Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baskın (2015)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=8FCFcXF2Q-w

Son zamanlarda yabancı korku filmi sitelerde adına sıkça rastladım. İlk gösterimi Toronto Film Festivali'nde olacakmış. İki sene önce bir kısa film versiyonu yapılmış.

Fragman görsel olarak hoşuma gitti.
Mesaj tarihi:
can evrenol'un filmi işte. korku filmleri çekiyordu kısa ve anlamsız. ardından da birkaç yurtdışı festivali'nde filmini gösterince bu kısa filmlerden sonuncusu olan baskın beğenildi.

sponsor falan bulup çekti uzun metraj halini. merak ediyorum ben de ama sanat konusunda iyi çalıştıkları kesin. para var huzur var diyorum, çekiliyorum.
Mesaj tarihi:
aileden zengin bir adam, dolaylı yoldan görüyorum. yani o sponsorları falan bağlarken de başarıdan öte bir durum var. diğer kısa filmleri zaten standart gürültü - kan banyosu korkutmacası üzerineydi, yine de bir sinema okumuşluk vardı tabi.
Mesaj tarihi:
kanka reis diye konuşan polislerin dandik hp lovecraft korkusuna düşmeleri oturmamış. cinli dabbelilere yeni soluk ama işte içinde kuran vs olmayınca tutmaz da. dabbelere gidenler cin allah korkusu sayesinde gidiyor çünkü.
Mesaj tarihi:
trailer gayet iyi. kanada ve fransada festivalde gösterilmiş bitmiş. 1 ay sonra tr'de. giderim muhtemelen iyi hazırlanmış trailer'ın hatrına. art direction başarılı gibi duruyor en azından.
  • Yeni Oluştur...