vivavale Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Red said: yiyecek markası falan diye geldim yamuk penis çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Peynir yiyememe hastalığı sanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Abi çok kot giydiğinden, sabahları ters şekilde sıkıştıysa ondan yamulmuştur belki. Az diğer tarafa yatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 ereksiyon anında agri oluyor mu penetre ederken zorlanıyor musun doktorun boyle sorular sormasi lazim şiddetli sex ne be :/ urolog ark var ama dogu gorevinde van a gidersen soliyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 tırnak makasıyla mantarından küçük küçük parçalar alarak kopart, düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 seçkin demircilerde mengeneyle düzelttirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 seç beğen https://www.facebook.com/search/results/?q=Se%C3%A7kin+Demirci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 esprilerin de moderatorlugun gibi kotuymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 canli bombe rid1 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 beklediğim kadar üstelememişsiniz. ingilizce kaynaklara vs baktım. dediğim gibi bakmadığım şey kalmadı. vacuum electiric device diye bir zıkkım var. ereksiyon proıblemi olan insanlar için vakumla erekte eden. ondan kullanınca falan biraz düzeliyormuş nispeten. ama türkiyede nerden bulunur bilmiyorum. bir de yabancı kaynaklarda 7-8 farklı ilaçdan bahsediyorlar; kimisi vitamin kimisi dokudaki plak tabakasını eriten şeylerden ama benim doktor sadece e vitaminiyle başla dedi mesela. bi de şu penis ekstendır tarzı şeyler çok sağlıklı değil ve çaresiz insanlar üzerinden para kazanma amaçlı, doktor onaysız şeyler. o yüzden bulaşmıyorum. eğiklik de çok fazla değil. şu üstteki kadar aşağı yukarı. belki bi tık daha fazla. hastalığın belirli bir sebebi yok, çaresi de bu yüzden yok dedi doktor. inikken bir eğiklik yok. sadece biraz zedelenmiş görünüyor genel olarak. ereksiyon sırasında ağrı ve penetrede problem ilk 2 ay vardı şu an yok o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 o kadardan nolcak yaa. teallam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 31'den yorulma yapmış standart türk penisi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 gerçi aşağı doğru mu seninki? MAUHAHAHAAHAH MADEN KAZARSIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 http://img02.alkislarlayasiyorum.com/images/koleksiyon/277209_20130708234141.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 gerizekalı mısın moriarty? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 taşak geçiyonuz da ciddi sıkıntı sanırım bu tedavi etmezsen. bi makalede okumuştum böyle kıvrımlı penisler kadınlar için oldukça acı verici oluyormuş. adamın cinsel hayatını bitirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Lectre said: gerizekalı mısın moriarty? abi siz doktor musunuz? doktorun çözmesi gereken sıkıntıyı siz burdan çözmeye calısıyosanız gerizekalı olan ben değilim. penis lan bu. beyinden bile önemli erkek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Ne var abi o üstteki salatalıkta? Hiç mi başka penis görmedin lan O.O ... Kedi pipisini görmüş yarra sanmış khehkekhek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 öyle demeyin çiçek gibiydi benimki :( http://www.babacanlardemre.com/images/header/patlican.png bu daha açıklayıcı oldu. abi zaten doğuştan gelen eğiklik normal bir şey. sonradan travmayla gelişen eğiklik sıkıntı. yoksa o kadar eğiklik tabii ki önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 çiçek var çiçek var şimdi http://img03.imgfotokritik.com/fk_new/lowres/4/0/3/403133/2266208-boynu-egik.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 DaidaFlu said: yaklaşık 6-7 aydır çekiyorum ve kim bilir daha ne kadar çekicem. Çekebiliyorsan sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 ya bisey sorucam, sizin penisler vucuda direk dik olarak mi ilerliyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Nako said: DaidaFlu said: yaklaşık 6-7 aydır çekiyorum ve kim bilir daha ne kadar çekicem. Çekebiliyorsan sıkıntı yok. http://instantostrich.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 aquila said: ya bisey sorucam, sizin penisler vucuda direk dik olarak mi ilerliyo? benimki arşa yükseliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 sanssizsansli said: boşver ve abi su akar yolunu bulur. bunu bi fakbadim söylüyodu lan. elini kullanmadan, dokunmak yok diyip sdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar