BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Bir ton fanatik doluşmuş yine. 18 senede 3 şampiyonluk falan trollerine girmeden yine daha iyi anladıkları şey olan futboldan örnek verirsek Ancelotti gibi yıldızlarla dolu takım ile etrafı domine etmek yerine Klopp gibi kendi oyuncu grubuyla bir proje takımını yoktan var etmek Ergin Ataman'ın olayı. Belki Fener'in şu anki kadrosuna sahip olsa Obradovic'in yapabildiklerini yapamaz fakat orta bütçeli bir takımı şampiyonluğa Ergin Ataman götürür. Efes'in final four'unu Fenerbahçe Avrupa tarihinin belki de en pahalı kadrosuyla tekrar edebildi ancak. Siena f-4'ün gediklisi olmadan önce ilk kez Ergin Ataman ile buralara kapak attı, takım batmadan önce onun sistemiyle süreklilik sağladılar. Bunun dışında 2009 Efes Pilsen şampiyonluğunu hatırlayan vardır, 2-0'dan 4-2 ile efsane bir teknik başarıya imza attı Fenerbahçe önünde. Zaten o gün başladı Fener taraftarının nefreti kendisine, saha içi olaylar, Rasim Başak hadisesi Bunun ardından Beşiktaş ve Galatasaray gibi TBL tarihinde şampiyonluğu son yıllarda anca hayal edebilen takımları şampiyon yaptı, Galatasaray'ı hala tüm sorunlara rağmen bu eksende tutmayı başarıyor. Beşiktaş'a iyi kötü bir Avrupa Kupası aldırdı. Sevin, sevmeyin; adam tam anlamıyla bir basketbol koçudur, ülkenin en iyisidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Başarı olmaz. lolololo başarınız yok denir. Başarı gelir, ama kadronuz çok pahalıydı ondan lelelele denir. Kardeş ağlamazsan size de atarız 2-3 bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 hükümete bu kadar laf ederken arkanızı ülkere dayamanız konusunda ne düşünüyorsunuz onu merak ediyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 tayyibe saydırırken ttnet kullanmayın der gibi bu ne lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 El öpenlerin çok olsun derim ben bu cümleye. Bunca zaman siz öptünüz. Şimdi sizinkini öpsünler. KIPS ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Ve ayrıca sakın ülker ürünü yeme. Hükümete o kadar laf ederken ülker ürünü yiyenler lütfen yazmasın foruma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 dreagloth said: hükümete bu kadar laf ederken arkanızı ülkere dayamanız konusunda ne düşünüyorsunuz onu merak ediyorum ben biznıs iz biznıs diyorum ben. ülker düşünsün bence hükümete kadar laf eden bir takıma sponsor olarak. bizim bir sıkıntımız yok. ülker'le çalışmaya başladıktan sonra hükümete karşı konuşmamız bitmedi sonuçta. hala konuşuyoruz ülker'in sponsorluğuna rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 fistan; nope barbu, bir şeyi değiştireceğinden değilde, ben ülker ürünü tüketmiyorum, onun gibi olduğunu bildiğim hiçbir markayı tüketmiyorum, avuntu işte moko: biznız evet, fb ile ülker arasında o biznıs, ben hükümet ilgili her haberde benim gibi çıldıran taraftarın fikrini merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Sen bize ulker'i sor, biz sana stadinizi soralim, sonra sen bize ridvan'i falan sor, ordan biz sizin takimin aksaraya ziyaretini soralim falan. Muthis muhabbet ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 abi o semih 3 parmak mı yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 ben beşiktaşlıyım da, konuyu alakasız yere çekiyorsun, tuttuğum takımın her yaptığını onaylamıyorum ben, yanlışa yanlış diyorum, açık söylüyorum yarın nereye destek verdiği belli olan bir sponsora sırtımıza dayarsak ve o paralarla bir yerlere gelirsek, "size de üç beş atalım yapın bişeler" şeklinde övünmem takımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Bu arada konuyla ilgili de fikirlerimi yazayım. Dün düşündüm. İyi güzel galibiyetler aldık ki kolay değillerdi. Ama dikkat ederseniz iki maçta da çok yüksek farklardan ucu ucuna kapandı, ancak kazandık. Bunun da iki sebebi var gözüken. 1- Her attığımız girdi bir dönem. Bu dönem bitince de fark kapandı ama yetemediler geçmeye. Nitekim çok büyüktü farklar. 2- Stabil bir oyunumuz yok. Yedeklerimiz çok fazla süre almıyor ve alsalar da beceremiyorlar çok fazla. Bu da ya yorgunluk, ya da değişiklik sonucu kötü oynamaya itiyor. Kısaca benim düşüncem, klasik Türk gibi hemen gaza gelip, iyi oynadığımızı düşünmememiz gerekli. Gayet önemli galibiyetler alındı ve önemli ekiplere karşı ama stabil bir oyunumuz yok. Bu şansımızın kötü olduğu dönemler de olacaktır. Bu dönemlerde de gayet ağır şekilde patlayacağımızı düşünüyorum. Nitekim İspanya maçı. Bir de dün oynanan İtalya-İspanya maçına bakın. İtalyan'ların her attığı girdi resmen. Aynı bizim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 dreagloth said: fistan; nope barbu, bir şeyi değiştireceğinden değilde, ben ülker ürünü tüketmiyorum, onun gibi olduğunu bildiğim hiçbir markayı tüketmiyorum, avuntu işte moko: biznız evet, fb ile ülker arasında o biznıs, ben hükümet ilgili her haberde benim gibi çıldıran taraftarın fikrini merak ediyorum abi diyorum işte sana. sadece üstü mü okudun? düşünmesi gereken biz değiliz ki. adamlar bize sponsor biz adamların parasını kullanıyoruz ama kullanırkende muhaliflikten vazgeçmiyoruz. bizim için win win her türlü. ülker rahatsız değilse muhalif bir yapıya sahip takıma sponsor olmaktan ozmn kimse için sorun yok demektir. ülkerden sponsorluk parası almamıza rağmen muhalifliğe devam ediyo olduğumuz için beni rahatsız etmiyor. ben çünkü biliyorum bu kulup hiç kimsenin maşası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 ülker; fenerbahçeye, hükümete veya x e aşık olduğu için sponsor olmuyor bunlar hep çıkar ilişkisi harward'a da 24 milyon $ bağışlamışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 maç hangi kanalda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 ntvspor da hayda nette dondu. calismiyo yayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 bok gibi başladık yine. Yorgunluk falan var eyvallah da yedeklerimiz bu kadar mı yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 gergin gözüne kestirmiş italya/almanya/izlanda maçlarını sırbistan ve ispanyaya gg demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 bu mactan cikamaz bizimkiler. inancim yok bizim ulkemize sporda yemin ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 sleepingdeath said: gergin gözüne kestirmiş italya/almanya/izlanda maçlarını sırbistan ve ispanyaya gg demiş. bence mantıklı maçlar arası fazla ara yok uzun soluklu turnuva için böyle oynamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Sırplara gücümüz yetmez zaten diyordum da bu kadar aciz kalacağımızı düşünmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 4.olunca fransa gelecek karşıdan, o ne olacak. Almanya İtalya yi mi yenecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Olum bu seyircilerin sesi ne igrenc oyle ya.sdfss tr haricinde surekli tezahurat yapan bi ulke gördüm ilk defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 dünkü italya-ispanya maçından sonra bu maç hedef maç artık yaw. Oynayanlara da bakarsan hala kasıyoruz maalesef sonuç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar