Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 nerelerde vardır? yeşilliği olsun manzarası olsun gölgesi olsun filan... arabayla gidilebilinecek. pendik sahilin yol kenarları da bu kriterlere uyuyor da kro seçeneği olmasın plz.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 yok. piknik alanı falan kalmadı resmen. Piknik alanlarını ya otopark yada kafe falan yapıp işletiyorlar. Yada gerçekten durulmayacak kadar kötü yerler. İstanbulun biraz dışına çıkman gerekiyor.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Birde niye garbıç açsaydın ya gezdim tozduma.
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 gezip tozamadım daha :(
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Belgrad ormanı klasiği Garipce -Rumeli Feneri köylerine giderken sağlı sollu ( 3. Köprüden ) kalan ormanlık alan Silivri köyleri
guncel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 beykoz un üst tarafları biraz daha sakin oluyor beykoz korusu vardı sanırım onun civarında da açık alanlar mevcut
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Oce4n said: nerelerde vardır? yeşilliği olsun manzarası olsun gölgesi olsun filan... arabayla gidilebilinecek. pendik sahilin yol kenarları da bu kriterlere uyuyor da kro seçeneği olmasın plz. bizim sahil muhteşem, maltepe sahil. mangal yakmak yasak, harika parklar var banklar var her şey var. yok ben atletimi giyip maganda gibi mangal yakçam diyorsan kartal aydos göletine gideceksin, çok güzel valla piknik için sanki istanbul değil başka bi yer.
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 bizim sahil dediğin maltepe sahili başka sahil herhalde? yoksa ben başka ist.damı yaşıyorum cadde sahilden sonra uzana bildiği kadarıyla o 2. maganda şeklinde eğleniyorlar o dediğin sahilde Liebe said: Oce4n said: nerelerde vardır? yeşilliği olsun manzarası olsun gölgesi olsun filan... arabayla gidilebilinecek. pendik sahilin yol kenarları da bu kriterlere uyuyor da kro seçeneği olmasın plz. bizim sahil muhteşem, maltepe sahil. mangal yakmak yasak, harika parklar var banklar var her şey var. yok ben atletimi giyip maganda gibi mangal yakçam diyorsan kartal aydos göletine gideceksin, çok güzel valla piknik için sanki istanbul değil başka bi yer.
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 piknik yapalım dedik yarına yağmur geliyomuş istanbula.... :/
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 bilimum orta refujlerde yapabilirsin istanbulda spring saatlerini onceden kontrol et ama mangal pic olmasın hadi kg
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Madem garbage, zeytinburnu-bakırköy sahili diyorum. Biraz daha elitsen yeşilköy sahili.
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 yesilkoy harbi cok iyi yaaa piknik icin degil ama
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Curunir said: bizim sahil dediğin maltepe sahili başka sahil herhalde? yoksa ben başka ist.damı yaşıyorum cadde sahilden sonra uzana bildiği kadarıyla o 2. maganda şeklinde eğleniyorlar o dediğin sahilde Liebe said: Oce4n said: nerelerde vardır? yeşilliği olsun manzarası olsun gölgesi olsun filan... arabayla gidilebilinecek. pendik sahilin yol kenarları da bu kriterlere uyuyor da kro seçeneği olmasın plz. bizim sahil muhteşem, maltepe sahil. mangal yakmak yasak, harika parklar var banklar var her şey var. yok ben atletimi giyip maganda gibi mangal yakçam diyorsan kartal aydos göletine gideceksin, çok güzel valla piknik için sanki istanbul değil başka bi yer. yanlışın var, bir tek maltepe sahili farklı geri kalanı yak gitsin. bu doldurma yapılan geçen yaz yeni açılan sahili diyorum. kıro maganda illaki var ama en azından mangal yakılması yasak olduğu için nefes alabiliyorsun,tuzla-pendik-kartal-cevizli-küçükyalı nefes almak mümkün değil süreyyaplajı ve adatepe dışında. zaten sırf o yüzden süreyyaplajına taşındım sdfds
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 pascalnouman said: yesilkoy harbi cok iyi yaaa piknik icin degil ama rönepark ftw
CapN Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Bahceköy , Kemerburgaz , Akbaba , Beykoz , Zekeriyaköy , Ayazağadan dere yolundan kemerburgaza gıderken saglı sollu bıssuru var. Maslakta var dunya kadar yer var
Öne çıkan mesajlar