Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Geçen sezon Rank 1 kapamıştım. S1 placementta ağır sıçıp Diamond 3'e düşmüştüm. Sonra sıçmaya devam edip Diamond 4 olmuştum dsfgh. Adjustment points sağ olsun başladığım yere dönmem 60 maç sürdü.

Sonra "biraz" git gud'layıp Diamond 1 bitirdim sezonu.

S2'de daha az unranked ile rahatça Master'a kapağı atarım. Gerçi emekli olup HotS yerine Battlerite oynamam da olası.

Bu arada Alarak bok gibi. Başka bir melee assassin seçmenin daha iyi olmadığı bir senaryo yok. Discord strike delay kaldırmanın baseline olması lazım. At fava bekle 2 ay sonra yamayla öyle yaparlar. Telekinesis talentsız zor iş. Lightning iyi güzel ama talentlarda onunla discord arası seçim yapmak zorunda kalıyorsun. E zaten discord dışında bir atraksiyon yok çünkü heroicler "meh". Charge'ın damage ile bozulması mesela hangi keko vermiş o kararı. Çok süper damage vuruyor sanki de talentların yarısına % damage reduction koymuşlar... Çok az oynadım, erken konuşuyor olabilirim ama görünen köy kılavuz istemez. Niche picklerin ya çok iyi heroic getirmeleri lazım ya da coştukları bir harita. Braxis'de telekinesis iş yapamazsa Alarak'ın metadaki tierı shit tier olur.

Bu arada harita çok eğlenceliye benziyor. Daha sadece bir kez oynadım. Daha da güzeli Garden of Terror yok oooohhh. :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

eğer önceden mmrı düşük değilse demek ki max alabileceğini 1'den 3'e çekmişler. çok salak bir değişiklik diyeceğim de bir onay postu vesaire görmeden yorum yapmak istemiyorum. d1 bile saçma geliyor bana zaten. bu oyuncuları masterdan aşağıda tutmanın herhangi bir mantığı yok. başkasının, garibanın maçını da piç ediyorsun izin vermeyerek.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Starting today, the pool of Battlegrounds available in all modes, except Custom Games, will be temporarily limited to the following:
Braxis Holdout
Towers of Doom
Cursed Hollow
Sky Temple
Infernal Shrines
Tomb of the Spider Queen
This has been done to increase the frequency with which players encounter the new Battleground, Braxis Holdout.
During this time, players can still select and play on any Battleground they wish using Custom Games.
A second group of 6 Battlegrounds will replace those listed above during the week of September 26, and the reduced Battleground pool will remain in effect until the Machines of War event concludes during the week of October 17.
Sosyal ağlarda paylaş

Oncelikle...

Dustin Browder
@DustinBrowder Dustin Browder Retweetledi: Trufeel
Diamond 3 is the highest possible from placement.

Kıçınızdan Dia 1 çıkmak diye element uydurmayın :D

S-H said:

125 stack meat yapmış, level 1 talenti ile yapılıyor sanırım, live versiyonda da yapılabilir gibi. pek deneyemedim 1 oyun oynadım ama inanılmaz kite yiyor, cüsse olarak çok büyük karşındaki kite yapamasa bile tanklar çok kolay body block yapabiliyor hele benim oynadığım oyunda bi etc vardı kimseye dokunamadım bile, karşıdaki picklerin çoğunu gördükten sonra falan seçilip iş yapar gibi iyi oynayanı henüz göremedim.

Abattoir öldüğün zaman 10 yerine 5 meat kaybetmeni sağlıyor. Bir de max stacke ulaştıktan sonra hero killerden meat almaya devam ediyorsun.

Olay şu. Bekliyorsun. Bekliyorsun... bekliyorsun... Johanna harici, yarı hp'ye düşmüş bir adamı görünce "Fresh meat" diye bağırıp giriyorsun. Eğer tomb gibi küçük bir haritada oynuyosan hele offf. Az önce level 9'da stacklerimi tamamladım. Adamların joannasına dahi chargeladığım oldu :D Şu anda 6-1 butcherla placementlarıma devam ediyorum. 1 lose'da takımda support yoktu :(

http://www.heroesfire.com/hots/talent-calculator/the-butcher#sIi3

Takımda poke konusunda sıkıntı varsa 4'te Flail axe alabilirsin.
Double support oynuyorsan (ki harika bir duygu) 16'da Blood Frenzy alabilirsin
20'de slaughterhouse'da alabilirsin.

Butcher eskiden de vuruyordu ama... Artık parça parça hp götürüyor. Hazır try modda gamespeed de değişiyoken denedim şimdi. Level 20'de Butcher sadece AA yaparak (Nexus+Blood Frenzy, 125 stack yani Abattoir ile ekstra meat toplamadan) 1150 DPS yapıyor. 1150!!! (Refereans olması için Raynor Seasoned Marksman'siz 520 DPS yapıyor. Elbette biri range, öteki melee ama... 2 katı sustain dps!!!!!!)

Teamfight'ta yapman gereken tek şey sabırla beklemek, yarı hp'ye düşmüş çok uzaklarda olmayan adama dalmak. Zaten en kötü ihtimalle 2 saniyede ölmüş oluyor :)

Blizz kesinlikle nerfleyecek ama nerfleyene kadar Butcher spamlamaya devam :D
Sosyal ağlarda paylaş

oooo iyiymiş. başladığımdan beri 2k'ya düşen hero hatırlamıyorum.

gazlowe braxis'de kazandırabilir. denemedim, fikir yürütüyorum.

azmodunk!! bu yamada taste for blood geri geldi. ama onun için setup lazım. herkesin becerebileceği bir şey de değil. öte yandan kullanması gayet kolay olan, bitirmesi de kolay olan sieging wrath eklendiğinden beri unratedda en yüksek winrate herom azmodunk. o işte harita ve underrated bir şey. (HL'de niche pick hakkımı başka herolara saklıyorum misal chromie)

bunların ikisi de ortalama oyuncunun hiçbir zaman picklememesi gereken herolar. ne zaman iş yaparlar kestiremiyorsanız goldu daha net pickler olan zagara ve sylvanas'a saklayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Butcher alın. Butcher spamlayın. Ete para vermeyin. Gününüz şen olsun.

Sylvanas overrated ya. (Infernal Shrines ve BoE harici) Hele Sylvanas pickleyip solo pushlamaya kalkanlar tam kanser. Dürüst olmak gerekirse üstteki 2 map harici Sylvanas pick gördüğümde moralim bozuluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...