xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 ayar oldum. rusyada ntvspor web te yattara pff
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 sakallı mahfetti bizi,durduramiyoruz adamı. Şerefsiz enes olacaktı orada simdi yıkardı...
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 barbu said: Bu arada konuyla ilgili de fikirlerimi yazayım. Dün düşündüm. İyi güzel galibiyetler aldık ki kolay değillerdi. Ama dikkat ederseniz iki maçta da çok yüksek farklardan ucu ucuna kapandı, ancak kazandık. Bunun da iki sebebi var gözüken. 1- Her attığımız girdi bir dönem. Bu dönem bitince de fark kapandı ama yetemediler geçmeye. Nitekim çok büyüktü farklar. 2- Stabil bir oyunumuz yok. Yedeklerimiz çok fazla süre almıyor ve alsalar da beceremiyorlar çok fazla. Bu da ya yorgunluk, ya da değişiklik sonucu kötü oynamaya itiyor. Kısaca benim düşüncem, klasik Türk gibi hemen gaza gelip, iyi oynadığımızı düşünmememiz gerekli. Gayet önemli galibiyetler alındı ve önemli ekiplere karşı ama stabil bir oyunumuz yok. Bu şansımızın kötü olduğu dönemler de olacaktır. Bu dönemlerde de gayet ağır şekilde patlayacağımızı düşünüyorum. Nitekim İspanya maçı. Bir de dün oynanan İtalya-İspanya maçına bakın. İtalyan'ların her attığı girdi resmen. Aynı bizim gibi. Direk dediğim işte. Bu maçta patladık.
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Sinan kotu, bobby kotu. O ikisi kotu olunca otomatikman takim dagiliyo zaten. Pas alamiyoruz, pozisyon uretemiyoruz. Sonra bozuk moralle geri de donemiyo bizimkiler. Sanki baslamadan kafada bitirmis gibi bizimkiler.
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 hadi 13 sayı... bir kere de biz arkadan gelip rakibe stres yaratalım.
S-H Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 kapanmayacak bir fark yok ama çok iyi savunma lazım.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 fark 16 dan 18 oldu ihsan bayulken "maç tekrar sırbistanın lehine döndü" dedi ahaha
knox Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=BZHotH-D3gs ahahaha
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 12 idi fark 2 dk önce, 10/9 a düşme şansı varken 18 oldu, normal olarak yine onların eline geçti kontrol
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Melih seni şutör diye oynatanın beynini seveyim...
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Berlindeki maça gitmeyen almancı arkadaşlara da selam olsun
S-H Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Fistan said: fark 16 dan 18 oldu ihsan bayulken "maç tekrar sırbistanın lehine döndü" dedi ahaha farkın 9a düşme şansı varken arka arkaya yedik onun için dedi onu.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 fark 9 a düşse de sırbistanın lehine oluyor mantıksızlık orda zaten hiç sevmem ihsan bayulkeni çok boş konusuyor
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Smoke said: Berlindeki maça gitmeyen almancı arkadaşlara da selam olsun orda bizim gibi bugün işe gitmiyim maça gidiyim gibi bir disiplinsizlik olamaz :)
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 adamlar çok iyi abi.. savunmada açık nokta bulamıyorsun adamlarda.
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Grup baya karıştı... İlk maç sırbistan-italya: Kim yenerse grup birincisi çıkacak. Eğer sırbistan yenerse italya 3/2 oluyor. ikinci maç Almanya-İspanya: bu maç bizim için en önemli maç. Eğer ispanya yenerse bizim izlanda maçımızın sonucu önem taşımıyor. Her şekilde grup dördüncüsü olarak Fransa-İsrail maçının galibiyle oynuyoruz. Ama eğer Almanya yenerse sırbistan italya maçının sonucuna bağlı olarak 2 veya 3 olabiliyoruz. TLDR: Saldır Nowitzki 70 milyon arkanda...
guncel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 nowitzki 40 filan oldu mu hala oynuyor
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 sırbistandan dün gece döndüm. evvel gün almanya maçını, dün de sırbistan maçını kalabalık KAFANA (Kahvehane :) ) de izledik binlerce kişi ile. Almanya galibiyetimizde Sırplar bizi desteklediler. Sırbistan karşısında ki hezimette de ezildim tabi ama insanlar basketbol kültürünü öyle benimsemişler ki terbiyesizlik,saygısızlık yoktu. Düşünüyorum aynı ortam bizim burada olsa Sırbistan'ı yendikten sonra biz neler yapardık bin kişi arasında oturan 1 tane Sırp'a? İzlanda'yı yeneriz diye düşünüyorum. Almanya İspanya'ya yenilir. Sırbistan İtalya'yı yener. Biz de grubu Sırbistan'ın İtalya'ya atacağı farka göre 3. veya 4. oluruz.
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Sırbistan italyaya 100 fark atsa da üçlü averaja kaldığımızda ispanya ikinci, italya üçüncü biz de dördüncü oluyoruz.
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Almanya Son gazıyla ıspanyayi yenerse biz ikinci İtalya üçüncü Almanya dördüncü olur. Halanin biyiklarida bu arada çıkar tabii
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Smoke said: Sırbistan italyaya 100 fark atsa da üçlü averaja kaldığımızda ispanya ikinci, italya üçüncü biz de dördüncü oluyoruz. nasıl oluyor yahu o hesap? biz italya'yı yendik,eşit puan olması durumunda İtalya'nın üzerinde yer almamız gerekmiyor mu?
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 hayır cünkü biz ispanyaya yenildik, italya da ispanyayı yendi biz italyayı yendiğimiz için italyanın üstünde olursak, italya da diyecek biz de ispanyayı yendik ispanyanın üstünde olucaz asdhags o yüzden 3 lü averaj diye bişey var biraz kafayı çalıştır
Öne çıkan mesajlar