Komutan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=8FCFcXF2Q-w Son zamanlarda yabancı korku filmi sitelerde adına sıkça rastladım. İlk gösterimi Toronto Film Festivali'nde olacakmış. İki sene önce bir kısa film versiyonu yapılmış. Fragman görsel olarak hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 agzini kirim o araba sahnesini fragmana koyanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 can evrenol'un filmi işte. korku filmleri çekiyordu kısa ve anlamsız. ardından da birkaç yurtdışı festivali'nde filmini gösterince bu kısa filmlerden sonuncusu olan baskın beğenildi. sponsor falan bulup çekti uzun metraj halini. merak ediyorum ben de ama sanat konusunda iyi çalıştıkları kesin. para var huzur var diyorum, çekiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 trailer güzel. umarım film de öyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 aileden zengin bir adam, dolaylı yoldan görüyorum. yani o sponsorları falan bağlarken de başarıdan öte bir durum var. diğer kısa filmleri zaten standart gürültü - kan banyosu korkutmacası üzerineydi, yine de bir sinema okumuşluk vardı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 ya su adama sinefil titlei verin artik ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 kanka reis diye konuşan polislerin dandik hp lovecraft korkusuna düşmeleri oturmamış. cinli dabbelilere yeni soluk ama işte içinde kuran vs olmayınca tutmaz da. dabbelere gidenler cin allah korkusu sayesinde gidiyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 trailer gayet iyi. kanada ve fransada festivalde gösterilmiş bitmiş. 1 ay sonra tr'de. giderim muhtemelen iyi hazırlanmış trailer'ın hatrına. art direction başarılı gibi duruyor en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 acayip dikkat bozukluğu var bu aralar. alakasız topiclere post atıyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar