Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbulda piknik alanı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nerelerde vardır?
yeşilliği olsun manzarası olsun gölgesi olsun filan...
arabayla gidilebilinecek.
pendik sahilin yol kenarları da bu kriterlere uyuyor da kro seçeneği olmasın plz.
Mesaj tarihi:
yok.
piknik alanı falan kalmadı resmen. Piknik alanlarını ya otopark yada kafe falan yapıp işletiyorlar. Yada gerçekten durulmayacak kadar kötü yerler.
İstanbulun biraz dışına çıkman gerekiyor.
Mesaj tarihi:
Oce4n said:

nerelerde vardır?
pendik sahilin yol kenarları da bu kriterlere uyuyor da kro seçeneği olmasın plz.

bizim sahil muhteşem, maltepe sahil. mangal yakmak yasak, harika parklar var banklar var her şey var. yok ben atletimi giyip maganda gibi mangal yakçam diyorsan kartal aydos göletine gideceksin, çok güzel valla piknik için sanki istanbul değil başka bi yer.
Mesaj tarihi:
bizim sahil dediğin maltepe sahili başka sahil herhalde? yoksa ben başka ist.damı yaşıyorum
cadde sahilden sonra uzana bildiği kadarıyla o 2. maganda şeklinde eğleniyorlar o dediğin sahilde
Liebe said:

Oce4n said:

nerelerde vardır?

bizim sahil muhteşem, maltepe sahil. mangal yakmak yasak, harika parklar var banklar var her şey var. yok ben atletimi giyip maganda gibi mangal yakçam diyorsan kartal aydos göletine gideceksin, çok güzel valla piknik için sanki istanbul değil başka bi yer.
Mesaj tarihi:
Curunir said:

bizim sahil dediğin maltepe sahili başka sahil herhalde? yoksa ben başka ist.damı yaşıyorum
cadde sahilden sonra uzana bildiği kadarıyla o 2. maganda şeklinde eğleniyorlar o dediğin sahilde
Liebe said:

Oce4n said:

nerelerde vardır?

yanlışın var, bir tek maltepe sahili farklı geri kalanı yak gitsin. bu doldurma yapılan geçen yaz yeni açılan sahili diyorum. kıro maganda illaki var ama en azından mangal yakılması yasak olduğu için nefes alabiliyorsun,tuzla-pendik-kartal-cevizli-küçükyalı nefes almak mümkün değil süreyyaplajı ve adatepe dışında. zaten sırf o yüzden süreyyaplajına taşındım sdfds
Mesaj tarihi:
Bahceköy , Kemerburgaz , Akbaba , Beykoz , Zekeriyaköy , Ayazağadan dere yolundan kemerburgaza gıderken saglı sollu bıssuru var. Maslakta var dunya kadar yer var
  • Yeni Oluştur...