KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Rerore said: beyler ismi lazım değil bir forum da bana hakaret edildi, ne yapabilirim acaba maddi tazminat geliyor mu avukatlık masraflarını karşı tarafa yıkabilir miyim bi yardım lazım tşkler bizim Riverwind'e başvur. Avukattır kendisi ve manyak davalar kazanıyor. İnanamazsın. Tuttuğunu koparır. Uzmanlık alanı da cebine salatalık koyup resim çektiren adamların açtıkları davalarda karşı tarafın avukatlığını yapmak. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 whoever wins...paticik lose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Xaenin said: Sequo'nun mesajinda hic bir sey yok ki sen baya pazara atiyosun oltayi. o makara kısmı salak, gerizekalı, beyinsiz vs.her mesajında böle ifadeler var mesajlarında, editlediği mesajlarda bile zaten ben hakim karşısına çıkmak istiyorum cidden ne diyecek yapacak merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Yani adam yapmak istedigi ise ortak ararken dolandiricilikla suclamissin yasal olmayan bir sey soylemiyor olmasina ragmen. Defamation of character oluyor avukat dizilerindeki ingilizcesi. Surundurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 KuddusiMavra said: Rerore said: beyler ismi lazım değil bir forum da bana hakaret edildi, ne yapabilirim acaba maddi tazminat geliyor mu avukatlık masraflarını karşı tarafa yıkabilir miyim bi yardım lazım tşkler bizim Riverwind'e başvur. Avukattır kendisi ve manyak davalar kazanıyor. İnanamazsın. Tuttuğunu koparır. Uzmanlık alanı da cebine salatalık koyup resim çektiren adamların açtıkları davalarda karşı tarafın avukatlığını yapmak. B)-Keşke Riverbelow diye nick alsaymışım zamanında...ALAS! MEIN ERGENLİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 olm adam sen ortaya çık da dövdürteyim diye mahkeme diyor zaten. Alacağın/almayacağın ceza umrunda değil. Kimsin nesin bir bulayım da adam göndereyim derdinde. En azından yazdıklarından çıkarttığım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bir de yine tırsmaya yoracaksınız ama merak ettiğim bir şeyler var editlenmiş mesajlar için mahkemenin tutumu ne olacak? paticik sunucuları yurtdışı kimi muhattap alacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Moderator mesajin orijinalini gorebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 doğru düzgün şakalaşın,hakaret etmeden birbirinize trolleyin. ama dövmek,dövdürmek,kavga ney yav?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Xaenin said: Yani adam yapmak istedigi ise ortak ararken dolandiricilikla suclamissin yasal olmayan bir sey soylemiyor olmasina ragmen. Defamation of character oluyor avukat dizilerindeki ingilizcesi. Surundurur. ticari itibar diyor şirket ve şahıs ismi geçmiyor dolandırıcılıkla suçlamadım o şekilde dilekçe verdim, kurulan sistem için insanlara onay sms i gelmeden aylık 50 lira kestiği için çakallık yapıyor yazdım al yine yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mevcut yapi itibariyle mahkeme karari olsun olmasin kimsenin sana bilgi verme zorunlulugu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Millet tek tweetten hapis yatiyor ben bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bi an durun ve sequo nun avukatı olduğunuzu düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Xaenin said: Yani adam yapmak istedigi ise ortak ararken dolandiricilikla suclamissin yasal olmayan bir sey soylemiyor olmasina ragmen. Defamation of character oluyor avukat dizilerindeki ingilizcesi. abi section 4-B'de bi clause olması lazım geçen günki bölümü izlediysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Haketmistir kesin. Saeros gibi bi tip dusun mesela. Hakim olsan atmaz misin iceri ilk firsatta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bu olayın sonunda sequo rerore'ye ekran kartı alırsa mal gibi bakmaz mıyız ya bütün forum olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 yok ya,ben öyle bakmam. hayat bu. bahçeli'de her zaman teyyibe atar tutar. ama gidip meclis başkanını paşalar gibi seçtirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 rererö sequo'ya alırsa daha efsane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 xunn sequonun ibanı göndersene avukat parasını vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ulan bi soru sorduk konu nerelere gelmiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 yalnız şu konularda bile seqonun en az 5 yancısı çıktı hll olsuun yani nasıl mideniz kaldırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 yancılık değil, olay komik. adama hakaret edip, uğraşmazsan adam değilsin diyip sonra bu topiği açmak sadece elmer fudd'ın yapacağı bi iş çünkü. : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 dolandırıcı demek hakaret mi ki? ilk ben dedim çünkü zaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 uğraşmassan adam değilsin demedim Rerore said: Sequo said: Rerore said: bugün bunla başlar yarın başka bir şerefsizlik düzelir ben elimden geleni yaparım, farkına vardığım şeyler için Son uyarım devam edersen cidden uğraşcam. uğraşmayan senin gibi oslun dedim Sequo said: Rerore said: iyi forumlar... IP adresin: 88.226.32.119 Bunuda kanıtlar olarak dosyaya eklettim. İyi günler. di? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ooo ip paylaşılmış bence sende karşı dava aç.şuan senin bilgisayarından yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar