Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=rtjSFV-y0II borderlands meets x-com gibi bişey olmuş. turn based. yapımcı stüdyo trion https://www.atlasreactorgame.com/en/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 vay canına, ikisinin de ahlaksızlıklarını alıp tek potada eritmeyi başarmışlar. dandik art meets dandik gameplay. simultaneous turns ile competitive multiplayer'ı aynı cümlede kullanınca koptum zaten. mp turn-based oyunlardaki en kötü şey zaten simultane hareket. "will your opponent be there?" "evet çünkü bekleyeceğim önce o hareketini bitirsin ki ağzına çarpayım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Borderlands art ına dandik dedi adam ya Sonra da beni takip ediyorsun vitvit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 sen de art iyi dersin ama maksadın o değil, ancak gelip sataşmadan ibaret işte şekil 1-a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 civ gibi değil de iki taraf komutunu veriyor, sonra aynı anda hareketler çözülüyor gibi duruyor(kim önce gidiyor bi stat, bi zar bişi vardır onu göremedim) beklersen sadece turn boşa gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 konuyu derail etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 beta gelen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar