Zegna Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 fiesta van al arka koltuklu, sadece vergisi 6 ayda 500, onun dışında taş gibidir tdci motor + tüketim. 12 bine guzelini bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 abi sahibinden'de ilanlara bakıyorum, triger kayışından bilmem neresine kadar değişmiş araçlar trafik cezası 600 siz karşılarsınız diyenler falan. sağlam araba nasıl bulacam ben ya asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 sağlam bulman zor zaten, ben 11850 ye fiesta aldım 98 model, aşağı yukarı 2000 lira masraf yaptım şu an sorunsuz kullanıyorum yürüyeni motoru falan muntazam aracın şu anda. yakıtı falan da çok güzel az yakıyor yaşına göre ama boyası kötü işte yanıklar var sağda solda, döşemeler biraz eskiydi attım üstüne idareten uyduruk bir kılıf. ilk aracım benim de o yüzden böyle bişi aldım şimdilik iyice usta olana kadar götürsün beni, 2 defa otoparkın kapısına dokundurdum çamurluğu mesela acele ettiğim için, hiç umrum bile olmadı yürüdüm devam ettim sfsd bir de ilk 3 viteste çok acayip ya araba koltuğa yapıştırtabiliyor 1.25 motoruna rağmen ve çok güzel bir motor sesi var. 5 viteste bayıyor uzun yolda 145 üstünü görmüyor ki bu araçla üstüne çıkmak da pek akıl karı değil. ilk arabam olcak sürteyim çizeyim iyice öğreneyim diyorsan güzel araba valla. başka araba kullanınca çok kötü oluyor ama onu söyleyeyim, geçen kayınpederin i20 ile bodruma gidip geldim kendi arabamı zor kullandım sonra :D 15 bine alacağın araba da sana bir sürü masraf çıkaracak onun kaçarı yok ona göre hareket et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 abi uzun yola gitmeyeceğim, sadece 2 yıl kullanacağım. tek istediğim aldıktan sonra ek masraf çıkartmasın şu 2 yıl beni idare etsin. 13k-14k arasına çok güzel gözüken fiesta vanlar var ama adam 9 yıllık araca 96 bin kilometrede yazmış şimdi inanabilir miyim ben buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 liebe sen en iyisi o arabayı bana sat sana yenisi lazım evlenmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 o yasta zaten 100 000 alti km bulman zor..dusundugunun aksine triggeri baski balatasi vs degismemis ise zaten o masraflarin hepsini senin yapacagin anlamina gelir ki o daha kotu.. yani 100 000 den korkma bakimlari zamaninda yapilmissa gerekli parcalari degismisse kullanilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 abi 15k ya 2002 doğan satıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 100000de e36 aldim 165000de sekman attim. 5 kaat falan tuttuydu 2010da falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 bulabilirsen clio dizel al bir tane. hem çok az yakıyor hem fıtı fıtı güzel giden bir araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 dana22 said: yani 100 000 den korkma bakimlari zamaninda yapilmissa gerekli parcalari degismisse kullanilir.. yok beni yanlıs anlamışsın. gerçekten 96k da olsa çok memnun olacam zaten, ben adamın yalan söylediğini düşünüyorum genelde 150-200k arası o model arabalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 10bin e falan araba alan 3 arkadaşım oldu, üçü de ömründen bezdi her hafta yeni bir problem, parça bulamama vs. bence hiç girişme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 oradaki trick van lar-tek kapi- ticari abi..az yili bile olsa canlari cikmis oluyor..adamlar bakim parca degisimi yapmak yerine belli zaman sonra tiklamadan satmayi seciyorlar..tek kapi van lar riskli yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 µh said: abi uzun yola gitmeyeceğim, sadece 2 yıl kullanacağım. tek istediğim aldıktan sonra ek masraf çıkartmasın şu 2 yıl beni idare etsin. 13k-14k arasına çok güzel gözüken fiesta vanlar var ama adam 9 yıllık araca 96 bin kilometrede yazmış şimdi inanabilir miyim ben buna? sakın daha düşük model ve km diye alayım deme aman anasını ağlatarak kullanıyorlar o arabaları. dananın dediği gibi. km 160 bin civarındaysa bakımları düzgün yapılmışsa araç her türlü alınır, ben baskı balataya çok masraf yaptım zaten kafadan 350-400 tl o tutuyor ona rağmen bütün değişen parçalarıyla her türlü işçiliğine zart zurt 1200 tl masraf çıktı sadece, sen ankarada iyi ve güvenlir bir usta bul önce sonra temiz 12500 lira civarına bir fiesta bul götür aracı baktır, söyler sana zaten nesi değişecek nesi yapılacak sonra düş yollara. 3 ayda 4000 km yaptım aldığımdan beri daha en ufak bir sorun çıkmadı karşıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 renault twingo bak 2000 model pişman olmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 nissan almera hakkında ne düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 o paraya temizini zor bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 15k ya yurt dışından hangi arabalar alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Liebe said: o paraya temizini zor bulursun. 22.500 e aldım abi nissan almera 2006 model siyah 170 k kilometrede yardım eden herkese teşekkürler, biraz ani oldu ama tanıdık usta aracılığıyla hallettim, umarım pişman etmez. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 km biraz yüksek gibi geldi fiyatına göre, keşke acele etmeseydin umarım pişman etmez.15 bin dedin diye hep öyle araba baktık, o kadar yükseğe çıkarım deseydin sana dizel aldırırdık 100 bin kmde falan bulunurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Arabanın kilometresi biraz fazla ama durumu iyi baya ya. Tamamen babamın 20 yıllık ustası önerdiği için aldım. benzin+lpg araba. benzinde performansı baya iyi de lpg'de biraz düşüyor gibi. daha doğru düzgün kullanamıyorum zaten arabayı terörist gibi durup kalkıyorum pratik yapmam lazım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Hahah alışırsın ya panik yapma trafikte ve kararsız hareketlerde bulunma yeter, bir de frene nazik bas arabadaki insanların midesini ağzına getirme en nefret ettiğim şey Kayınpeder kullanırken kavga edip duruyoruz bu yüzden sdfs hayırlı olsun kazasız belasız kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 sinyal kullan gözünü seveyim, park edeceksen 4lüleri yak. telefonla akan yolda ya da trafikte mesaj atma, konuşma. yeni sürücüdeki f&f tirplerine girme, insanlara yol ver. bunları yap eğer istanbuldaysan fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Az biraz bekle o paraya yeni kasa golf fln alırsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar