Yabgu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Beyler beleş iletişim programı olur mu yav :D Yeni ajanlık projesi midir nedir idrak edemedim. Reklam yok, server satışı, lisans satışı vs. yok. Yorumlarınızı merak ediyorum. https://discordapp.com/ "It's time to ditch Skype and TeamSpeak. Discord is here. All-in-one voice and text chat for gamers that’s free, secure, and works on both your desktop and phone. Stop paying for TeamSpeak servers and hassling with Skype. Simplify your life. You'll never go back. no download required. TRY DISCORD NOW, IT'S FREE" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 mumble'i duymadin heralde ? http://wiki.mumble.info/wiki/Main_Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 mumble da servera para ödüyorsun iyi olmasını istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Mumble'ı duydum, 1 kere kullandım. Lakin beleş olduğunu bilmiyordum TS gibi zannediyordum. Discord mobil, browser ve exe olarak var. Maddi çıkar veya gelir olmadan bu atılımı atağı nasıl yapıyorlar? Not: Mumble'dan memnun değil arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 mumble türkiye servisleri sıkıntılı. ama ses kalitesi falan iyi dışarıdan alınca. Tek problem türkiye serveri kadar iyi ping alamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 oha baya iyi sanki kurcalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Gosu talker gibi olmasın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 dolby axon'a göz atmanizi tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 browser, client üzerinde reklam alıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 yaygınlaşana kadar böyle gider, sonra para tırtıklıcak bi çözüm bulurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Açtım ben bi pati kanalı, oyun atıyoruz ara sıra, dürtersiniz invite için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar