Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 İki tarafta esik skilldeyse yenebiliyorsun healersiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 ben bi kere tyrand eile girdim dakka bir "no healer gg" geldi takimdan ama eze eze almistik heh hani healersiz kazanamazsin diye kural yok ama dezavantaj iste, kazanma sansini dusuruyor. kotu bir rehgar yerine iyi bir tyrandeyi her zaman tercih ederim takimda, wow healeri gibi rehgar oyniyor milleten geri durup chain heal atiyor, arada totem koyuyo filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Sparkcaster said: İki tarafta esik skilldeyse yenebiliyorsun healersiz evet 30% şansla yenebiliyorsun ve seviye yükseldikçe düşen bir değer bu. sana bu yargıyı bu kadar rahat sundurabilen maçlarda ise 50%'ye kadar çıkabiliyor. healer minimum x1.5 hero damage heallayabilirken karşı argümanlarınıza yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 %50 yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 @suark https://www.youtube.com/watch?v=GXlzocKSJmw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 abi https yerine http yap onu, foruma embed olsun. off bucaneer falstad. çok iyi ahah. vulture <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 OHA SAMUS SKINI! http://i.imgur.com/7yEJW1D.png SHUT UP AND TAKE MY DOUBLOONS! http://i.imgur.com/3Sbx69d.png evi blizzardin ustune nereden yapiyorduk? <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 onun kırmızısı çok güzel. sonra bir kırmızı vulture ile pozu var hele. kırmızı sevmem beni bile tavladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 arcane said: onun kırmızısı çok güzel. sonra bir kırmızı vulture ile pozu var hele. kırmızı sevmem beni bile tavladı. aynen o kadar skin arasında bi o kırmızılı bi de falstad aklımda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 kirmizida unit02 direk http://orig15.deviantart.net/8f71/f/2011/123/4/a/evangelion_unit_02_by_lordmarshal-d3fjh52.png http://i.imgur.com/MR38GN3.png neyse artanis belese gelicek zaten, simdiden bi 10euro atiyim hesabada secim sonrasi 4 lirayi gorurse gg olmiim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 benim hesapta bi 2 euro falan var sanırım. 7.5'luk bir şey alayım desem, o 2 yuroyu alsa kalanını hesaba yatırmadan direkt çekse oluyor mu öyle bir şey? nasıl oluyor bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 off vulture... artık bi jimmy vulture bundle falan alıcaz napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 nereye gidecek diye merak ediyorum da üst üste 9. mağlubiyetimi aldım. artık sinirden oyun silme raddesine geldim. 35 ranka falan geriledim. son maçta spamlamama rağmen artık inatla nova ve gazlowe birlikte seçildi infernal shrines'ta ve bana küfredildi... sokarım böyle rezil communitysine de oyununa da artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 IS de Nova qeyfi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 abi şimdi de nova - nazeebo - slyvanas seçildi. ben leoric, bir de lili variz. sinirden kendimi sikicem artık sokarım böyle oyuna yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Pickleri beğenmiyorsan oyun başlamadan çık abi direk en fazla 1 oyun qm atarsın. Hoş ben hiç yapmıyorum bile bile yeniliyorum ama sen yap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 o kadar da kötü değil ya o pickler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 o kadar kötü ki şuan yine afk bıraktım karakteri, arada girip oynatıyorum sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Ama öyle yapma. Ben öyle yapanlara fena sövüyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 şimdi level 30 olunca lig maçları falan yapmak için 10 hero lazım diye yaklaşık 6x2000=12k 1 tane diablo beleş etti 7 3 tane 4000'lik = 12k toplam 25k falan lazım di mi? eh şuanda 21 level'da 20 k falan param var henüz hero almadım. her hafta level 5'e getirip 500 goldlarını çoraklıyorum ama baya uğraştırıyor ve oyundan soğutuyor yahu. hele diabloyla neler çektiğimi bi ben bilirim sdfdsg. bazen diyorum bırak bu işleri al jaynayı veya uther'ı eğlen ama hep bu oyunlardaki para ve item biriktirme hissiyatı bokuna hero almadan oynarım ben gibi geliyo ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 marshal raynor skiniyle baska hero oynasak olmuyo mu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Malibu said: Pickleri beğenmiyorsan oyun başlamadan çık abi direk en fazla 1 oyun qm atarsın. Hoş ben hiç yapmıyorum bile bile yeniliyorum ama sen yap :) evet şuan onu yaptım, kafam aşırı rahat. bundan sonra kastırmak yok... 36 oldum lan 36... 6 rank birden düştüm soktumun gününde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 ISde gazlowe iyi lanç gazlowe'un gazshittier olmadığı iki mapden biri sky temple ile birlikte, pro oyunlarda bile seçiliyor bu ikisinde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 5 quick match vermiş la... daha öcne sadece iki kere elektrik gitti diye oyundan düşmüştüm. onların sonuncusu da 1 ay önce mi neydi la 5 maç nedir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 tam kansermişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar