kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Napmal lazım otogardayim pirince falan sokamam bataryayi falan cikarip sildim kuruladim calisiyo su an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 kokmuyorsa sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 kapat hic acmaya da kasma etrafina mendil sar bekle 1 gun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 oha otogar tuvaletine elini mi soktun ıyy pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 hayırlı olsun yapabilceğin cok bir şey yok. bi süre sonra garipleşmeye başlar telefon muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 ebet ya yeni el al salla telefonu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Flassh said: oha otogar tuvaletine elini mi soktun ıyy pis bi kismi suyun ustundeydi tuttum cektim ordan ya dusundum almamayi aslinda.sfssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 bokun üstüne mi gelmiş de bi kısmı üstte kalmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 hosgeldin hepatit c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Lan yok yuzuyodu suda dik bi sekilde ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Yikadim telefonu aldiktan sonra ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 kzpmaza said: Lan yok yuzuyodu suda dik bi sekilde ahahah ahahha..sonra kuruladigini zannedip dezenfekte etmeden elledin kokladin yuzune yaklastirdin filan.. sonra bir sigara yaktin o ellerle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 off bide kulağına tutucaksın onu dımı.. bole dokunmayık telefon elleyip elleyip sonra azına suruceksin eymek yıceksın topokek yiyiceksin otobuıste o ellerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 iğrenç lan :D Allah düşmanımın başına vermesin böyle belayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 çalışırsa bi noktada hemen sat ucuza kenar mahalle telefoncusuna gerçi alana da yazık abi bilemedim ben kullanamazdım heralde ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Abi cektim aldım baktim kapanmamis musluga tuttum hemen sonra elimi yikadim soktum telefonu peceteyle kurulayip cantaya attim. eve gidince bakicam resimleri falan alirim calisiyosa hemen en yakin telefoncuya satarim gidip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 En yakın hastane aciline git. koridor başlarında, tuvaletlerde olan dezenfektan solüsyonlardan eline bolca dök telefonu da bi onla ovala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Otogar tuvaletiyse dezenfektenin kralını yapman lazım.Eve hastalık taşıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 foruma da telefondan mı giriyorsun merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 rest in peace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 senin için dedim tabii telefonu boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 abi sehirlerarasi termial emenike..yani suriyelisi afrikalisi..aidslisi bilumum tropikal parazitlisi..hep b yi c yi gectim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Herif kotu siyirirken telefondan olmus lan. Bi pilav ustu az kuru ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 insanlar ne rahat ya. otogar tuvaletine sıçıyosun. telefonunu düşürüyosun. sonra o telefonu alıp çantaya atıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Esenler otogarındaki tuvaletten geri almış adam telefonu. Önce telefonu exterminatus, sonra kendin kimyasal banyoya girerek temizlenip ardından hamamda bir katman deri atana kadar keselen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar