Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
brawl tırt baya 5 maç yaptım ilkinde biz ezdik 4 ünde karşı taraf ezdi. resmen daha 2 tane hero bilmeyen adamlar girip 3-5k damage yapıyor koca maç boyunca.
Mesaj tarihi:
abi cok relax tadimlik bisi brawl
bide bilmedigin hero falan gelio coh eglenceli. Dandun daliosun kafa goz
respawn timerin daha kisa olmasi lazim ama
bide talentlerin olmasi lazim ya
Mesaj tarihi:
taam işte süper yani.
brawlda sürekli reslemne olayı güzel, ama biraz daha kısa olsa daha iyi olacak. Tetenek olmaya kasmaya gerek olmadan saçmalayabilirsin yani. brawlın olayı o olmalı.

bide FFA yapsalar on numero olur
Mesaj tarihi:
yav diğer ciddi işler için yeterince maç tipi var, sevmiosan onlara gidersin yani illa kasacam diosan.

brawl mis gibi. Tek eksiği daily quest yapamıosun. Onu düzeltseler çıkmam brawldan.
Mesaj tarihi:
sen dalga gecebilesin diye niye ben ekstra mac tipimden oluyorum? :) brawl'da ayni mekanikler, meta ve MMR farkli ruleset ile olsa da isliyor. vs. AI'ini koysunlar iste onu oynasin senin istedigini isteyen. oldugumde downside olmasin, sacmalayayim vesaire modu o. hem daily de yapiliyor.

saniyorum arzuladigin sey puanli vs player try mode gibi bir sey. kotu bir fikir degil ama brawl'in oldugu sey de amaclandigi sey de en azindan su an icin o degil. brawl'i o hale getirelim dendiginde cogunlugun onayladigi bir yonelis olacagini da sanmiyorum.
Mesaj tarihi:
iyide ai de online oynamanın karşı tarafı yenmenin ne keyfi var?
sen esktra maç modu istiosun diye ben oyunun en güzel maç modundan niye oluyorum?

Sinir katsayısı yükseliyor gerginlik artıyor, zaten bu mvp olayını millet ana bacı gitmesin diye yaptılar ama yinede gidiliyor. Brawlda daha küfreden falan görmedim hiç, bütün o ergenleri rankedda toplarlar inş,
geri kalan bütün biznıs kejuıllar brawlda takılır.
Mesaj tarihi:
Daha punishera yaklaşamadan üstünden tır gibi geçmelerinden mi keyif alıyorsun 80 90 farkla round kaybetmekten mi abi zevk anlayışın sado mazo herhalde
Mesaj tarihi:
cikarimlarda supermis
10 farkla falan kaybediorz max

80 90 fark neymis yahu faceroll yapsam 20 farkla kapanir

oyun o kadar basit ki gozumu kapayip kill alip 4 assist yapabiliorm
o derece.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...