DoruK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 buradan devam, eski konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Yeni konu şerefine bi Gazlowe patlatim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 benim de 10 k olmak üzere ne alsam acaba ya rexxara mı saklasam derken aklıma geldi yeni çıkan herolar 15k oluyor meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 rexx çok sıkıcı gözüküyor f2p denemeden almamak lazım. leo yine böyle sıkıcı gözüküyordu fakat op çıktı, belki rexxar da böyle olur ama yine de skillset falan çok baygın ve sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 medic çok iyi görünüyor ya, medic gelsin gayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Günlük görevleri filan yapınca gold birikiyor ya, Günde en fazla oynadığım 4-5 oyundur. Kael dahil çıkan heroları hep çıkış gününde aldım. Bize çarşamba gelecek galiba rex, patlatim onuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 master skin almıyorsunuz o zaman ya, ben master skine para yetiremiyorum arkadaş. zagara 10 oluyor, şu an 3k fln var ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Görsele para vermektense heroya yatırım yapıyorum ben. Master skinlerden beğendiğim yok birde. 10k da çok yani, zaten en pahalı hero 10 k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 benim bi kaç tane istediğim master skin var ama heroları tamamlamadan almam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 O zaman hiç alamazsın gibime geliyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 arthas master skin tam bir master race ya. d3 mountunu da aldım, 110% bir dk oldu. terör salarak giriyorum aralarına asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Flameoffear said: O zaman hiç alamazsın gibime geliyor. :D büyük ihtimal alamayacağım :D bu arada tüm herolar derken, oynamaktan zevk aldığım veya viable heroları alıyorum. örneğin nova ve azmodanı almayacağım, kısa süre içerisinde leoric'i (büyük ihtimalle rexxarı) almayacğaım ne kadar iyi de olsalar oynamak zevk vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Ulan indirimdeki sgt hammer skinini son gününde alayım dedim, direct payment seçeneği yok illa hesaba para yükletecez onda da 1-3 gün sürebilir diyo. Amacın nedir blizzard? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 ben direkt kk tanımladım, şifremi giriyorum ingame çekiyor anlık açıyor her şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 e bende olmadı allahallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 peh oyunu restart etmek gerekiyomuş, 10 euroyu boşuna yüklemiş oldum böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 kredi kartından direk çekiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 master skını guzel olan var olmayan var sımdı. hıc lvl 10 herom yok bazıları cok guzel bazıları cok salak thrall ne ole mesela ya boncuk boncuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 ticket attım işlemi iptal edin diye, belki ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 refund 2-3 gün sürer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 cataclysm thrall, bence çok güzel :D Nigger_of_the_sand said: ticket attım işlemi iptal edin diye, belki ederler. live chat ile şansını dene, daha çabuk halledebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 ben yeni başladım ya, 16k para biriktirdim, pati grubuna girdim daha level 21'im falan, tam noobluk. moba geçmişim zaten yok, tam ne güzel uther ve caynayla iyi oynuom diyodum onlar da bitiyor heralde bugün veya yarın. sylvanas hayatımın aşkı olduğu için onu alcaktım baktım bu hafta beleş geliyormuş, bi deneriz sonra bakarız diye vazgeçtim. utherla support oynamak çok hoşuma gidiyor stunlar shieldlar falan, healer olarak ne tavsiye edersiniz? malfurion falan mı? uther iyi mi? li li falan düşündüm de henüz deneme fırsatım olmadı hem liliyi hem malfurion'ı. utherla kendimce amatör bir şekilde takımı carrylemeye çalışırken zevk alıyorum, onun dışında böyle support'u hissettirebileceğim bir karekter var mı? seviyorum sizi sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 uther rehgar top healer pick şu an. tabi bu turnuvalarda, soloQ'da malf en az uther ve rehgar kadar etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 ben bright oynarken o hissi alıyorum tam,full heal skillerini ve lvl 10da blink heali alınca hele acayip oluyor. sapık gibi healliyorum takımdakileri zeratulu illidanı falan tank gibi tutuyorum ayakta sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2015 sevmısın abı ıste utherı, gayet hıssedılıo takımda :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar