Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

DoruK

Öne çıkan mesajlar

S-H said:

ranked oyunlarda daha fazla gerginlik, flame, gereksiz kavgalar oluyor. unranked oyunlar, ranked oyunlara kıyasla daha sakin, rahat.

mesela bugün placement maçlarımı oynarken 2 oyunda da birer eleman, daha pick ekranında omg pick X, we lost, stay afk, let them win falan diye spam yapmaya başladılar, unranked oyunlarda bu tarz kekolara rastlamadım.

bı sure sonra bu dedıgın olmıcak cunku artık sılence yersen rank atamıosun ınsanlar daha dıkkatli olucaklardır konusma konusunda
Sosyal ağlarda paylaş

Şunu seç bunu seç falan filan konuşan grupların çoğu ezbere konuşuyor. Geçen Spider map da Naz aldım diye ooo gg oynamayak diye ağladılar misal. Ulan naz seçiyorsun spider da neye atar yapıonuz diyorum daha iyisi mi var. Neticede sayemde ezdik sustular. Sallamayın yani biliyorsanız haritalarda ney iyi gider. Rahat olduğunuz herolarla oynamazsanız zaten yeniliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Ne yazmış iki üstteki herif anlamadım ben

QQ işte :D

soft mmr reset oldu, placement maçlarında ait olduğun rank civarındaki adamlarla eşleştiriyor. mesela ben dia 1 - plat 1 aralığında oyuncularla eşleştim. rank aldıktan sonra da preseason rank 1-10 bitirmiş unranked oyuncularla eşleştim ortada garip bir durum yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

Wishmaster said:

soft mmr reset oldu, placement maçlarında ait olduğun rank civarındaki adamlarla eşleştiriyor. mesela ben dia 1 - plat 1 aralığında oyuncularla eşleştim. rank aldıktan sonra da preseason rank 1-10 bitirmiş unranked oyuncularla eşleştim ortada garip bir durum yok yani.

senin kafa baya guzel heralde sana diyorumki replacement maclarımı bitirdim plat 1 oldum hala replacementtan rankını almamıs adamlarla eşlesiyorum anladımı beyinin bilale anlatir gibi anlatayımmı tekrar?
Sosyal ağlarda paylaş

İşin özü şu, bu gayet legal bir eşleştirme:

1. Ahmet : Rank Plat 1 : MMR 2540
2. Mehmet: Rank Plat 2 : MMR 2490
3. Veli : Placement : MMR 2520
4. Deli : Rank Plat 1 : MMR 2530
5. Meli : Placement : MMR 2500

Eğer placement maçını oynayanlar sadece ve sadece placement oynayanlarla eşleşseydi, sezon ortası oynamaya başlayan kimse eşleşip de maç yapamazdı, sebebi de budur :D
Sosyal ağlarda paylaş

kujo123 said:

S-H said:

Wishmaster said:

senin kafa baya guzel heralde sana diyorumki replacement maclarımı bitirdim plat 1 oldum hala replacementtan rankını almamıs adamlarla eşlesiyorum anladımı beyinin bilale anlatir gibi anlatayımmı tekrar?

okuduğunu anlamakta güçlük çekiyorsun sanırım, bir kaç kez daha oku anlayamadıysan ben sana tekrar detaylı olarak yazarım.

@cüce
bilal sinir krizi geçirmiş herhalde o yüzden.

@DeviantSun
BEYNİN ÇALIŞMIYOR MU BİLAL 1!1111 PLAT 1'İM
Sosyal ağlarda paylaş

Ptr'da gul'danı oynayanları izledim, heroyla master seviyde oynayabilirse birisi muhtemelen oynarken orgazm olur. Böyle wowdaki mage, warlock karışımı kaçmalı kovalamalı hero olmuş. Meteor ultisi ya oyundaki en kötü ulti ya da buglı. Fear olayı çok hoş. Target placei doğru kullandığında ister adamı yzağa kaçırıyorsun istersen de kendine doğru koşturuyorsun. İki türlü de mükemmel.

Misal E skilinde bir istikamette 3 farklı patlama yapan bir özellik var. Anoltası b noktası c noktası sırayla patlıyor ama aralarında delay yok gibi yani direkt bir sonraki patlıyor. Dotadaki shadowfiensın otomatik olanı gibi düşün.
Buradan şeye bağlıcam işte, mesela e attın ardından düzgün bir fear ulti attın mı adamı o üç patlamaya da sokuyosun ve ekstra dövüyosun o güzel olabilir denenmeli.

Bunlar dışında talentları bi hayli op duruyor.
Oynayabilsem kesin alırdım bu heroyu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...