Promenader Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 ee izmirliler nerelerde takılıyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 kordonda çiğdem çitliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Teyzeye kendinizi sevdirip miras ile eve konacaksınız. Çakallar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Ahah. Gelsene foça'ya ben taşındıktan sonra, free tatil. içkiler de benden. özledim. zaten daimonun düğüne de gelemedim izmire gitmiştim taşınma meselesinden dolayı. görürüm diyodum milleti düğün muhabbetine. (miras olmazsa da orada sit alanına girmeyen arsa bakıyorum, ev diktircem üzerine, önce bi taban atarım diyorum üstüne yaparım sonra, zaten luna çıkışına dönmüş oralar sit meselesinden dolayı. arsa bulamıyo millet.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Benim zor ya gelirim tamam derim gelemem biliyorum. Düğüne gidemedim ben Arabistan'daydım iş güç, Ürdün Arabistan delirmeceler yaşıyorum. Ama en güzelini yapmışsın. Darısı başımıza diyelim. Yolum düşerse gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Flam said: Ahah. Gelsene foça'ya ben taşındıktan sonra, free tatil. içkiler de benden. özledim. zaten daimonun düğüne de gelemedim izmire gitmiştim taşınma meselesinden dolayı. görürüm diyodum milleti düğün muhabbetine. (miras olmazsa da orada sit alanına girmeyen arsa bakıyorum, ev diktircem üzerine, önce bi taban atarım diyorum üstüne yaparım sonra, zaten luna çıkışına dönmüş oralar sit meselesinden dolayı. arsa bulamıyo millet.) 30 yıldır sit alanı olmayan arsa bakıyor Foça'da İzmir'in yarısı yalan o iş biraz malesef. Sit alanını aşsan Askeriye, onu aşsan arkeolojik kazı, oldu da bir tane vazo kulbu buldular sil baştan vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 flam meslek nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 @masticore, memur diyim, fazla da ifşa olmiim. @ncrm, yolunu düşürürsen çok güzel zamanlar var burda. ha bir de, arabistan da tam olarak senin olmak istediğin yerdi gerçekten rofl. taşlamasınlar orda seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Flam said: @ncrm, yolunu düşürürsen çok güzel zamanlar var burda. ha bir de, arabistan da tam olarak senin olmak istediğin yerdi gerçekten rofl. taşlamasınlar orda seni? Valla ürdün arabistan orta doğuda takılıyorum kesecekler bitarafımı ama bakalım ne zaman. ekmek parası napak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 elleh yok din yelen. hatırlıyon mu la ergenlik zamanında sana dini savunduğumu? dsfadsad sen de çok boşmuşsun bi flying spaghetti monstera iman ettiremedin, sonra sonra kendim buldum şükür karbonhidrata. ha bu arada, madem komüniti fiiling, yarın evleniyorum, fazla ifşa olmiim dışarıdan bakanlara, hepinizi bekliyom patiler, izmir sınırları içinde olcak. öm atana söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Abi rüya gibi oldu... Herşey çok güzeldi herkese ailenin olaya uyanmadan nikahı güzel bi yerde kiymqnizi öneririm ne bohça ne bok ne pusur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 yer versen 1+1 pati olarak gelebilirdik :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Misafir olarak gelin. Ev baya misafir kabul edilebilecek kapasitede. Gelin. Kesinlikle beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Flam said: hatırlıyon mu la ergenlik zamanında sana dini savunduğumu? dsfadsad sen de çok boşmuşsun bi flying spaghetti monstera iman ettiremedin, sonra sonra kendim buldum şükür karbonhidrata. senin gönül gözün kapalıydı o zamanlar, açılmış sonra gerçeği görmüşsün :) benim fikirlerim de değişebilir canım, şuan islam iyi de müslümanlar kötü evresindeyim. Edit: bunları özelde konuşalım :) nick kullanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 e bi resim atıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ilk mesajdaki pozitiflikten bile buram buram mutluluk akıyor. sevindim senin adına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Resim atcaktim da size :) Malum, ifşaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 abi yaz gelmeye başlıyor birkaç aya foça tarafına gelen olursa forumdan pm atabilir. bi böbreğinizi alırım çok misafirperverimdir <3 not: eskifoça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 sen izmire gel 2 muhabbet edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 loadladı mı sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 gelsene diyo adam. lokasyon yok mu lokasyon? nereye gelince arayayım mesela? izmir dediğin yer iki oda bir salon değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 yazın hep tynada bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2016 senko said: benbi halt anlamadım 3 katlı ev kiraladın? 1 katında başkası yaşıyor? ama sen ona kal dedin? o da kaldı ve karına yemek yapmayı öğretiyor? En kısa zamanda nikahı da yaparsam ben de tayini alıp gelince herşey tastamam olacak. daha nikahı basacak [hr] hayırlısı olsun,mutluluklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 @senko: cık. ev sahibini çok sevdik evi tuttuktan sonra iki hafta daha kal sonra gidersin dedik. zaten çok tatlı bi insan arada arıyoruz yanına filan da gidiyoruz. iyi misin sen komple başka biriyle yaşanır mı? nasıl bir okuma hali o. neyse, evet üç katlı bi yer tuttuk, bu esnada nikahı da aradan çıkardık hatta patiden varsa nikaha gelen yolu düşen buraya buyrun beklerim dediydim. ayrıca da diyorum bak gelen varsa gelsin diye. böbrek lazım bu aralar piyasa durgun diyorum. hiç işte. beş yıl önceki saçma bir postumu digleyip çıkarırsınız başka birşey olsa, şu kadarını çoktan çözmüşsünüzdür eğlenmeyin benimle :) may the 4. be with u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ahah hayırlı olsun bakalım herşey gönlünüzce olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar