Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Selamlar, Kurban bayramında bir haftalığına Antalya tarafına tatile gitmeyi düşünüyorum. Kamp şeklinde olacak, çadır vs. Doğanın içinde, yeri gelsin yürüyüşe çıkayım, yeri gelsin bisiklet kiralayayım, yeri gelsin yüzeyim, yeri gelsin hiçbir şey yapmadan ayakları uzatıp kafa dinleyeyim istiyorum. Araçla gideceğim, şöyle merkezi bir yer olsun, çadırı oraya kurayım, en fazla 1 saat mesafedeki yerlere de gün içinde araçla gidip, akşamına veya ertesi güne tekrar çadırı kurduğum yere döneyim diyorum. Kelebekler Vadisi, Ölüdeniz, Kabak Koyu ilk verilen tavsiyeler oldu. İki sorum olacak; 1- Nereyi Headquarter bellemeli? 2- Çevrede nereler gezilebilir? O tarafları bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 kaş kabak akyazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 gökova akyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 malkara keşan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 tabii ki tekirova Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 guncel said: malkara keşan hoppala paşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 onun asli baska da neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 kelebekler kabak ölüdeniz antalya tarafı değil ki hem kelebeklere kabak'a arabayla giremezsin artı bisiklet süremezsin :d merkezi de sayılmaz kaş'a bile 2-3 saat yol oralar antalya tarafı kamp adrasan, çıralı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 karaöz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 antalyaya uçakla gidip ordan araba kiralıcaksan fistan haklı tabi. ben istanbuldan falan arabayla çıkıcaksın gibi düşünüp cevapladımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 kaputaş plajı yazılmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 İstanbul'dan arabayla çıkacağım zaten. Özcan, o dediklerin Antalya tarafı değil de, dediğim gibi 1-2 saatlik radius'taki yerlere de gidebileceğimiz merkezi bir yer olsun diyorum kamp için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 kındıl çeşme antalyaya yarım saat olimposa yarım saat kemere 15dk termesosa 15dk tekirovaya yakın vs bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Adamsın. Edit : Olm akrep diyor lan, garezin mi var bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 İnsan öldürcek kadar zehirli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Çıralı'ya git abi, ya da Kaş, Kalkan tarafı. Antalya'nın doğusuna gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Asteroth said: Adamsın. Edit : Olm akrep diyor lan, garezin mi var bana. güneyde akrep olmayan yer yok korkma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 AKREP GOL GOL GOL! http://2.bp.blogspot.com/-e0Bs0ShIX_M/Uy9doIihNKI/AAAAAAAACAo/TceHZt831DQ/s1600/Antalyaspor_Takim_Otob%C3%BCs%C3%BC_Akrep.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Arabada yer var mı iki kişilik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 kediler? =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Kardeşim bizim evde kalcak tatile çıkarsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar