Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 olum sen gel lan valla bak yazın sana çiçekli böcekli gömlek aldı mı çeşmede ne hatun kaldırırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 RamsesII said: amk izmirinde iş yok ya. Yapın yatırımı şu güzide şehire ve çevresine de gelelim. Yatırım yapılınca istanbul'dan farklı olmaz işte. Gelir barzolar doluşur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 çiçekli gömlek giyip çeşmede hatunları darlamaya başlarlar sonra. lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Heheh crit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 ahh flam ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Llama said: olum sen gel lan valla bak yazın sana çiçekli böcekli gömlek aldı mı çeşmede ne hatun kaldırırız Bu dalbaşak arkadaşlara hiç yüz vermiyorum Ama yaparız Serkanım ya, çiçekli gömlek + şapkayla dolaşırım şerefsizim. İşte iş ilanı yok gibi bir şey izmirde, olanlar da merdiven altı sayılabilecek işletmeler fln...Leş gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 sorry :/ izmir'e geldiğim zamanlardan birinde böyle forumdan "gidelim içelim" tadında birşey olursa bi bira ısmarlasam barışır mıyız? pazarlık payı en fazla bir dürüm. @ramses, belediyeler, milli eğitim falan bu ara mühendis vs almaya başladılar, takip ediyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 inanmayın kanmayın, glosh diye bişey ısmarlıyor, bira demeye bin şahit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Flam said: sorry :/ izmir'e geldiğim zamanlardan birinde böyle forumdan "gidelim içelim" tadında birşey olursa bi bira ısmarlasam barışır mıyız? pazarlık payı en fazla bir dürüm. @ramses, belediyeler, milli eğitim falan bu ara mühendis vs almaya başladılar, takip ediyor musun? Kardeş özel mesajla iletsene bana gözüne çarpan şeyleri ya da adresleri söyle başvuralım. Barışırız ya ama grolsch değil Varuna Gezginde bavyera içerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 MelihMercan said: inanmayın kanmayın, glosh diye bişey ısmarlıyor, bira demeye bin şahit. https://tipples.files.wordpress.com/2011/07/1305521220grolsch_single_bottle.jpg şundan mı bahsediyorsun? baya güzel bira bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 i........k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 @ramses, varuna yazıp yazıp sildim ulan şimdi gereksiz şekil yapmıyım diye. meğersem insanlar biliyormuş. tamam pm atayım. izmir'e geçince daha tatlı bi yerde olucam orada daha çok duyarım hem. gezgin'e gidemedik melih senle bir türlü. çoğ gral place. görmedin orayı. mecbur boktirikten yerlerde içtik 80'ler 90'lar filan gibi abzürt yerlerde. benim de suçum oldu o gün epey geç geldim. foça-karşıyaka arası 2 saat... arabayı alınca böyle sorunlar kalmıcak ama :D ayrıca grolsch'ın halen güzel bira olduğunu düşünüyorum. casual beer işte bi tuborg kırmızı değil sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Değil lan bildiğin değil, gerçi eleman soğuk getirmedi belki ondan da olabilir. Benim için bira o kapağın altındadır ya fazlasına gerek yok. 2 yıl boyunca gelecem zaten sen düşün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar