Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu işime yarar mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
logitech h150 kulaklık aldım da alırken bakmayı unuttum 2 ayrı çıkışı var kulaklık ve mikrofon için ama benim lenovoda ikisi tek bi girişten.

dönüştürücü olarak şunu alsam işimi görür mü?

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/5-1-usb-ses-karti-laptop-bilgisayar-pc-sound-3d-179000462
Mesaj tarihi:
girişin üstünde mikrofonlu kulaklık sembolü var. model lenovo g580

asusa baktım da kulaklık 60 lira zaten onun için 150 liralık ses kartı almak mantıklı gelmedi. s-linkin buldum bi tane skype için lazım sadece
Mesaj tarihi:

şundan alcaksın;

erkek pin'in iletken sayısı farklı oluyor tekli ve çokluda. bu zımbırtı birleştiriyor ikisini. elektronik ek bi devreye falan gerek yok

tam tersi

şöyle oluyor;

aradaki farkı anlarsın resimlerden

Mesaj tarihi:
ayrı konu açmayım arkadaş gerekli cevabı almış sanırım.
bendede şöyle bi sıkıntı var.
kasanın ön kulaklık girişleri çalışmıyo benim.
arka tarafta 3 girişli 5+1 takılı. kulaklığıda oraya taktım. mikrofon çalışıyo kulaklıktan seste geliyo ama aynı anda hoparlördende ses geliyo. bir türlü çözemedim farklı farklı şeyler denedim. hiç uğraşmayıp bendemi bi usb dönüştürücü alsam yoksa varmı çözümü
Mesaj tarihi:
3.soket takiliysa ona bagli kolonlardan ses gelir cunku ses kartindan 5+1 e cikis verecek sekilde tanitlimistir. Ses karti cikis ayarlarini duzeltirsen ondan ses vermez. Ama her seferinde ayari degistiriceksin kolonlarla kulaklik arasi degisim yaparken.
Mesaj tarihi:
xaty

arkadaştan benzer bir aparat aldım sadece usb şeklinde ama uçları jak şeklinde usb değil. işe yaramadı. mikrofondan ses alamadım sanırım bu da ona benzer bir ürün
Mesaj tarihi:
oha ne yazmışım ben yukarda ya kendim bile anlamadım sdfs

demeye çalıştığım şey: usb aparat şeklinde ama pc'ye girişi jak şeklinde öteki tarafında da mikrofon ve kulaklık için iki çıkış var. yani bildiğin 2in1 dönüştürücü
Mesaj tarihi:
hala aynısı diyosun. ama usb diyosun. nasıl aynı oluyor?

2in1 dönüştürücü dediğin bambaşka bişey zaten.

sen at o usb olanı, benim dediğimden bul ve dene
Mesaj tarihi:
of abi amma uzadı sdfsd

usb girişinin kutusu yok mu kablonun girdiği içinde elektronik aksamın olduğu çıkışında da usb girişinin. işte kabloyu onun içine koymuşlar onu anlatmaya çalışıyorum kaç gündür boşver sdfs
  • Yeni Oluştur...