karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Bu maç gazozuna mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 3lük yarışması var şu anda maç yok izlanda liseli gibi 3lük atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 miyaw33 said: Maçı izledinmi fistan?türkiye maçı hariç her maçı alabilecekken son anda kaybetti almanya,bizim maçta hiç bu sekılde yaklasmadılar.Bugün schroder faul kaçırdı,dün nowitzki elinden topu düşürdü vs.Fenerli olarak ergini hiç sevmem ama adam gerçekten iyi oynattıilk periyod 11-31 sonrası çöp 75 sayı yemişsin 24 schröderden, maç 5 sayıyla bitmiş, ergin schröderi çözdü.ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Izlanda meme team galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Schröder geçen sezon NBA'de 100'e yakın maç oynadı. 2-3 tanesini, özellikle playoff maçlarını izleyip nasıl savunulduğunu görmek için dahi olmaya gerek yok abi abartmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turuncan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 melih mahmutoğlu tt olmuş, ne halt yedi, herkes küfrediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Tebrikler uzatmaya gitti maç... Lan kaybetseniz daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Sırbistan bu kupayı alır herhalde ya.Adamlar şu gruptan zorlanmadan yenilgisiz çıktı.Bjelica gibi winner bir adamları var.Avrupa'da yok böylesi.NBA'de de net başarılı olur bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Fark 9 son 8 saniyede.Adamlar hala pres yapıp faul yapıyor.Ne ibnelermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 maçla ilgili yorumum... izlanda finlandiya'ya benzer bir basketbol oynuyor. 5 tane her biri de çok iyi şutör olan adamlarla top dolaştırıp 3 sayılık atmak üzerine kurulu ilkel bir basketbol anlayışları var. ribaunt yok. savunma yok. fakat bizim koç ergin ne hikmetse adamların leblebi gibi 3lük atmasını maç boyunca izledi. öyle ki maç bitimine saniyeler kala,biz 3 sayı öndeyken, rakibin hücumunda faul yapmayın talimatı verdi oyunculara. maç sonunda ki açıklamasında da neden faul yapmadığımızı soran spikere, "10 saniye vardı,onlar 2sini atıp sonra biz hücum ederken bize faulk yapsalardı ve biz atış kaçırsaydık maçı kaybedebilirdik" diyerek yalan söyledi. Adamlar 1.6 saniye kala soktular 3lüğü. Bir başka konuda fenerbahçe'nin transfer ettiği şu MUHAMMED ismini alan boby dickson. Turnuvanın en çelimsiz guardı ve takım savunmasını kesinlikle bozuyor. Semih'in, Ersan'ın, Sinan'ın, Cedi'nin çok güzel savunma yaptığı ortamda MUHAMMED yetersiz kalıyor. Bu çok büyük sıkıntı. Kendine has tarzı ile CUKK diye soktuğu üçlükler eyvallah. Hatta uzunlarla top buluşturma konusunda da güzel. Ama çok fazla top kaybediyor. Biz defans takımı olduğumuzu ve basketbol dünyasında Türk Milli Takımı gerçeği tüm dünya tarafından kabul ediliyorsa bunun nedeninin savunma olduğunu hatırlarsak; Fransa ile dişe diş mücadele edebiliriz. Ama MUHAMMED'den kaynaklı bir türlü oturmayan takım savunmasına şu 1,5 günlük sürede nasıl yapar Ergin bilemem ama bir çare bulmalı. Fransa'nın grubu leblebi gibi bir gruptu. 5te 5 yapmasına kimse bakmasın. Evet,takım yıldızlarla dolu ama çok fazla yıldızın olduğu takım iyi takım olur diye bir şey yok basketbolda. Onlara da o çerez takımlardan sonra Türk milli takımı sert gelecektir. Ergin'in her geçen gün gözüme Fatih Terim gibi görünmesi de çok kötü bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Güya savunma takımıydık, gelenden 90, gidenden 100 yedik bitirdik grubu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Asriel said: Sırbistan bu kupayı alır herhalde ya.Adamlar şu gruptan zorlanmadan yenilgisiz çıktı.Bjelica gibi winner bir adamları var.Avrupa'da yok böylesi.NBA'de de net başarılı olur bence... NBA ne Bjelicalar harcadı canım. O kadar emin olma. NBA takımlarının Avrupa basketboluna saygısı yok. Bu nedenle bu EUROLEAGUE ne kadar güçlenirse o kadar iyi. Hatta bence EUROLEAGUE bünyesindeki takımlar milli basketbol federasyonlarından ayrılarak NBA benzeri bir yapılanmaya gitmeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 ya bir de Muhammed'in 12 ribaund alması nasıl bir komedidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 as guardı niye yordu ataman ben anlamadım, hiç dinlendirmedi neredeyse önemsiz bir maç niye kastık bu kadar full yedek çıksaydı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Ölüm grubunda 3 maç kazandık demek için. Tamam, başarı ama Fransa ile oynayacağımızın kesin olduğu maç için gayet gereksizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Fark 3 iken savunmana guveniyorsan son top savunulur. Bu cok yeni ve ya degisik bir sey degil. En kotu uzatmaya gider diyerek. Ki uclugu de gayet iyi de savunduk son topta. O yuzden tatava yapılcak bisey yok. 40 dakka oyunda kalan pg'nin bu kadar cok rebound aldıgın bir macta 12 tane rebound almasını komik bulmak asıl ilginc olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Ne zorlu bir grubumuz vardi,yetmedi en iğrenç eşleşme bize geldi Öyle yada böyle bundan iyisini yapamazdık. Sırbistana yenileceğimiz kesindi. diğer gruplar çerez gibi mk http://www.ntvspor.net/lig/basketbol/avrupa-basketbol-sampiyonasi/puan-durumu said: 12 Eylül Cumartesi: Fransa-Türkiye 22:00 Letonya-Slovenya: 13:00 Yunanistan-Belçika: 15:30 İspanya-Polonya: 19:30 13 Eylül Pazar: Hırvatistan-Çek Cumhuriyeti: 13:00 Sırbistan-Finlandiya: 15:30 İsrail-İtalya: 19:30 Litvanya-Gürcistan: 22:00 Çok sayı yiyiyoruz ve fransa'yı yeneceksek (zannetmiyorum) savunma da birşeyler yapmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Kuddusiye bir yerde katiliyorum aslinda. Fransa yenilmeyecek bir takim degil ama bireysel olarak abzurt derecede gucluler. Zaten 3 agir favoriden birisinden bahsediyoruz sonucta. Bi zahmet guclu olsunlar. Bobby dixon konusunda da katiliyorum. Takim savunmasina katki saglayamiyor. Yanlis yerde yanlis kisiye savunma destegine gitmeler, tam saha baski yapildigi anlarda varliginin yoklugunun bir olmasi vs... Sorun su ki 75 millorluk Turkiyeden bir turlu kalbur ustu 1 numara cikaramiyoruz. Ender Arslan'in milli takimda 23 saniye top tutup 75 metreden 3 luk denedigini de gorduk maalesef. Umarim bi gun dort dortluk bir oyun kurucu ile oynayacagimiz gunleri de goruruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 herkesin sayısal seçip mühendis olmak istediği ülkede sporcu çıkartamamak normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 madcow said: Fark 3 iken savunmana guveniyorsan son top savunulur. Bu cok yeni ve ya degisik bir sey degil. En kotu uzatmaya gider diyerek. Ki uclugu de gayet iyi de savunduk son topta. O yuzden tatava yapılcak bisey yok. 40 dakka oyunda kalan pg'nin bu kadar cok rebound aldıgın bir macta 12 tane rebound almasını komik bulmak asıl ilginc olan. en çok ribaund alan oyuncusunun boby dickson olması... sahanın,grubun ve yanılmıyorsam turnuvanın en kısa boylu oyuncusunun boby dickson olması... bunların hepsi komik ama senin derdin bana artistlik yapmak,o ayrı. basketboldan anlamadığın zaten ilk paragraftan belli,o da ayrı. dünyanın her yerinde fark 3 sayı iken, son topu kullanan takıma sürenin dolmasına birkaç saniye kalana kadar savunma yapılır,sonra da faul ile durdurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Aceace said: Kuddusiye bir yerde katiliyorum aslinda. Fransa yenilmeyecek bir takim degil ama bireysel olarak abzurt derecede gucluler. Zaten 3 agir favoriden birisinden bahsediyoruz sonucta. Bi zahmet guclu olsunlar. Bobby dixon konusunda da katiliyorum. Takim savunmasina katki saglayamiyor. Yanlis yerde yanlis kisiye savunma destegine gitmeler, tam saha baski yapildigi anlarda varliginin yoklugunun bir olmasi vs... Sorun su ki 75 millorluk Turkiyeden bir turlu kalbur ustu 1 numara cikaramiyoruz. Ender Arslan'in milli takimda 23 saniye top tutup 75 metreden 3 luk denedigini de gorduk maalesef. Umarim bi gun dort dortluk bir oyun kurucu ile oynayacagimiz gunleri de goruruz. yıldız,genç takımlarda muhteşem çocuklar var. sıkıntı şimdi bu oyuncuların kendi takımlarında yeterince süre alamayıp körelmeleri,A Takım seviyesine geldiklerinde mücadele edemeyecek oyunculara dönüşmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 KuddusiMavra said: dünyanın her yerinde fark 3 sayı iken, son topu kullanan takıma sürenin dolmasına birkaç saniye kalana kadar savunma yapılır,sonra da faul ile durdurulur. Dis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Kuddusi burda sonuna kadar haklı. 1.80 altı bir adamın 12 ribaund aldığı nerde görülmüş. Son faule gelince bence 2 şeye göre ayrılıyor faul yapıp yapmaması. 1.si ben bildim bileli serbest atışları kötü olan bir takımız. 3 sayı öndeyken en kötü senaryoda 3 lüğü yesek bile böyle zayıf bir takımı 5 dakika gibi uzun bir sürede yeneriz kafası ki sonuç belli. 2.si ise zaten çok zor bir eşleşme olmuş.Kazanıp kaybetmen prestij dışında hiçbir önemi yok. 5 dakika fazladan oynamaya değermiydi böyle rotasyonsuz oynarken diye düşündüğümden ben faul yapardım.Kazanıp kaybetmemek benim için önemli değildi.Zaten moral tarafının olduğunu sanmıyorum. 4.olduğumuz kesinleştiğinin moralsizliği bu maçın kazanılmasıyla gelecek moralden daha fazla etki eder bünyeye sonuçta Bence Ergin ilk senaryoyu oynayarak aslında Franda maçından kendisininde umudu olmadığını gösteriyor.Yukarlarda yazıldığı gibi böyle bir gruptan 3 galibiyetle çıktım demek için dünkü maçta 2.senaryoyu oynadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Başka yanlışları da var Ergin'in. Oğuz Savaş bu zamana kadar başka birçok turnuvada tecrübesi olan bir oyuncu. Enez,Ömer Aşık olmayan bir ortamda uzun rotasyonunda Semih-Furkan ile birlikte düşünülmesi gerekir. Ancak çok az süre verdi Oğuz'a. melih akşam kötüydü,eyvallah ama yine de daha çok oyunda tutmalıydı. boby-sinan güler 40 ve 34 dakika çok fazla. hadi oğuz'u unuttu ya da antrenör tercihi olarak oynatmadı. e kardeşim, furkan neden 15 dakika, semih neden 25 dakika? tam tersi olmalıydı. daha çok var da,yeter şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Oguz savasa ben olsam ben de cok sure vermem. Tecrube falan da kurtarmaz. Bayaa bayaa begenmiyorum. Bobi konusunda haklisin ama elimizde 1 numarada oynayacak adam yok. Bayaa bayaa yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar