Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D&D Rage of Demons

Remus

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:
Sparkcaster said:

Lord_Argos said:

Icewind Dale 2'de Underdarkın bir köşesinde Drizzt'e denk geldiğimde çok şaşırmıştım.

rüyanda mı oldu bu olay

IW2'de olmalari mumkun degil onlarin, oyun 1300'lerin basinda geciyordu, Drizzt daha cocuk o zamanlar. Bruenor cikabilir anca ama hatirlamiyorum onu da.

Icewind Dale 2 Chapter 4: The Underdark

Bu chapter'in bir köşesinde Drizzt Do'Urden ile karşılaşmıştım, belki de o zaman çocuktu ama genç olduğunu hatırlıyorum.

İlk Oyunda da Kuldahar'ın valisi Arundel'i level 5 parti ile öldürüp şehri ele geçirmiştim. Siz sanırım aşırı linear takıldığınız için tüm ayrıntıları kaçırmışsınız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Kontrol ettim. Drizzy bu oyun gectiginde 13 yasindaymis. 13 yasindayken Drizzt daha evinden cikmamisti hic, ilk Menzoberranzan'dan cikmasi 30'lu yaslarinda olmustu.

Karistiriyorsun, mumkun degil bu. Sorcerer's Place'de rehbere de baktim, yok Drizzt orada da.
Sosyal ağlarda paylaş

Icewind Dale II Frequently Asked Questions

Q: Can we meet any historical characters like Drizzt or Wulfgar in Icewind Dale II?
A: No. The game takes place before Drizzt is on the surface of Faerûn and Wulfgar hasn't been born yet.

baldur's gate'de drizzt ile denk geliyorsun.

In Baldur's Gate II, the first time you travel between areas after escaping the Underdark, you will meet Drizzt. You can ask him for help against Bodhi. Should you get help from him, he and his companions will be waiting in the north-east corner of the Lower Tombs.

He also appears in the City of Caverns as an illusion created by 2 imps for their riddle game.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi olayı biraz daha ayrıntılaştırayım çünkü google'a baktığımda bende bilgi bulamadım.

Underdark'da geziniyordum yanılmıyorsam Underdark Passage şehrin bir köşesinde, başı boş duran bir kara elf gördüm öylece duruyordu ortada, mouse'ı üzerine getirdiğimde üzerinde Drizzt Do'Urden yazıyordu. Herhangi bir quest vermemişti.

Belki de Black Isle easter olsun diye eklemişti, halbu ki dediğin gibi olmaması gerekir.

Edit: Baldur's Gate'in hiçbir serisini oynamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun cinematic vs degil zaten o,

klasik dnd yeni event videosu iste hep boyle basit "haraketli resimler" tarzinda onlarin yillardir:

http://www.youtube.com/watch?v=f-7vw_pT9tM

benzer basit videolari warhammer da yapiyor gene ayni sekilde yeni kitap setting vs urun tanitimlarinda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...