dasBock Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 logitech h150 kulaklık aldım da alırken bakmayı unuttum 2 ayrı çıkışı var kulaklık ve mikrofon için ama benim lenovoda ikisi tek bi girişten. dönüştürücü olarak şunu alsam işimi görür mü? http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/5-1-usb-ses-karti-laptop-bilgisayar-pc-sound-3d-179000462 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Hem kulaklık, hem mikrofon nasıl tek tek bir girişten oluyor .Entersan. Sanırsam faydasını görürsün. Ama tanıtmak fln lazım .. Ne bilem kafam karıştı şimdi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 dönüştürücü değil o ses kartı aynı zamanda, o yüzden noname boktan bir şey alma ucuza güzel bir şey bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Hepsi laptopun onboard kartindan iyi değil mi zaten? Laptopta mic ve kulaklik girisi tek biyerde ilk dfa duydum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Asus xonar vardi ya da sound blaster vardi en cok satilan ucuz bulabilirsen onlardan al hem kulakliktan daha iyi ses alabilirsin biraz da olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 hepsi iyidir de bu ilandaki olmayabilir abi açıp baktın mı sdfkhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Her türlü ses kartı onboard'dan iyidir diyip, aliexpress'ten 1$ lık ses kartı almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 girişin üstünde mikrofonlu kulaklık sembolü var. model lenovo g580 asusa baktım da kulaklık 60 lira zaten onun için 150 liralık ses kartı almak mantıklı gelmedi. s-linkin buldum bi tane skype için lazım sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 şundan alcaksın; erkek pin'in iletken sayısı farklı oluyor tekli ve çokluda. bu zımbırtı birleştiriyor ikisini. elektronik ek bi devreye falan gerek yok tam tersi şöyle oluyor; aradaki farkı anlarsın resimlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 ayrı konu açmayım arkadaş gerekli cevabı almış sanırım. bendede şöyle bi sıkıntı var. kasanın ön kulaklık girişleri çalışmıyo benim. arka tarafta 3 girişli 5+1 takılı. kulaklığıda oraya taktım. mikrofon çalışıyo kulaklıktan seste geliyo ama aynı anda hoparlördende ses geliyo. bir türlü çözemedim farklı farklı şeyler denedim. hiç uğraşmayıp bendemi bi usb dönüştürücü alsam yoksa varmı çözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 3.soket takiliysa ona bagli kolonlardan ses gelir cunku ses kartindan 5+1 e cikis verecek sekilde tanitlimistir. Ses karti cikis ayarlarini duzeltirsen ondan ses vermez. Ama her seferinde ayari degistiriceksin kolonlarla kulaklik arasi degisim yaparken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 xaty arkadaştan benzer bir aparat aldım sadece usb şeklinde ama uçları jak şeklinde usb değil. işe yaramadı. mikrofondan ses alamadım sanırım bu da ona benzer bir ürün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 usb'den diyorsun, usb girince işin içine driver vs bi sürü konu oluyor. benim gösterdiğimle senin dediğin farklı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 oha ne yazmışım ben yukarda ya kendim bile anlamadım sdfs demeye çalıştığım şey: usb aparat şeklinde ama pc'ye girişi jak şeklinde öteki tarafında da mikrofon ve kulaklık için iki çıkış var. yani bildiğin 2in1 dönüştürücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 abi usb aparat şekli olmuyor zaten o neler diyorsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 ya xaty'nin eklediği resimdekinin aynısı sadece kablo yerine usb kutu çakmışlar işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 hala aynısı diyosun. ama usb diyosun. nasıl aynı oluyor? 2in1 dönüştürücü dediğin bambaşka bişey zaten. sen at o usb olanı, benim dediğimden bul ve dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 ya abi neden anlamadınız dediğimi sfsd seninkiyle aynı dönüştürücü, sadece kablosunu usb kutusunun içine saklamışlar o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 resmini koysana seninkinin, ısrarla usb diyorsun. usb ile ilgili hiç birşey olmaması lazım o aparatta usb kutusu ne ayrıca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 of abi amma uzadı sdfsd usb girişinin kutusu yok mu kablonun girdiği içinde elektronik aksamın olduğu çıkışında da usb girişinin. işte kabloyu onun içine koymuşlar onu anlatmaya çalışıyorum kaç gündür boşver sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar