Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa Basketbol Şampiyonası

KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Bir ton fanatik doluşmuş yine. 18 senede 3 şampiyonluk falan trollerine girmeden yine daha iyi anladıkları şey olan futboldan örnek verirsek Ancelotti gibi yıldızlarla dolu takım ile etrafı domine etmek yerine Klopp gibi kendi oyuncu grubuyla bir proje takımını yoktan var etmek Ergin Ataman'ın olayı. Belki Fener'in şu anki kadrosuna sahip olsa Obradovic'in yapabildiklerini yapamaz fakat orta bütçeli bir takımı şampiyonluğa Ergin Ataman götürür.

Efes'in final four'unu Fenerbahçe Avrupa tarihinin belki de en pahalı kadrosuyla tekrar edebildi ancak. Siena f-4'ün gediklisi olmadan önce ilk kez Ergin Ataman ile buralara kapak attı, takım batmadan önce onun sistemiyle süreklilik sağladılar. Bunun dışında 2009 Efes Pilsen şampiyonluğunu hatırlayan vardır, 2-0'dan 4-2 ile efsane bir teknik başarıya imza attı Fenerbahçe önünde. Zaten o gün başladı Fener taraftarının nefreti kendisine, saha içi olaylar, Rasim Başak hadisesi

Bunun ardından Beşiktaş ve Galatasaray gibi TBL tarihinde şampiyonluğu son yıllarda anca hayal edebilen takımları şampiyon yaptı, Galatasaray'ı hala tüm sorunlara rağmen bu eksende tutmayı başarıyor. Beşiktaş'a iyi kötü bir Avrupa Kupası aldırdı. Sevin, sevmeyin; adam tam anlamıyla bir basketbol koçudur, ülkenin en iyisidir
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

hükümete bu kadar laf ederken arkanızı ülkere dayamanız konusunda ne düşünüyorsunuz onu merak ediyorum ben

biznıs iz biznıs diyorum ben.

ülker düşünsün bence hükümete kadar laf eden bir takıma sponsor olarak. bizim bir sıkıntımız yok. ülker'le çalışmaya başladıktan sonra hükümete karşı konuşmamız bitmedi sonuçta. hala konuşuyoruz ülker'in sponsorluğuna rağmen.
Sosyal ağlarda paylaş

fistan; nope
barbu, bir şeyi değiştireceğinden değilde, ben ülker ürünü tüketmiyorum, onun gibi olduğunu bildiğim hiçbir markayı tüketmiyorum, avuntu işte
moko: biznız evet, fb ile ülker arasında o biznıs, ben hükümet ilgili her haberde benim gibi çıldıran taraftarın fikrini merak ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ben beşiktaşlıyım da, konuyu alakasız yere çekiyorsun, tuttuğum takımın her yaptığını onaylamıyorum ben, yanlışa yanlış diyorum, açık söylüyorum yarın nereye destek verdiği belli olan bir sponsora sırtımıza dayarsak ve o paralarla bir yerlere gelirsek, "size de üç beş atalım yapın bişeler" şeklinde övünmem takımla
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada konuyla ilgili de fikirlerimi yazayım. Dün düşündüm. İyi güzel galibiyetler aldık ki kolay değillerdi. Ama dikkat ederseniz iki maçta da çok yüksek farklardan ucu ucuna kapandı, ancak kazandık.

Bunun da iki sebebi var gözüken.

1- Her attığımız girdi bir dönem. Bu dönem bitince de fark kapandı ama yetemediler geçmeye. Nitekim çok büyüktü farklar.
2- Stabil bir oyunumuz yok. Yedeklerimiz çok fazla süre almıyor ve alsalar da beceremiyorlar çok fazla. Bu da ya yorgunluk, ya da değişiklik sonucu kötü oynamaya itiyor.

Kısaca benim düşüncem, klasik Türk gibi hemen gaza gelip, iyi oynadığımızı düşünmememiz gerekli. Gayet önemli galibiyetler alındı ve önemli ekiplere karşı ama stabil bir oyunumuz yok. Bu şansımızın kötü olduğu dönemler de olacaktır. Bu dönemlerde de gayet ağır şekilde patlayacağımızı düşünüyorum. Nitekim İspanya maçı.

Bir de dün oynanan İtalya-İspanya maçına bakın. İtalyan'ların her attığı girdi resmen. Aynı bizim gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

dreagloth said:

fistan; nope
barbu, bir şeyi değiştireceğinden değilde, ben ülker ürünü tüketmiyorum, onun gibi olduğunu bildiğim hiçbir markayı tüketmiyorum, avuntu işte
moko: biznız evet, fb ile ülker arasında o biznıs, ben hükümet ilgili her haberde benim gibi çıldıran taraftarın fikrini merak ediyorum

abi diyorum işte sana. sadece üstü mü okudun? düşünmesi gereken biz değiliz ki. adamlar bize sponsor biz adamların parasını kullanıyoruz ama kullanırkende muhaliflikten vazgeçmiyoruz. bizim için win win her türlü. ülker rahatsız değilse muhalif bir yapıya sahip takıma sponsor olmaktan ozmn kimse için sorun yok demektir.

ülkerden sponsorluk parası almamıza rağmen muhalifliğe devam ediyo olduğumuz için beni rahatsız etmiyor. ben çünkü biliyorum bu kulup hiç kimsenin maşası değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...