Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Selamlar, Kurban bayramında bir haftalığına Antalya tarafına tatile gitmeyi düşünüyorum. Kamp şeklinde olacak, çadır vs. Doğanın içinde, yeri gelsin yürüyüşe çıkayım, yeri gelsin bisiklet kiralayayım, yeri gelsin yüzeyim, yeri gelsin hiçbir şey yapmadan ayakları uzatıp kafa dinleyeyim istiyorum. Araçla gideceğim, şöyle merkezi bir yer olsun, çadırı oraya kurayım, en fazla 1 saat mesafedeki yerlere de gün içinde araçla gidip, akşamına veya ertesi güne tekrar çadırı kurduğum yere döneyim diyorum. Kelebekler Vadisi, Ölüdeniz, Kabak Koyu ilk verilen tavsiyeler oldu. İki sorum olacak; 1- Nereyi Headquarter bellemeli? 2- Çevrede nereler gezilebilir? O tarafları bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 guncel said: malkara keşan hoppala paşam
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 kelebekler kabak ölüdeniz antalya tarafı değil ki hem kelebeklere kabak'a arabayla giremezsin artı bisiklet süremezsin :d merkezi de sayılmaz kaş'a bile 2-3 saat yol oralar antalya tarafı kamp adrasan, çıralı olabilir
Drall Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 antalyaya uçakla gidip ordan araba kiralıcaksan fistan haklı tabi. ben istanbuldan falan arabayla çıkıcaksın gibi düşünüp cevapladımdı
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 İstanbul'dan arabayla çıkacağım zaten. Özcan, o dediklerin Antalya tarafı değil de, dediğim gibi 1-2 saatlik radius'taki yerlere de gidebileceğimiz merkezi bir yer olsun diyorum kamp için.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 kındıl çeşme antalyaya yarım saat olimposa yarım saat kemere 15dk termesosa 15dk tekirovaya yakın vs bi bak
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Adamsın. Edit : Olm akrep diyor lan, garezin mi var bana.
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Çıralı'ya git abi, ya da Kaş, Kalkan tarafı. Antalya'nın doğusuna gitme.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Asteroth said: Adamsın. Edit : Olm akrep diyor lan, garezin mi var bana. güneyde akrep olmayan yer yok korkma
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 AKREP GOL GOL GOL! http://2.bp.blogspot.com/-e0Bs0ShIX_M/Uy9doIihNKI/AAAAAAAACAo/TceHZt831DQ/s1600/Antalyaspor_Takim_Otob%C3%BCs%C3%BC_Akrep.jpg
Drall Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Kardeşim bizim evde kalcak tatile çıkarsak :)
Öne çıkan mesajlar