Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Denayer semih balta carole Yasin selçuk sneijder podolski Burak Umut İşte dizilim. Telefondan yazıyorum ayar çekemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 30 milyonluk oynuyor cocuk Poldi de bunu atmayacaksa neyi atacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 denayer, gelecegin maradonasiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Yasin bu sezon formda diilmiydi ya niye ilk 11 baslatmamis dengesson acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Anasına kufretmis galiba. Hic bir macta oynatmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 suphesiz ki, dengetullahin yaptiklarina bizim aklimiz ermez. bu sezon formda mi bilemiyoruz, oynatmadi, cunku umut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Çok iddalı olacak ama ben bu Denayer'i ilk defa izliyorum.Bu ülkedeki tüm stoperlerden daha iyi kumaş var bu çocukta.Top ayağına yakışıyor bir kere,oyun kurabiliyor,hızlı ve kademeleri güzel.Bu çocuğun ismini duyarız ilerde.GS da fln kalmaz ama.Yani sene sonu kesin kapısını çalacaklar ama vereceklerini sanmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Yok zaten man city opsiyon vermemek icin cok diretti. Kesin vermeyecekler ama 1 sene daha kiralama opsiyonumuz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Burak a koduğum mu dedi sneijdere bana mı öyle geldi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Ust oynadim hadi atin biriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 gene kalitemizi konusturuyoruz B)- az farkla kac gol kacti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Liebe said: Burak a koduğum mu dedi sneijdere bana mı öyle geldi =D Evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Neyseki martinez mal, atmiyor hic pas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Zegna said: Yasin bu sezon formda diilmiydi ya niye ilk 11 baslatmamis dengesson acaba Geçen sezon çok formdaydı da bu sezon oynadığı 1-2 maçta batırınca attı yedeğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Simone reis duydu sesimi cikardi martinezi sdsfgsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 aaa torres mi varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Umut'un attıgı tac bile kayıp ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Tamam adamlar da geri çekildi esas etki onda da biz de adam gibi paslaşabilmeye başladık. Adam gibi başta düzgün yerine koysaydı ya bu adam oyuncuları. Her maç aynı saçmalığı yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Ozaman macı hamza kazandırmıs olmaz. once sacmalayıp sonra duzeltecekki. Sunu gorduk boyle yaptık cok guzel oldu iste kralız diyebilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Ah ulan Umut! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Umut'un müsait pozisyonda dışarı attığı kaç oldu bu? 4 mü 5 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Umut tiskurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 O değil dr Denayer'a kim laf etmişti ya? Taş gibi oynuyor adam. AHAHAHAHAHAHA O NE LAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 podolski bitirici vuruşu spikere yapıcak yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 1 gol daha atilsa zenginligime zenginlik katacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar