Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bursa heykel ıskendercı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dana22 said:

yahu farki ne..iskender kebabi-bildigin doner kebap- yatay dizili cag kebabinin yaglari asagi akip cok koku yapip alev aliyor diye yenilenmis halidir..

dostum kusura bakma ama şu anda tüm pati tarihinin en cahil yorumunu yaptın. hatta belki de insanlık tarihinin...
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Bursa'da fsm de efendioğlu diye bi yer var. Bırakın iskenderi fln, gidin orda cağ yiyin.

onun orjinali de yildirim yuksek ihtisas hastanesi karsisinda. ilk yeri adamin. subesinden daha lezzetli yapiyor.

evet, baska soru?
Mesaj tarihi:
Ben deseydim hadi lan hater diyecekler diye laf etmiyordum ama bursalı bi adam bile cag döner > ıskender diyorsa tek ben değilmişim. Cağ varken iskendere dönüp bakmam net
Mesaj tarihi:
dana22 said:

yahu farki ne..iskender kebabi-bildigin doner kebap- yatay dizili cag kebabinin yaglari asagi akip cok koku yapip alev aliyor diye yenilenmis halidir..

düzgün kuzu eti kullanmayanlar kokutuyor
Mesaj tarihi:
Senin gibilerin o sıcakta, ufacık tefecik mekanlarda yemek yemek için sanki bedava bir şey dağıtılınca bekleyen fakirler gibi kaldırımıda işgal edip arabasında bebekle beklemeleri şaşırttı ne yalan söyleyeyim.
Mesaj tarihi:
kömürde pişen döner bir hikaye, onun aslı odun ateşinde pişendir.

koskoca patinin konu hakkındaki cehaletini görünce döner tanıtım grubu kurmaya karar verdim.
  • Yeni Oluştur...