Theridone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Flam said: @Rıdvan: Gidiyorum istanbula yarın, kurban bayramında nişan var. o ara belki gelip hatunu alıp memlekete götürürüm, belki bayramdan sonra gelirim. şimdilik personel genel müdürlüğünün insafına kaldık. gelecek hafta gelirsem ama buradan yazarım (var öyle bi ihtimal) Haber et bana, elim bos gelmeyim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Fistan said: izmir merkeze gelirseniz alsancakta cok güzel bi mekan var la puerta diye kesin gidin :Ş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 pogodi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 o mekana koyduğunuz bir tane vantatör müdür nedir var ya kocaman o beni öldürdü abi 1 hafta belim tutuldu.. ne biçim aletmiş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 ya orda bi cocuk var cok yakisikli kim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 tam arap işi o :D gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 pogodi said: Fistan said: izmir merkeze gelirseniz alsancakta cok güzel bi mekan var la puerta diye kesin gidin :Ş karabatak gibisin, ne zaman ortaya cikacagin belli olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 cumartesi günü didim dönüşünde şirinceye uğrayıp öğlen o ege üniversitesi midir nedir orda bi durup yemek yiyelim dedik yahu o ne trafik o ne sıcak o ne lanet bi yer park yeri bulana kadar çatladım zaten dominosun oralarda, burası mı cennet bırağh argadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Theridone said: ya orda bi cocuk var cok yakisikli kim o kanka en son bir garson kız vardı.. niceeeessyssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 yet another cigdem/domat topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Liebe said: cumartesi günü didim dönüşünde şirinceye uğrayıp öğlen o ege üniversitesi midir nedir orda bi durup yemek yiyelim dedik yahu o ne trafik o ne sıcak o ne lanet bi yer park yeri bulana kadar çatladım zaten dominosun oralarda, burası mı cennet bırağh argadaş ya gelip beni aramadigin icin tanrilar sana bela verdi iste. dominosun orasi da manisa kavsagi lan, en islek yer sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 adam gelmiş izmirin en saçma giriş kısmında durmuş izmire laf atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Llama said: Theridone said: ya orda bi cocuk var cok yakisikli kim o kanka en son bir garson kız vardı.. niceeeessyssss mekanda her sey guzel garsonlar da guzel haliyle <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 yok len ilk bir ayı güzel garson vardı sonra bulmuşlar küçük popolu küçük memeli kızları şimdi yine ortalama yükselmiş (duyduğuma göre) de 2 3 aydır gitmiyorum en son o klima çarptığından beri kaldırsınlar gitmeye başlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 :D güzel yok ya o kadar şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Theridone said: Liebe said: cumartesi günü didim dönüşünde şirinceye uğrayıp öğlen o ege üniversitesi midir nedir orda bi durup yemek yiyelim dedik yahu o ne trafik o ne sıcak o ne lanet bi yer park yeri bulana kadar çatladım zaten dominosun oralarda, burası mı cennet bırağh argadaş ya gelip beni aramadigin icin tanrilar sana bela verdi iste. dominosun orasi da manisa kavsagi lan, en islek yer sdfs abi valla aklıma geldiniz de bi yemek için durduk ya inşallah başka zaman da geniş geniş izmiri gezmeye gelince fistanın mekanı trolleriz Llama said: adam gelmiş izmirin en saçma giriş kısmında durmuş izmire laf atıyor tabelada izmir yazıyodu beni bağlamaz, çiğdeminiz batsın şaka maka hanımla izmir planlarımız var, hugo bossla da çalışıyor onların firması belki yılbaşından sonra bir araştırır ederiz imkanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Llama said: yok len ilk bir ayı güzel garson vardı sonra bulmuşlar küçük popolu küçük memeli kızları şimdi yine ortalama yükselmiş (duyduğuma göre) de 2 3 aydır gitmiyorum en son o klima çarptığından beri kaldırsınlar gitmeye başlarım ilk ay gelenler garson degildir belki de, ajanstan manken tutmuş olabilirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Liebe said: abi valla aklıma geldiniz de bi yemek için durduk ya inşallah başka zaman da geniş geniş izmiri gezmeye gelince fistanın mekanı trolleriz Fistan'i da alip fener macina gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 tabi esasinda fist in de dubloru var genelde mekanda.. bu arada memeliyse fake dir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Bu kadar meme muhabbeti dönünce meme balonlu kız linki buralara bir yere düşer diye düşünmüştüm. Yanılmışım. Henüz seviye o kadar düşmemiş. Ama nasılsa düşer. Düş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Theridone said: pogodi said: Fistan said: izmir merkeze gelirseniz alsancakta cok güzel bi mekan var la puerta diye kesin gidin :Ş karabatak gibisin, ne zaman ortaya cikacagin belli olmuyor ben aslında hep burdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 artik paticik benim icin daha farkli bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Abi bu nikah falan yapacak olursanız sağlık raporu işlemlerini filan çok önceden ve geniş zamanınız varken halledin aman diyim. Aman diyim yani. O değil de, rıdvan beyefendilere noldular? yörünge dışı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar