Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Basketbol Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
barbu said:

Bu arada konuyla ilgili de fikirlerimi yazayım. Dün düşündüm. İyi güzel galibiyetler aldık ki kolay değillerdi. Ama dikkat ederseniz iki maçta da çok yüksek farklardan ucu ucuna kapandı, ancak kazandık.

Bunun da iki sebebi var gözüken.

1- Her attığımız girdi bir dönem. Bu dönem bitince de fark kapandı ama yetemediler geçmeye. Nitekim çok büyüktü farklar.
2- Stabil bir oyunumuz yok. Yedeklerimiz çok fazla süre almıyor ve alsalar da beceremiyorlar çok fazla. Bu da ya yorgunluk, ya da değişiklik sonucu kötü oynamaya itiyor.

Kısaca benim düşüncem, klasik Türk gibi hemen gaza gelip, iyi oynadığımızı düşünmememiz gerekli. Gayet önemli galibiyetler alındı ve önemli ekiplere karşı ama stabil bir oyunumuz yok. Bu şansımızın kötü olduğu dönemler de olacaktır. Bu dönemlerde de gayet ağır şekilde patlayacağımızı düşünüyorum. Nitekim İspanya maçı.

Bir de dün oynanan İtalya-İspanya maçına bakın. İtalyan'ların her attığı girdi resmen. Aynı bizim gibi.

Direk dediğim işte. Bu maçta patladık.
Mesaj tarihi:
Sinan kotu, bobby kotu. O ikisi kotu olunca otomatikman takim dagiliyo zaten. Pas alamiyoruz, pozisyon uretemiyoruz. Sonra bozuk moralle geri de donemiyo bizimkiler. Sanki baslamadan kafada bitirmis gibi bizimkiler.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

fark 16 dan 18 oldu ihsan bayulken "maç tekrar sırbistanın lehine döndü" dedi ahaha

farkın 9a düşme şansı varken arka arkaya yedik onun için dedi onu.
Mesaj tarihi:
Grup baya karıştı...

İlk maç sırbistan-italya: Kim yenerse grup birincisi çıkacak. Eğer sırbistan yenerse italya 3/2 oluyor.

ikinci maç Almanya-İspanya: bu maç bizim için en önemli maç. Eğer ispanya yenerse bizim izlanda maçımızın sonucu önem taşımıyor. Her şekilde grup dördüncüsü olarak Fransa-İsrail maçının galibiyle oynuyoruz. Ama eğer Almanya yenerse sırbistan italya maçının sonucuna bağlı olarak 2 veya 3 olabiliyoruz.

TLDR: Saldır Nowitzki 70 milyon arkanda...
Mesaj tarihi:
sırbistandan dün gece döndüm.

evvel gün almanya maçını, dün de sırbistan maçını kalabalık KAFANA (Kahvehane :) ) de izledik binlerce kişi ile.
Almanya galibiyetimizde Sırplar bizi desteklediler.
Sırbistan karşısında ki hezimette de ezildim tabi ama insanlar basketbol kültürünü öyle benimsemişler ki terbiyesizlik,saygısızlık yoktu.
Düşünüyorum aynı ortam bizim burada olsa Sırbistan'ı yendikten sonra biz neler yapardık bin kişi arasında oturan 1 tane Sırp'a?

İzlanda'yı yeneriz diye düşünüyorum.
Almanya İspanya'ya yenilir.
Sırbistan İtalya'yı yener.

Biz de grubu Sırbistan'ın İtalya'ya atacağı farka göre 3. veya 4. oluruz.
Mesaj tarihi:
Smoke said:

Sırbistan italyaya 100 fark atsa da üçlü averaja kaldığımızda ispanya ikinci, italya üçüncü biz de dördüncü oluyoruz.

nasıl oluyor yahu o hesap?
biz italya'yı yendik,eşit puan olması durumunda İtalya'nın üzerinde yer almamız gerekmiyor mu?
Mesaj tarihi:
hayır
cünkü biz ispanyaya yenildik, italya da ispanyayı yendi
biz italyayı yendiğimiz için italyanın üstünde olursak, italya da diyecek biz de ispanyayı yendik ispanyanın üstünde olucaz asdhags
o yüzden 3 lü averaj diye bişey var
biraz kafayı çalıştır
  • Yeni Oluştur...