Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Gelenler gelmeyenler? Bilenler bilmeyenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 koylu musunuz olm, ne burning mani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 kaçında bu sene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 nerde çıkıyo küçük çiftlik parkta mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 burningmansiz yıla başlayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 moriarty said: kaçında bu sene? 31-7 arası. Gidicen mi de sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 türkiyedeki babası sabancı tier olan cocukların yeni macerası bu gözlemlediğim kadarı ile feci zengin bebeler gidiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 nereden nereye be burning man... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 dedigi gibi marka happening..gidip uyusturucu alip icip sicmanin disinda bir esprisi yok..zamaninda bizim yazin kumsalda akdeniz aksamlari calip ates basinda eglenmemizin organize hipster ve gereksiz abartilmis hali..daha dogrusu ilgi gorunce girisimci birilerinin olayi mal haline donusturmus versiyonu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Yok biraz daha büyük prodüksiyon abi itin götüne soktun sen dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 belgeseli vardi abi oradan seyretmistim bende..ilk basinda tipik hadi sahilde icelim diye basliyor 3 5 kisi sonra buyuyor ama cig gibi buyuyor..10 ken 100 oluyor 500 oluyor yetistiremiyorlar olayi..sonra hem para kazanalim hem serseri gelmesin modunda parali oluyor vs vs sonra daha buyuk alana aliyorlar vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Xaenin said: moriarty said: kaçında bu sene? 31-7 arası. Gidicen mi de sdfh Gidebilirim belki döndüm szigetten ne kadar biletler karaborsada. Ooo gerçi vize yetişmez bu aysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Sen kendini avrupa vatandaşı sanmışsın kanka. Zaten burning man biletleri de tükeneli yıl oldu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 o yüzden karaborsa dedim abi. burning man'e gitmek aklıma bugün gelmedi, 3 yıldır falan gidicem fırsat olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Boşver boku çıkmış zaten. Ben arkadaşlar burning man'den döndükten 1 gün sonra yanlarına gidicem Los Angeles'a, en temizi öyle hikaye dinleyip vay aptallar demek olacak diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 burning man de sana bayılıyormuş zaten. tey allahım ya. umarım hiçbir şey anlatmazlar. bu yıl confidentiality agreement varmış girişte. GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Ay ne üzülürüm belli değil dfkjhasd de bağlacını doğru ayır önce hayvan herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 abi bence git yaa fırsatın varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Abi Nevada sınırına bir kere girdim Las Vegas için, bir daha siksen gitmem o iklime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 ben yakarim olm sizi, bana gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 benimkinin etrafına toplanıp gitar eşliğinde şarkı söylemenize izin veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 hjahashhaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 sonra yakacaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar