xaty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 kategoriler yazısına bas. diğer katagorileri de görürsün. sonra ordan gir katagoriye, ürün seç. kurye varsa etrafında getirsin sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 ben basit bir uygulama zannediyordum da dün anladım esas olayını sana yakın olan kuryenin stoğunda olan ürünleri gösteriyor güzel düşünülmüş, sayıca fazla siparişe ulaşırsalar sürdürülebilir olur herhalde dondurma kampanyası ile programı yüklettiler, bence daha çok uğraşmaları lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 fiyat yüksek, geçen su lazım oldu o da yoktu stokta. sildim uygulamayı. bi dahaki dondurma kampanyasında beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 sexten kazanır kazanırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 ole deme salavatin da gideri var..surumden kazanir ama kar marji yuksek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 kurye demişti google play de 100bin indirme olunca dondurma kampanyasının 20TL lik olanı gelcekmiş gelince buraları canlandırırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 kurye sirkete ortak miymis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 ortak lıkla ne alaka ? adam çalıştığı yerdeki gelecek kampanyaları bilemez mi ? ben burger king de çalışırken çıtır peynirin geleceğini 1 sene önceden biliyordum test ediyorduk hatta kıvamını falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Alman rakibi Gorillas'ı 1.2 milyar dolara almış. Maşallah iyi para Getir acquires grocery app rival Gorillas in $1.2bn deal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 (düzenlendi) bu getir batıyo filan dememişler miydi? para hilesi mi çalıştırmışar 1.2b$ nedir... o kadar paraları varsa uygulamalarını düzeltsinler önce adam akıllı çalışmıyor bile. arama kısmı hala leş. Aralık 9, 2022 Oce4n tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 gorillas baya kötü durumdaydı bu arada, aylardır boykot ediliyor, çalışanlar rezalet şartlarda çalıştırılıyor, bisikletlerinin lastikleri çok fena o yüzden sürekli kaza yapıp duruyo kuryeler falanfilan. eğer o işi toparlamazsa büyük zarara girer. bu arada getirin renkleri çok kötü değil mi ya, sokakta mor ve sarıyı gördüm mü bi yıyk çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Doğru, Mart'ta 800 küsür milyon dolar yatırım aldıktan sonra Haziran'da 5 bin kişiyi işten çıkarmıştı. Aldığı yatırımlarla birlikte o zamanlar 12 milyar dolar değerlemeye yaklaşmıştı. BIST'te SASA'yı bir kenara bırakırsak şuan en değerli şirket olarak 10.3 milyar dolara ulaşan Türk Hava Yolları görünüyor. Büyümeleri güzel ama maalesef Getir bu kadar değer edebilecek bir şirket gibi gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 (düzenlendi) Getir yemek olmasa çoktan batmıştı şirket herhalde. Yemeksepetinin ağır sicmasi adamların çok işine yaradı. Market alışverişi için migros hemen rakipsiz gibi. Su için de Hepsiburada kullanıyorum. Her 5 damacanaya bir damacana bedava veriyorlar. Hepsipay bakiyesi de kullanılabiliyor sipariş verirken. Başka alışverişlerinden kazandiklarinla su alabiliyorsun. Aralık 9, 2022 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2022 perakendede zarar ediyor ama dataları para ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar