PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 nerden alayım? hayatımda almışlığım yok, yemişliğim de pek yok iyisini kötüsünü ayırt edecek kadar asdlk konak, çankaya ya da alsancak'ta bi yer olsa iyi olur. hatay, üçyol falan da olur. kalkıp bornova'ya gidesim yok yani baklavayı icat eden adam yapmıyosa
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 güllüoğlu yeter sana edit: varsa
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Abi madem baklavadan anlamiyon gir random bi baklavaciya al. Zaten izmirdesin , baklavayi alacagin kisi de baklavadan anlamiyor olacak.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 karşıyaka da olsan sultan baklavaları var çarşısında ambarın orda pizza pizza karşısında gibi hafif çapraz kalıyor. Dükkan küçücük şirin bir yer imaalathaneleri güzle ve temiz. Adımı verirsen hoş sohbet ve güzel bir indirim de yapa yada en azındna dondurma ısmarlar :D Bir İmam çağdaş değil ama gayet başarılı benden söylemesi.
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 hatay'da cemil baba baklavaları var, ben beğenmiştim oradan aldığım zaman. orayı deneyebilirsin.
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Üstteki mesajda denmiş zaten ama pekiştireyim dedim. (Bu olmazsa buradan Konak'a doğru ilerlerken Karagöz var o da yakın ikame)
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Aha cemil baba çok iyi yerdeymiş ondan alayim bari
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Dragonfire said: karşıyaka da olsan sultan baklavaları var çarşısında ambarın orda pizza pizza karşısında gibi hafif çapraz kalıyor. Dükkan küçücük şirin bir yer imaalathaneleri güzle ve temiz. Adımı verirsen hoş sohbet ve güzel bir indirim de yapa yada en azındna dondurma ısmarlar :D Bir İmam çağdaş değil ama gayet başarılı benden söylemesi. dragonfire ın selamı var dedim o ne lan dedi
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Karagöz veya Ağam Bunlar dışında tırt
nyks Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Ben de pek anlamam ama Fıstık var fena değil gibi bence. http://www.fistikbaklava.com/
huun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 klasik baklavanın iyisi cevizlidir tartışmamıza başlayalım mı artık?
reyou Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 o degilde gabene baklava noldu lan sdjfhsdjfk
Öne çıkan mesajlar