Madcat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 artanisin o önce çızıktırık atıp sonra çekmesi efsane ya, grubby sürekli oynuyor, 10k'ya acımasam alıp deneyeceğim ama meh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 artanis baya guzel ki, yani baya baya guzel ama sonradan aciliyor. Cok sinir bozucu bi bruiser, karsi takimda stunlocka alacak adam yoksa terminator gibi. Bisi sorucam, bu yeni hero varya wowdan gelen kilincli aga onun kalkan kirma olayi artanisin kalkani kiriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Variandan bahsetmiyor dimi bu cahil? Başka hero mu geldi wowdan nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 varian'ı diyor da cevabını bilmiyorum sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Sen koskoca Lo'Gosh a nasıl kılınçlı hero dersin densiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 heh varian ya evet tipini sevmedigim herolarin adini unutuorm ya vrynnmidir nedir fordragon abimiz olsa severdim mesela. onun o shield kirma olayi artanise isliomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 ragnarosu op bulmayan bir ben miyim? karşıma ne zaman gelse dayak yiyen bi hero görüntüsü çizdi. çok büyük ihtimal insanların tam olarak bilmediği içindir ama ultisinin lane'i temizlemesi dışında pek bir olayı yok. minimapten bakılınca evet boşa gidiyor. ben bu konuda blizzarda teşekkür bile ediyorum hatta, sayesinden insanlar minimape bakma alışkanlığı kazanacaklar. şu an diabloyu çok beğeniyorum ben main tanklara ilk üçe girer bu hali. varianın da dps talent kombosuyla butcherı bile dövebilmesi kendisi hakkında sempati oluşturmama sebep oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 bende op bulmuyorum iste, ilk baslarda biraz afalatti ama simdi o kadar da degil. Talent dagilimida cok guzel. Hani kerrigan kadar tehlikeli bir hero o kadar. ultiyide iyi zamanlamak gerekiyor. yani anca base e yakinsan ve milleti ortaya cektiysen falan yakalatabilirsin. He bide, D si guzel, onun menzilini kisar diye tahmin ediorm blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 d'si güzel aynen. tek başına savunmak için değil de önde birileri savunurken arkadan çalışmak güzel bir de keeplere ateş eden objektifli haritalarda bir kaç atıştan tasarruf edebilmek için kuleye girip dmg'ı kendine almak gibi avantajları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Suark said: artanis baya guzel ki, yani baya baya guzel ama sonradan aciliyor. Cok sinir bozucu bi bruiser, karsi takimda stunlocka alacak adam yoksa terminator gibi. Bisi sorucam, bu yeni hero varya wowdan gelen kilincli aga onun kalkan kirma olayi artanisin kalkani kiriyor mu? kırıyor. (kendim deneyemedim reddit'te okudum.) ragnaros çıktığından beri sürekli banlandığı için daha hiç bi oyunumda göremedim, op mu değil mi diye göremeden nerflendi bile. diabloya da küçük bir nerf lazımdı daha dengeli olur herhalde artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 iste oyunu bilen adam ya ne nerfu geldi raggy ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 dmg azaldı wave clear 120 sn'ye ye çıktı falan, patates oldu şu noktada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 haa iyi iyi, abi zaten yememeye basladi insanlar. yedirmek icin trap kasiyorum resmen, oda ortalarda olmalari yada fortun orda olmalari lazim o zaman bence guzel ya, diger ultiyi daha rahat alabilecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 ragnaros nerflendi ragnarosu op bulmuyorum mesajlarina baslamissiniz sdfgdsf. patates falan olmadi hala OP. kit cok iyi. trait OP. ultlar cok iyi. lava hala OP. map control uzerine tabela yapabilince boyle oluyor. first ban'e devam. bu arada teaser vardi bir sonraki hero zul'jin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 yok yav nerflenmeden öncesinden bahsediyorum ben. ayrıca gelen nerfler öyle heronun potansiyeline balta vuracak derecede değil ki öncesi ve sonrası için fikrim değişsin. ultisinin 120 değil de 100 saniye olması ufacık bir etki eder zaten. ha 120 saniyede atmışsın ha 100 saniyede. kimse 100 saniyede bir spamlamıyordu 120 saniyede de spamlamaz. diğer dmg reduce nerfleri de öldürmez yaralar nitelikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 team fightlarda o kadar squishy ki onu first target o oluyor, anca traitleri saçma sapan ultisi ilk günlerde oh my god çekmemize sebep oluyordu. şimdi gelmişsin kule yerine geçmişsin, hop lane değiştir devam et aksiyona, kim takar ragi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 dün vardı bi teaser, yarın(bugün için) yayın yapılacak diyorlardı falan yapıldı mı o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 son teaserdan şu kısımdan yola çıkarak tahmin etmişler, yoksa henüz net bir şey yok http://moba.rincon-games.com/wp-content/uploads/2016/12/TrollArthas.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 blizzard baltaladi, net bir sey geldi: said: Zul'jin is coming to the Nexus - and he's bringing quite the arsenal of heroic abilities. Use reactions to vote for which ability you'd like to learn about first - we'll unlock a new ability every 30 minutes, starting at 9:30am PST! Berserker Zul’jin gains 1% Attack Speed per 1% of missing Health. Zul’jin can activate Berserker to increase the damage of his Basic Attacks by 25% at the cost of 2% of his maximum Health per attack. [Q] Grievous Throw Zul’jin throws an axe forward, dealing damage to the first 2 enemies hit and marking them for 8 seconds. Marked enemies take 50% bonus damage from Zul’jin’s next 3 Basic Attacks against them. [R1] Taz’dingo Zul’jin is Unkillable for the next 4 seconds, and cannot be reduced to less than 1 Health. Taz’dingo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Genji skini icin ai ile 15mac atacak var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aceace Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Rag çok feci derecede optu. Nerften sonra da hala OP olarak kalacağını düşünüyorum. Wave clear, Solo lane, Self Sustain, Dps.. Mobility harici her şey mikemmel derecede iyi yapıyordu. Hala da bişey değişeceğini sanmıyorum. Lava Wave'i kenara bırakın kendi başına çoook yüksek damage çıkarabiliyordu. Placementlarım 7-3 bitti. Kaybettiğim 3 maçta da çıldırdım resmen. Sen git, rakibin moralesini taaa en arkadan Swapla. Takım arkadaşın Muradin gelsin Haymaker'la geri yollasın... Bir kere de değil. 2 kere! 59 kill aldığımız oyunu kaybettirsin. Çıldırmamak elde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Malibu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Placement maçlarının tam olarak ne önemi olduğu da belirsiz. Sanki yine arkada yenince rank puanı veriyor, yenilince rank puanı düşürüyor 10 maç sonunda da bunu göstermeye başlıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 blizzardın matchmakingine hayranım ya 3 oyun kaybettim arka arkaya, üçünde de tek kelime konuşmayıp gidip feedleyen bi adam vardı takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Malibu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Silver 1 yaptı beni orço pileysmınt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Aceace Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Her sezon sonu MMR reset değil de, mmr uncertainty geliyor. Yani sallıyorum 2500 mmr'ın var. Bunu resetlemiyor ancak maç başına kaybedeceğin ve kazanacağın mmr artıyor. Mesela ben geçen sezonu bitirdiğimde diamond 2'ydim. 7 win 3 lose yaptım. dia 4'e attı ama personal adjustment olarak -20, -25 falan yiyorum. Çünkü hem blizz diamond'taki oyuncu sayısını yarı yarıya düşürme kararı aldı (yani eski dia 3'ler şimdi dia5 ile Plat1 seviyesinde) hem de placementtan çıkan çok sayıda yüksek mmrlı oyuncu dia3'e yerleşti. Redditte koreliler isyan bayrağı açmışlar diye bi yazı okuduydum. Adamlar gerçek mmrlarını görmek istiyolarmış. Bi şey daha: Diablo ve Raynor %100 winrate. OP hero istiyosanız tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 Sonraki 67.sayfa (Toplam 127 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 1 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar MobA Heroes of the Storm [/join paticik] × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Genji skini icin ai ile 15mac atacak var midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Rag çok feci derecede optu. Nerften sonra da hala OP olarak kalacağını düşünüyorum. Wave clear, Solo lane, Self Sustain, Dps.. Mobility harici her şey mikemmel derecede iyi yapıyordu. Hala da bişey değişeceğini sanmıyorum. Lava Wave'i kenara bırakın kendi başına çoook yüksek damage çıkarabiliyordu. Placementlarım 7-3 bitti. Kaybettiğim 3 maçta da çıldırdım resmen. Sen git, rakibin moralesini taaa en arkadan Swapla. Takım arkadaşın Muradin gelsin Haymaker'la geri yollasın... Bir kere de değil. 2 kere! 59 kill aldığımız oyunu kaybettirsin. Çıldırmamak elde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Placement maçlarının tam olarak ne önemi olduğu da belirsiz. Sanki yine arkada yenince rank puanı veriyor, yenilince rank puanı düşürüyor 10 maç sonunda da bunu göstermeye başlıyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 blizzardın matchmakingine hayranım ya 3 oyun kaybettim arka arkaya, üçünde de tek kelime konuşmayıp gidip feedleyen bi adam vardı takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2016 Silver 1 yaptı beni orço pileysmınt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2016 Her sezon sonu MMR reset değil de, mmr uncertainty geliyor. Yani sallıyorum 2500 mmr'ın var. Bunu resetlemiyor ancak maç başına kaybedeceğin ve kazanacağın mmr artıyor. Mesela ben geçen sezonu bitirdiğimde diamond 2'ydim. 7 win 3 lose yaptım. dia 4'e attı ama personal adjustment olarak -20, -25 falan yiyorum. Çünkü hem blizz diamond'taki oyuncu sayısını yarı yarıya düşürme kararı aldı (yani eski dia 3'ler şimdi dia5 ile Plat1 seviyesinde) hem de placementtan çıkan çok sayıda yüksek mmrlı oyuncu dia3'e yerleşti. Redditte koreliler isyan bayrağı açmışlar diye bi yazı okuduydum. Adamlar gerçek mmrlarını görmek istiyolarmış. Bi şey daha: Diablo ve Raynor %100 winrate. OP hero istiyosanız tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar