kermit Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 döve döve öğretilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 ultima multima.. zamaninda ultima ilk ciktiginda yurtdisi forumlarini kurcalarken insanlarin evli cocuklu hatta bilmem kac yaslarinda oldugunu okuyunca yada belli organizasyonlar icin cocuklarin okula gitmesini bekleyen evkadinlari oldugunu gorunce ben de bos bakmistim..tr de de o nesil ihtiyarladi..yani aktif bilgisayar kullanan oyun oynayan vs..90 larin nispeten baslarindan beri aktif oyun kitlesi var dersen o kitlenin en az 20 senelik olmasi da lazim..20 yasinda univ basinda klavye yapanlar 40 larinda simdi..gayet normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 dana ciddi değil abi onlar, ciddi bir şekilde yanıtlamana gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 ben ciddiyim abi..olamaz mi ? negatif troll..(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Bıngılcığım trollemiş her zaman ki gibi bingildak said: ULTIMA ONLINE İÇİN BURAYA ÜYE OLDUĞUNUZU HATIRLATIRIM ARKADAŞLAR TUVALETE SIÇAN VELETLERİN FOTOLARINI PAYLAŞIR HALE GELDİK BİLMEM TEHLİKENİN FARKINDA MISINIZ Burada kitap soruyorum bulamadığım için. Bilgisayar konusunda, internet konusunda benden çok bilgili, ilgili arkadaş var burada. Amacım tuvalet eğitimi nasıl verilir tartışmak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 S.Freud un tuvalet eğitimi hakkında yazdıklarını okusanız buraya ileti atmadan önce Haftalarca kendinizi sorgularsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 aman gina geldi freuddan..onume gelene saldirip durtmek istiyorum sayesinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 dana22 said: ben ciddiyim abi..olamaz mi ? negatif troll..(:P) Troll master diye title verelim sana dana. Terbiye et bunlari, azalarak bitsinler. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 aşk olsun ya trollük yaptığım da yok haaa renk gelsin diye savuşturuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 aman dur zaten titlelardan bayildigim icin buralardayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 bak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Selam, Benim ufaklık eğitim üstünde şu an. 'Baba geldi' diyerek 10 dakika arayla tuvalete götürtüyor kendisini. Tez vakit öğrenir inşallah. Yoksa yeni kreşimiz almazmış!!! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar