cikaracaksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 ekmek sadece dört yanı duvarla çevrili, tepesinde dam olan yerde değildir. ekmek her yerdir. Sırasında bir orman, sırasında dağ başı, sırasında paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 quixef said: Ben sadece eliyle evli dedim, Eli diye Yahudi bir işadamıyla evli olarak algılamış olabilirler. Kusura bakma. bağa didi onu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 yeni gelin olmak ve tuzlukla koşmaya güzel bir örnek teşkil etti herr quixef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 libeye dedim ben onu evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 inception oldu o zaman. tuzlukla koşanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 hemen konuyu değiştireyim. http://www.hurriyet.com.tr/ahmet-nacin-olay-yaratan-sinifi-40010592?utm_content=buffera55d3&utm_medium=social&utm_source=linkedin.com&utm_campaign=buffer çocuklar deli olacak haberi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 harbiden ne kadar sapkın bir turuncu lan o. off düşünsene günde 8 saat o renge bakıyorsun. yavrucuklar ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 nedne turuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 aşağıda videolar falan var linkte, ibretlik eğitim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 guncel said: nedne turuncu Positive: Physical comfort, food, warmth, security, sensuality, passion, abundance, fun. Negative: Deprivation, frustration, frivolity, immaturity. Since it is a combination of red and yellow, orange is stimulating and reaction to it is a combination of the physical and the emotional. It focuses our minds on issues of physical comfort - food, warmth, shelter etc. - and sensuality. It is a 'fun' colour. Negatively, it might focus on the exact opposite - deprivation. This is particularly likely when warm orange is used with black. Equally, too much orange suggests frivolity and a lack of serious intellectual values. benim üzerimdeki etkisi, -alternatif esnaf lokantası -yeni deli evli evi yada yeni evli deli evi -pavyon kafe karışımı mekanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 baya cırt bi ton ya, renkten ziyade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Cahilsiniz ondan. Turuncu hojdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Eski boyayi tam kapatsin diye koyu ton secilmistir. Adamlar boyaci degil sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Yarısını mavi yapar üst kısımları bulut şeklinde beyaz yapardım, bebelerin de içi açılırdı. http://3.bp.blogspot.com/-XnTmJABjK4s/Ui2kgnjUyvI/AAAAAAAAERU/fSM_o8yAMU8/s1600/550_cloud-in-the-sky-left-s.jpg böyle birşeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 floransla aydınlatılan duvar zaten ne sürersen sür kan alacaklarmış gibi hisseder ya. adamın suçu da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 http://www.quickmeme.com/img/0b/0b188499df4ddeabd59f4ac7701e6111cc403b314bfaa208d699790bf3ecab42.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Law said: Yarısını mavi yapar üst kısımları bulut şeklinde beyaz yapardım, bebelerin de içi açılırdı. http://3.bp.blogspot.com/-XnTmJABjK4s/Ui2kgnjUyvI/AAAAAAAAERU/fSM_o8yAMU8/s1600/550_cloud-in-the-sky-left-s.jpg böyle birşeyler Belki birkaç küçük mutlu çalı da eklerdin. lel nako pişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Hah benimde aklıma bob ross gelmişti :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2015 http://i.imgur.com/905wMsB.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar