WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 yok 120 de var buzz da falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 17cp lik ponyta da 100 vuran skill var lol. galiba update ile güçlerini arttırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Abi şimdi ben hiç poke battle'a girmedim, olay nedir bir pokemon 60 vurduğunda, diğerinin hp'si 40 ise direk indiriyor mu? Bi de turn-based mi oluyor savaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Tekme tokat öbür pokemona tıklıyorsun arada special atıyorsun bi anda bitiyor. Pek yetenek falan gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 HarveyQuinn said: vivavale said: 2 haftadır oynamıyodum şimdi bakıyorum gym olayını iyileştirmişler bi de tenekeadam nickli birini dövdüm gym de Caner abi sen miydin :D ne gibi bi iyileşme var bakamadım daha yeni update e? Panpa special attacks lari duzeltmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 http://tinypic.com/r/30k4uhx/9 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Absolut said: Tekme tokat öbür pokemona tıklıyorsun arada special atıyorsun bi anda bitiyor. Pek yetenek falan gerekmiyor. bir de dodgelayabiliyosun karsinin saldirisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 peki ben gyma atıom 800lik bir pokemon koydum gelip bunu 500lükler falan %100 dövebiliyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Pokemonların powerları baya değişmiş listede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Çok kasmayın işte en güçlü CPli olanlarla dalın bitsin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2016 Hehe doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 o degilde yeni versiyonda bug varmis, hesaba reset atip pokeadamlarinizi siliyormus hepten lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Update sonrası iyice arsız oldu bu pokemonlar. Kullanılan top sayısı 2 katına çıktı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 markete teşvik de zaten yarım saat 3 lü pokestop olan yerlerde takılsan yetiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 2 km yumurtadan 900 cp porygon çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 MAgikarp Ankara da bulabilen var mı hiç? Elimdeki en yüksek 113CPli ama evolve etmeye kıyamıyorum daha yüksek CPlisine harcıyımevolveyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 İstanbul Sultan Ahmet tarafında bi sürü var abi. GPS kullanıyorsan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Bodrumda da dolu vardı ve 400 taneyi orda yakaladım ama FakeGPS'i aynı şehrin dışında kullanmak istemiyorum ve bugün Ankaraya geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 ara sıra açıyorum oyunu dün sahil kenarında electrabuzz geldi memlekette pokestop sınırlı olduğu için challenge atıp geri çekildim bi kaç defa pokeball yoktu, pokemonu görüp geri runaway e bastım bi kaç defa en sonunda kayboldu içime oturdu CP si de 900 lerdeydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Abi çok saçma sapan zorlaştı yakalamak.. 200 300 cp li dandik şeyler 3-4 top yiyor, büyük toptan kaçıyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 oyunu yapan sirketin ceonun twitteri hacklemisler lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 140-150CPli magikarb bulsam dönecek Ankaranın bozkırına ama yok Ankarada (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 GPS kullanan hıyarlar yüzünden oyunu bırakmış bulunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Kırıkkalede pokestop vardı da biz mi gitmedik ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar