Liebe Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Patice said: CthuLhu said: Liebe said: CthuLhu said: mekan hatunları da götürmelikmiş ama biz muhabbet ederken onlar sıkılır mı bilemedim =) ben de kartal maltepe dolaylarından birilerini alabilirim. Hatta hatunlu yapılacaksa onu da alacağımdan kartal-göztepe arası bir yerden alabilirim birilerini. ee ben de hanımı alayım bari ya şimdi bu buluşmayı açıklamaya çalışmaktansa çok daha mantıklı takılsınlar işte ezgiyle bi kenarda sdfds çok mantıklı kaarşim. ezgiyle ceydayı bağladık mı mis. Ezgi <3 ceyda <3 ceren.. Bende gelicem beni de getircek suark baldız sen misin yoksa? baldızın adı da ceren sdfds bu arada ben de yalan oldum, eşimi benim için isteyen komşumuzun (babam sağ olmadığından) 2 torunu var sünnet oluyorlar gitmeme lüksüm yok çok çok ayıp olur gitmezsem annem ağzımı kırar zaten gelmiyorum dersem :( çok da ters tarafta pendik green parkta yapılacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Selam, Sahildeki otel değil mi? Dönüşte halaya dâhil olmak için uğrarım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 pilav yemeyin aman ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Selam, Bu kadar mıyız :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 illa kavaltı etmek zorunda dıılız dımı cay falan ıcsek yetıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Bu hafta ben de yalan oluyorum, 10-11 ekim dersek gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Selam, Suark said: illa kavaltı etmek zorunda dıılız dımı cay falan ıcsek yetıo Canın ne istiyorsa; sonuçta anne muamelesi yapıp zorla yedireceklerini sanmam :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Lan bi dk!!!! nası kaçırdım ya??? Hay allah kahretsin. Ulan bitaneniz de dürtmemiş özelden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Selam, Mekan böyle 20 küsür kişilik kalabalık bir grup için pek elverişli değilmiş; oldukça göze battık! Çay almaya gidince işletme sahibi nefretle baktı; kökünü kuruttuk resmen :D Tekrarında görüşmek üzere diyelim. Vodan herkesi otoparkta aracıyla çekti, plakaları kapatıp koyar fotoları. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Selamlar, Maalesef Cumartesi sabahı kız arkım rahatsızlandı, bundan ötürü katılamadım. Çok istiyordum gelmek kısmet degilmiş bir dahaki organizasyona diyelim. Umarım çok lezzetli degildi, muhabbette baymıştır inşallah :D Valla aklım sizdeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Resimler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Tek fotoğraf çekebildim diğerleri kereste, takım çantası, freze makinesi, lego, coca cola şişe koleksiyonu fotoğrafları gibi şeyler hep. Bir de arabaları satıp i3 almaya karar verdik, araştırıyoruz bir kaç gündür. Epey keyifli geçti şimdi düşündüm de 4-5 saat oturmuşuz. paramecium giller ile biz vardık sadece. Katılamayanlarla daha sonra rakılı versiyonunu yaparız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Selam, Oldukça keyifli sohbet oldu; en önemlisi ise hanımların sıkılmaması :D Ben Superb 1.4TSI'a kadar kayıyorum :P Yeni Prius bildiğin mutant tarzı bir araç oluyor! Auris'in hybrid station'ı gelirse bir de ona bakacağım. Aslında i3 hayli hayli yeterli geliyor gibi : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 o çocuklar kimin aşiret var araınızda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Abi i3 gördüm sabah biraz cins duruyor ama Göktürk'ten işe giden var demekki. Çok mantıksız gelmiyor bu bana bilemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Selam, Borusan net konuşsa araç ayarlama olayı ile ilgili, daha rahat karar verilebilir. Önünü kesip 'sadece bakıcammm' deseydin :D Gazoz parasına işe gider gelirsin! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 abi çocuklar kimin :) neden 20 kişisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Sadece çocukları merak ediyorsan cevaplamaya çalışayım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Abim denemişti de i3'ü çok hoşuna gitmişti gerçekten. Hem çok geniş hem de gayet şık diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 vodan cevaplarsan sevinirim... resimde 40 küsür adam var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 olm lise futbol takımı var resimde lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Selam, Onlar pati gençler futbol takımı... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar