S-H Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 ben hiç dokunmuyorum bir süre böyle devam edecek büyük ihtimalle pbmm askıya alındı düzelene kadar vs diye söylenti var karmakarışık durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Ağır sıçtılar bir de tam tatil öncesi. Bu şekilde bir değişikliği ptrda test etmek zor zaten katılana ödüllü mini test sezonu falan yapsalardı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lily Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 aa 30 tane poacement game attırmak sonra niye kimse oynamıyo oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 said: And although the issues we encountered were unrelated to the Performance Based Matchmaking improvements, we are reinstating Ranked mode with the Performance Based Matchmaking updates turned off. lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 re-zil-lik Yayınlarda bir çok kez bahsetmiştim mm olayı patlarsa oyuncu falan kalmaz diye. Çok ağır ptladı hem de :( artık nasıl toplarlar bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 arthas'in drami :D https://clips.twitch.tv/SquareDarkMarjoramNinjaGrumpy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 tekrar reset mi yapacaklar ne yapacaklar bilmiyorum ama hiç bi değişiklik yok hala geçen sezon plat bitiren adamlar ilk 10 maç sonrasında master başlıyor, oyuna giresim yok düzelene kadar oynamamak akıl sağlığı için en doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 2 gündr yapmadılar ama bana her an yapacaklarmış gibi geliyor. sırf o yüzden ranked girmiyorum. bir şey kaybediyorsam da edeyim ama o 10 placement maçı gözümde büyüyor sebepsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2017 degisiklikler geri alindiktan, reset atildiktan sonra hala bozuk olmasi ilginc. daha ne yapabilirler bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 final reset mi olacak bu atılacak olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 2 takımda full troll cunku kimse sallamıyor artık heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 talent dene işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 bol bol hanzo simple geometry deniyorum çok sapık bi dmg cıkıyor lvl4 Q damage tam bir allahsızlık extra ricochete girmiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 bugün smurfü oynadım. 7-3 diamond 3 verdi. ama cidden bozuk. maçlar gold silver plat diamond master ne ararsan vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 dayanamadım mainle oynadım bugün. 8-2 şimdi de plat 2 verdi. bb master i'll miss you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 rip garrosh. zaten kirk yilin basi oynayabiliyorduk simdi onun da manasi kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 soloQ için çok saçmaydı iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 dvanın basic attackı 21den 24e çıkınca direk bufflanmış gibi geldi sanki 3 qm ölçü değil tabi hehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 iyi buff o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 allah belasını versin platın ne pis biyermiş ya. başkaları adına utanmaktan içim çürüdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 FIREBAT GELIOOOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 7-3 silver5 e attı neresi düzelmiş lan bunun ticket attım geçen sezon plat2 bitti bi hesapta direk kolsuz bacaksız adamlar geliyor yemin ederim adamlar oyundan düşünce kazanma şansım var bot iyi adamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Plat 2 biten hesap mı silver 5 oldu ? Oha. Sanki 1 Division falan fark varsa manuel olarak düzelteceğiz gibi bişey diyorlardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 evet ama onu ne zaman yapacaklari belli degil. muhtemelen su an kendileri de bilmiyorlar hangi hesaplara mudahale etmeleri gerektigini. oyle bir salladilar iste dmg control. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2017 düzeltiyoruz demişlerdi, sıra sana da gelir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar