Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 meraba alt gr tuşum alt tuşu olarak çalışıyor sadece. ayrıca google'da bi kelime yazarsın da altta bikaç sonuç çıkar ya daha enterlamadan. işte onlara aşağı ok tuşuyla geçemiyorum. aynısı youtube'da da oluyor. flash oyunlarda da aynı şekilde klavye tutukluk yapıyor. başına daha önce böyle bişey gelen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 chrome kullanıyorum bu arada normalde, ama firefox filan da denedim orda da aynı. zaten alt gr hiçbir yerde çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 keyboard mappingini bi kontreol etsene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 bu bana da oldu geçen gün win update'den falan mı kaynaklandı bilemedim tr klavyeyi kaldırıp tekrar yükleyince düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Cuce said: keyboard mappingini bi kontreol etsene http://i.imgur.com/jv1IGpV.png böyle gösteriyo. normal mi şimdi bu bilmiyorum ki Xenus said: bu bana da oldu geçen gün win update'den falan mı kaynaklandı bilemedim tr klavyeyi kaldırıp tekrar yükleyince düzeldi kaldırma seçeneği aktif değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 başka dil ekleyip türkçe'yi silip sonra tekrar türkçe ekledim, düzelmedi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 once en yükle sonra tr'i silebilrisin, klavye mapsiz bırakamıyosun malkineyi ondan silemiyosun ha yapmıssın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 gugıl sonuçlarını gezinirken synaptics bilmemne diye bişey buldum samsung laptoplarda touchpad sürücüsü update olunca böyle bi sorun başlamış insanlarda kaldırdım bi daha yükledim falan düzeldi komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 keyboard u işe fln götür veya eşe dosta. başka makinede dene. aynı sorun varsa cici. eğer yoksa pc format w10 go go go hmm laptopmuş zaten saks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar