Suark Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 summonı olmayan warlock tebrıkler blızzard bari infernal koyaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 O meteor yerine summon yapsalar daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 S-H said: talentları veya oynanışını görmedim, sadece tanıtım videosunu izledim, skilleri çok sıkıcı gözüküyor, ultileri hariç sıkıcı bir hero izlenimi verdi bana. life tap'e ability power veren talentla oynaması acayip zevkli. Spellerinin cdsi oldukça kısa. Her spell öncesinde deli gibi taplersen hem çok abzürt damage çıkarıyor hem de manası bitmiyor. Ha ama o abaslap'e doğru ilerliyosun. o da sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 skilleri dışında, talent ağacını çok beğendim, tam wow warlock havasını veriyor talentlar devreye girince fakat yine de skilleri fazla basit geldi bana, biraz daha yaratıcı olabilirmiş. talent harici 3/10 talentları gördükten sonra 7.5/10 derim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 alıcaz bunuda hehralde ama liminge bu aralar asık oldum, farklı talentler kullanınca canavarro oluyormus heh. bide karsı takımın limiginyle kapısıp tokatlamak çok keyifli. guldanda talentle gelen summon var mı? yoksa ayıp yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 summon yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2016 yenı lane degısıklerınden sonra azmodan talentlerıyle beraber guzel olmus, baya farkettıtıyor zagaraya alısamadım, eskıden solo ıllıdıan kesebeılıodm ama sımdı o yok heh ama nydus network falan fılan baya guzel olmus creep degısıklıklerı bıde banelıng guzel hos olms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 sanssizsansli said: Ptr'da gul'danı oynayanları izledim, heroyla master seviyde oynayabilirse birisi muhtemelen oynarken orgazm olur. Böyle wowdaki mage, warlock karışımı kaçmalı kovalamalı hero olmuş. Meteor ultisi ya oyundaki en kötü ulti ya da buglı. Fear olayı çok hoş. Target placei doğru kullandığında ister adamı yzağa kaçırıyorsun istersen de kendine doğru koşturuyorsun. İki türlü de mükemmel. Misal E skilinde bir istikamette 3 farklı patlama yapan bir özellik var. Anoltası b noktası c noktası sırayla patlıyor ama aralarında delay yok gibi yani direkt bir sonraki patlıyor. Dotadaki shadowfiensın otomatik olanı gibi düşün. Buradan şeye bağlıcam işte, mesela e attın ardından düzgün bir fear ulti attın mı adamı o üç patlamaya da sokuyosun ve ekstra dövüyosun o güzel olabilir denenmeli. Bunlar dışında talentları bi hayli op duruyor. Oynayabilsem kesin alırdım bu heroyu. bi kt gibi tons of damage cıkaran bi hero degıl acıkcası ama yınede cok zevkli corruption adamı cıldırtıyor heleki teaminde kerrigan,ilidan gibi asasinler varsa adamda corruption varken yakalarlarsa adam dırek erıyor.Meteor ultisini angel yada punisherin arkasından fortlara atmayı deneyin yok ediyor resmen fortu onun dısında hero damage icin iyi değil.Yinede cok sevdım ben heroyu bi isi bilen malfurion varsa yaninda ciddi sıkıntı yaratabilecek bi hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 ben lvl 7 olacam yakında aslında sıkıcı ama oynatıyor genede. corruption build güzel, can emmeler güzel. Ama melee assasinlere karşı pek zayıf hele ki kerrigan veya kurtcuk varsa. anca lvl 20 de gelen ohshitbutton kurtarıyor. onun dışında, meteor beklediğimden iyi çıktı, ooyundaki en kötü ulti gözüyle bakıodm ama işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 ne işe yarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 kümelenmiş karşı takımı scatter ettiriosn işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 morales+guldan boyle bısey yok resmen sınırsız mana gıbı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Plat 1 den plat 5 e düştüm bakalım nereye kadar gidecek :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=dhhaPVdG7fQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 https://www.twitch.tv/followgrubby yeni haritalarda, alarak ve zarya oynuyor. kerrigan skin epic olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 platVten goldVe düştüm overwatchta 40rank düştüm bireysel olarak hearthstone iyi gidiyor her sezon rank 4-5 garanti giriyorum az daha mesaiyle bi kaç kez legend oldum ama blizz oyun kitlesi çoluk çocuk lolcü tayfa olmuş sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 senin kötü olma ihtimalin yok galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 yok :D herkes en kötü tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Plat 2 den Gold 5 e kadar düştüm bende. Bu durumda fin'e katılıyorum. Hala 10 maç yapmış adamın mmr ı ile 2-3k maç yapmış adamın mmr'ını bir tutmakta ısrar ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 yokmu oynayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2016 mvp olayı güzele benziyo, oylama işi hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2016 draft girip de ne alsam ne banlasam diye düşünenlere tavsiye ederim: https://www.youtube.com/watch?v=4F63yj_lFgM sezon sonuna az kaldı. HL ve TL gold ödüllerini unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Olm.... Butcher ne vuruyo lan!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 PTR'daki ile aynı mı bilmiyorum henüz bakmadım. Rich PTR'da insanları farmlayınca şöyle bir şey olmuştu: https://www.youtube.com/watch?v=pds33h0YSlo Bu kadar content gelmişken en tatmin edici şeyin Starcraft 1 müziklerinin gelmiş olması ilginç bir his. Nasıl özlemişsem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 125 stack meat yapmış, level 1 talenti ile yapılıyor sanırım, live versiyonda da yapılabilir gibi. pek deneyemedim 1 oyun oynadım ama inanılmaz kite yiyor, cüsse olarak çok büyük karşındaki kite yapamasa bile tanklar çok kolay body block yapabiliyor hele benim oynadığım oyunda bi etc vardı kimseye dokunamadım bile, karşıdaki picklerin çoğunu gördükten sonra falan seçilip iş yapar gibi iyi oynayanı henüz göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar