Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patinaj buluşuyor gibi! 03.10.2015 Cmts 10:00am (UTC+02:00)

paramecium

Öne çıkan mesajlar

Patice said:

CthuLhu said:

Liebe said:

CthuLhu said:

mekan hatunları da götürmelikmiş ama biz muhabbet ederken onlar sıkılır mı bilemedim =)

ben de kartal maltepe dolaylarından birilerini alabilirim. Hatta hatunlu yapılacaksa onu da alacağımdan kartal-göztepe arası bir yerden alabilirim birilerini.

ee ben de hanımı alayım bari ya şimdi bu buluşmayı açıklamaya çalışmaktansa çok daha mantıklı takılsınlar işte ezgiyle bi kenarda sdfds

çok mantıklı kaarşim. ezgiyle ceydayı bağladık mı mis.

Ezgi <3 ceyda <3 ceren.. Bende gelicem beni de getircek suark

baldız sen misin yoksa? baldızın adı da ceren sdfds

bu arada ben de yalan oldum, eşimi benim için isteyen komşumuzun (babam sağ olmadığından) 2 torunu var sünnet oluyorlar gitmeme lüksüm yok çok çok ayıp olur gitmezsem annem ağzımı kırar zaten gelmiyorum dersem :( çok da ters tarafta pendik green parkta yapılacak :(
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Mekan böyle 20 küsür kişilik kalabalık bir grup için pek elverişli değilmiş; oldukça göze battık! Çay almaya gidince işletme sahibi nefretle baktı; kökünü kuruttuk resmen :D

Tekrarında görüşmek üzere diyelim. Vodan herkesi otoparkta aracıyla çekti, plakaları kapatıp koyar fotoları.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Tek fotoğraf çekebildim diğerleri kereste, takım çantası, freze makinesi, lego, coca cola şişe koleksiyonu fotoğrafları gibi şeyler hep. Bir de arabaları satıp i3 almaya karar verdik, araştırıyoruz bir kaç gündür.

Epey keyifli geçti şimdi düşündüm de 4-5 saat oturmuşuz.

paramecium giller ile biz vardık sadece. Katılamayanlarla daha sonra rakılı versiyonunu yaparız :)
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Oldukça keyifli sohbet oldu; en önemlisi ise hanımların sıkılmaması :D

Ben Superb 1.4TSI'a kadar kayıyorum :P Yeni Prius bildiğin mutant tarzı bir araç oluyor! Auris'in hybrid station'ı gelirse bir de ona bakacağım. Aslında i3 hayli hayli yeterli geliyor gibi :

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...