7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 benzer sorun bende de var ama bizimki fakir apartmanı, telefon hattı parazit yaptığından net kafasına göre kopup duruyor bazen çok sinir bozucu oluyor bazen 1 hafta kopmuyor falan değişik kafalar yaşatıyor bana. TT'dan dayılar geldi hattı ölçtü, kutuya kadar normalmiş ama evdeki prizler 10db'in altına inip kafasına göre orda takılıyor sonra geri yükseliyor baya aletten gösterdiler, böyle inip çıkınca kopuyor. Elektirikçi çağırın yeni hat çektirin dediler de ulan nerden çektireceğiz diye düşünüyorum ben de.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Ahah adamlar nasıl cımbızlamışsa koca yazının garaj ve havuz kısmına dikkat çekmiş pes. 7thBreath* Önce şunu dene; Splitter'a giden kabloları değiştir veya direkt bağla hala düzelmemişse senin problemin şu olabilr; http://forum.donanimhaber.com/m_67981792/tm.htm
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 tek modem var telefon yok splitter yok. bende paraleli böyle yapmamışlar prizlerin arkasında direk bi kablo geliyor paralel nerde bulamadım. birde zaten asıl mesele kabloyu degistirmek aşşa kutuya giden kabloyu nasıl değiştircem bilemedim elektirikçi asansörden çekeriz falan diye sıkıyor ama bina izin vermez.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Apartmanın içinde dağıtan bişey vardır, onu bul.
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 7thBreath said: tek modem var telefon yok splitter yok. bende paraleli böyle yapmamışlar prizlerin arkasında direk bi kablo geliyor paralel nerde bulamadım. birde zaten asıl mesele kabloyu degistirmek aşşa kutuya giden kabloyu nasıl değiştircem bilemedim elektirikçi asansörden çekeriz falan diye sıkıyor ama bina izin vermez. panodan sustayla cekerler belki
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Xaenin said: Patates yemeği kokmuş topic ya. LAN AHAHAHAHAH 40 yıllık zenginim, şöyle fakir ezemedim
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Hattı çekiyor da dairene bağlamıyor. Telefon kutusundan daireni buldurup ona bağlatman lazım. Daha yeni başıma geldi aynısı, dairenden telefon kablonu kısadevre yaptır. Sonra aşağıdan tüm daireleri tek tek ölçüp bak hangisi senin diye. Bulunca bi kaç kere aç/kapa yapıp onayla o olduğunu. Sonra telekomun çektiği hattı bağlarsın oraya.
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 abi ben benim sorunu çözdüm galiba ya, senin problem budur diyip link atınca ben bütün telefon prizlerini kontrol ettim tekrardan bağlantılar çok düzgün gözüküyordu, sonra kapadım prizleri telefonla tek tek dinledim hat var ama odaya döndüm net gitmiş. paralel bağlantısını da buldum herif çok güzel yapmış izole etmiş oradan sıkıntı çıkmaz diye düşündüm. 2 gündür stabildi bağlantı kopup durmuyordu ben prizleri oynadıktan sonra bir anda gidip bir daha gelmeyince dellendim diğer bütün prizleri iptal edip kabloları bantladım şimdi net geldi, bir daha git gel yaşamazsam sanırım çözüldü, paraziti priz bağlantıları yapıyordu galiba topik benim işime yaradı sağol :D.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Bence Vodafone seni oyalayıp arka planda sorunu çözmeye çalışıyor. Bizim şirketin kurumsal sabit hatlarını geçen yıl kapmışlar o zamandan beri problem üstüne problem, çözüm için sürekli bizden değil bahanesi üretip kendilerinin tatlıya bağlaması on numara valla..
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Lord_Argos said: Daha önceden adsl ve telefonum vardı kapattırmıştım, 2 hafta önce VodafoneNet'e geçtim. Türk Telekomdan ekipler gelip hattımı aktiflemişler ama daireme DSL sinyali gelmiyor. Söylediklerine göre bir elektrikçi çağırıp Ankastre kutumdan daireme gelen hatları kontrol ettirmem gerekiyormuş. 1)Bunu kendim halledemez miyim? 2)Elektrikçi nesini yapıcak anlamadım, kapalı garajlı havuzlu binanın tesisatı zaten hazır ve çalışır nesini kontrol ettiriyim anlamadım ki? Telekomcunun dediği işi kendisi yapmak zorunda aslında. İşin puştluğuna kaçmış. Bende de aynı dalga olmuştu "wualla biz direk direkten bi kablo atak, sizin balkondan sokak anca böyle olur" demişlerdi zamanında. Boşa uğraşma abi bende telekomcuyum aşağıdan bağlayıver onu sen sana zahmet ortalıkta kablo olmasın diyip bağlatmıştım.
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 bu adam fake değilse anhora da gerçek olabilir aslında
Öne çıkan mesajlar