Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 brawel cok eglencelı ya yalnız gazlowe op baya baya on bi tamir etmeleri lazm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2016 bırak da gazlowe bazı yerlerde op olsun ya. yoksa çöp diyip iyice dışlanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 normaldede fena diilki cok guzel tracer kesiyor sdafea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 brawl tırt baya 5 maç yaptım ilkinde biz ezdik 4 ünde karşı taraf ezdi. resmen daha 2 tane hero bilmeyen adamlar girip 3-5k damage yapıyor koca maç boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 samuro best ya lvl 10 da illision masterla falan boss sololayabiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 abi cok relax tadimlik bisi brawl bide bilmedigin hero falan gelio coh eglenceli. Dandun daliosun kafa goz respawn timerin daha kisa olmasi lazim ama bide talentlerin olmasi lazim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 - bastan sona team fight relax - hero bilmiyorum - dan dun daliyorum - respawn timer kisa olsun da besledigimi farketmesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 taam işte süper yani. brawlda sürekli reslemne olayı güzel, ama biraz daha kısa olsa daha iyi olacak. Tetenek olmaya kasmaya gerek olmadan saçmalayabilirsin yani. brawlın olayı o olmalı. bide FFA yapsalar on numero olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 hayir sadece vs. AI'in olayi o olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 yav diğer ciddi işler için yeterince maç tipi var, sevmiosan onlara gidersin yani illa kasacam diosan. brawl mis gibi. Tek eksiği daily quest yapamıosun. Onu düzeltseler çıkmam brawldan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 sen dalga gecebilesin diye niye ben ekstra mac tipimden oluyorum? :) brawl'da ayni mekanikler, meta ve MMR farkli ruleset ile olsa da isliyor. vs. AI'ini koysunlar iste onu oynasin senin istedigini isteyen. oldugumde downside olmasin, sacmalayayim vesaire modu o. hem daily de yapiliyor. saniyorum arzuladigin sey puanli vs player try mode gibi bir sey. kotu bir fikir degil ama brawl'in oldugu sey de amaclandigi sey de en azindan su an icin o degil. brawl'i o hale getirelim dendiginde cogunlugun onayladigi bir yonelis olacagini da sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 iyide ai de online oynamanın karşı tarafı yenmenin ne keyfi var? sen esktra maç modu istiosun diye ben oyunun en güzel maç modundan niye oluyorum? Sinir katsayısı yükseliyor gerginlik artıyor, zaten bu mvp olayını millet ana bacı gitmesin diye yaptılar ama yinede gidiliyor. Brawlda daha küfreden falan görmedim hiç, bütün o ergenleri rankedda toplarlar inş, geri kalan bütün biznıs kejuıllar brawlda takılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Sen experimental oynayacaksın diye başkalarının zamanının içine etmeye hakkın var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 yoo çok eğleniyoruz herkes benim gibi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Herkes niye sen gibi olsun ya :) Tamam kötü bişey istemiyosun da sadece benim istediğim gibi olsun diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 başkasının istediği gibi mi olsun diyeyim manyakmısınız olm osmanın istediği gibi olsun blizz plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 osman bey diyeceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Daha punishera yaklaşamadan üstünden tır gibi geçmelerinden mi keyif alıyorsun 80 90 farkla round kaybetmekten mi abi zevk anlayışın sado mazo herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 cikarimlarda supermis 10 farkla falan kaybediorz max 80 90 fark neymis yahu faceroll yapsam 20 farkla kapanir oyun o kadar basit ki gozumu kapayip kill alip 4 assist yapabiliorm o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 valla 7-8 kere brawl oynadım galiba max 20 fark gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 60 fark gördüm karşı takımda 2 Nova 3 Suark vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2016 Blizzconda double supp vs double supp match up var simdi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 blizzcon'da efsane maçlar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Yeni gelecekler: Brawl: Blackheart's Revenge Hero: Ragnaros Hero: Varian Blizzcon Trailer Forged by Fire Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo RAGNAROS OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar