Mal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 hava giriyo kara delikten hava. hava dediğim boşluk giriyo işte karşılıklı ceryan yapıyor. boğulur yoksa evren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 akirafes said: salla. Şimdi asıl haber bir grup var bunlar baya kalabalık hepside ağırlıklı kadın ve kızlardan oluşuyor. Çok az erkek var içlerinde. Bu belli zamanlarda toplanıyor konuştukları ağırlıklı konuların başında uzaylılar ve ölümden sonra hayat geliyor. Bu kesim cok elite ve üst düzey ağırlıklı insanlardan oluşuyor. Genelde bir kac diğer yer dışında ağırlıklı bagdat caddesi çevresinde oluyor toplantılar. Bu toplantılara bazı erkeklerde sırf bu hanımlara asılmaya gidiyor. Bunların içinde doktor ve avukat mühendis olan baya fazla. bu toplantıya katılanlarda baya bir heyecanlanıyor tavsiye ederim. Oran şöyle bu toplantılarda 24 kadın 2 erkek gibi. yaklaşık 3 saat üzeri sürüyor. Bu yukarıdaki de o toplantılardan alıntı. buyuk gogusluler benim. tarih verin. geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Biriniz de bilimsel konuşsun be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 bilimseli orada konusacagim. bunlar kitaplarda hep yaziyor. al kitap oku sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 önce ben adres istedim gelmedi de zaten, ayıp oluyor ama senin meme dedektörü kısa devre falan mı yaptı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 kara delikten bilginin cikmasini bekliyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Kara deliğin içinden geçip çıkmış bi evrendeyiz zaten neyin bilgisini bekliyorsun daha dasa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 meme bilgisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 başlığa hala gülüyorum lan sdfsd. kara deliğe girecek kıvama gelmişim, pes etmek ne oluum dfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Madem kara deliktesin, erken gelme diyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 salla anasini satim, nasilsa dogrusunu bilen yok, bunlarin ki cok kebap is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 bunun filmi yok muydu? ayrıca kara delikte olmak nasıl bir his ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 ak delik kara delik işte şimdi ortaya cıkacak ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar