KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Merhabalar, Şimdi elimdeki ekran kartım asus gtx970, işlemcimde 5820K tasarım+render almak için kullanıyorum bilgisayarı, yeni topladım sayılır. (ps: ekran kartından hiç memnun değilim aslında onu da belirteyim, quadro600den geçtim keşke quadro devam etseymişim diyorum quadrok2200 ile) 3d çizim yaparken ekran kartı boostlamam gerekiyor. Render alırken ise işlemci boostlamam gerekiyor. soru şu ki (bu arada oc konusunda noob'um): Bunları tek tuşla aç kapa yapabiliyor muyum? bilgisayar boştaykende tek tuşla kapatabiliyor muyuz? [hr] tl;dr aslında biraz araştırdım önceki konulardan fakat bu oc işi her marka modele göre farklı oluyo sanırım? ayrıca, dh den bi konuda bi program ismi buldum bilgisayara kurdum, sonra o program içinde 3-5 tane program çıktı onlar da kuruldu bilgisayara.. silmek için çok uğraştım. en sonunda sildim, dışarı çıktım. bilgisayarı açık bıraktığım süre içinde bilgisayara 9 tane falan program kurulmuş(silebildiğim) gpu miner çalışıyodu arkaplanda, windows orjinal değil diyordu acrobat reader, ps çalışmıordu ps i hallettim, windowz da orjinale döndü pdf açamıyorum, reader çalışmıyor bilgisayarda yok ama kurunca son sürüme sahip diyor falan. - bunların hepsi microsoft essentials security ye güvendiğim için başıma geldi sanırım.. şimdi malware adaware avg kurup temizledim, inş temizlenmiştir bu konuda da öneriye açığım. bütün bunların ardından kendi başıma iş yapmamaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Genellikle anakartların böyle tek tıklama ile OC yapan yazılımları oluyor. Öyle voltaj ayarlarını kurcalamana da gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 EVGA Precision veya MSI Afterburner Ekran kartı OC için bu iki programa göz atabilirsin. İstediğin değerleri kaydederek arada geçişler yapabilirsin. UI kullanıcı dostu, pro olmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 gerek yok açıp kapamaya. ekran kartı 3d app olmayınca idle clock'unda çalışıyor zaten. işlemci de sıkıntı yaratmaz voltajını düşürür yükte değilken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 msi ya da evga programını asus ekran kartı için kullanabiliyor muyuz? peki işlemci için? bu arada anakartım da msi x99a gaming 7 diye bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 https://www.youtube.com/results?search_query=msi+x99a+gaming+7+overclock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 KillJoy said: msi ya da evga programını asus ekran kartı için kullanabiliyor muyuz? peki işlemci için? bu arada anakartım da msi x99a gaming 7 diye bişi hepsini hepsinde kullanırsın. sapphire trixx seviyorum ben de mesela sadhf. işlemciyi biostan yapıcan tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 nvidia amd farketmez mi? bendeki gt 740m için precision pek stabil çalışmıyor. olursa trixx i denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 aa benim kafa gitmiş trixx amd için. ben asus/msi/sapphire falan markalar arası fark etmez demeye çalışmıştım. afterburner ikisinde de çalışıyor ama bir dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 laptop zaten çok ısınıyor. bilerek frekansı düşük tutuyorlar. oc yapma derim eğer yapılıyorsa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Biraz denedim, fazla ısındırmadan çok güzel performans artışı elde etmiştim (benchmark HoTS). Tabi onunla doymayıp sınırları zorladım, artifact oluşunca bıraktım. Bu sefer de en ufak hız aşırtımında HoTS'da fare imleci yok oluyor (artifact yok) ve precision'daki değerler sapıtıyor. i5-3337U 1.80 GHZ gt 740m 64bit 6gb ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 afterburnerla bir dene madem, olmadı şansına benchmarkta bir şey olmamış da olabilir. her türlü testimden geçip 3 gün sonra her yerde patlamaya başlayan OC serüvenim de oldu çünkü ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 ben dün benim evga gtx960 yapmaya çalıştım da yemedi. Hata verip durdu benchmarklarda valla sana önerim bilmiyorsan hiç bulaşma. İşlemciyi istediğin kadar pushla ama ekran kartına dokunma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 çok az da mı pushlayamıyoruz ekran kartını? anakartın zaten biostan hedesi çok kolaymış da ekran kartı gerekiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Bu arada, EVGA Precision'ın 2 eski sürümü ile bahsettiğim problemler aşıldı. Ortalama 30 fps'yi 40'a çıkardım diyebilirim. Havalar da soğudundan, ısı problem yaratmıyor (ort. 58 derece). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar