dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 yahu farki ne..iskender kebabi-bildigin doner kebap- yatay dizili cag kebabinin yaglari asagi akip cok koku yapip alev aliyor diye yenilenmis halidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 İskender deyince kol gibi adisyon geçiriyolar ama cağ deince o kadar geçirmiyorlar sdf. Farkı temelde bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 dana22 said: yahu farki ne..iskender kebabi-bildigin doner kebap- yatay dizili cag kebabinin yaglari asagi akip cok koku yapip alev aliyor diye yenilenmis halidir.. dostum kusura bakma ama şu anda tüm pati tarihinin en cahil yorumunu yaptın. hatta belki de insanlık tarihinin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 harcanan süre bitince tükenmeyecek şeye para vermek için sıra bakleyen salaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 lunatari said: kent meydanının karşı arasında ufak dükkanı var cemil ustanın. asıl yeri orası. ondan bahsettim zaten. avm'de olan degil, gazcilar caddesinin 2. ara sokaginda minik dukkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 SeaGle said: Bursa'da fsm de efendioğlu diye bi yer var. Bırakın iskenderi fln, gidin orda cağ yiyin. onun orjinali de yildirim yuksek ihtisas hastanesi karsisinda. ilk yeri adamin. subesinden daha lezzetli yapiyor. evet, baska soru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Ben deseydim hadi lan hater diyecekler diye laf etmiyordum ama bursalı bi adam bile cag döner > ıskender diyorsa tek ben değilmişim. Cağ varken iskendere dönüp bakmam net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 dana22 said: yahu farki ne..iskender kebabi-bildigin doner kebap- yatay dizili cag kebabinin yaglari asagi akip cok koku yapip alev aliyor diye yenilenmis halidir.. düzgün kuzu eti kullanmayanlar kokutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Atların korkulu rüyası yine suçüstü yakalandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 niluferdeki meshur 2 kofteciye satmislardi bunlar gecen kis at eti ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Bursada iskendercide sıra görmüş ve şaşırmış köylü hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Senin gibilerin o sıcakta, ufacık tefecik mekanlarda yemek yemek için sanki bedava bir şey dağıtılınca bekleyen fakirler gibi kaldırımıda işgal edip arabasında bebekle beklemeleri şaşırttı ne yalan söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 yav sen ne anlarsın işte... otobüsle gezen kendini elit statude gören insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Yaw he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 2. mesaj güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 senko said: kömürde pişmiş döner yemedim bak istanbulda nerde deneyebiliriz? Antalya arzum döner. En iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Şunun bursa versiyonunu tavsiye edecek olan var mı? Kömürde pişen döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 kömürde pişen döner bir hikaye, onun aslı odun ateşinde pişendir. koskoca patinin konu hakkındaki cehaletini görünce döner tanıtım grubu kurmaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 odunun hası da meşedir bu arada. böyle mis gibi duman kokusu sinecek ete yavaş yavaş pişerken ohyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Odun, kömür farketmez. Tüp veya doğalgaz olmasın yani demek istediğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Bu adamlar kömür derken odunu kastettiler tabi ki (3 nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 keçiörende yemiştim bir kere, o günden beri başka döner yiyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 At eti yemissindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar