elesso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 abi acil çadır lazım. kriterler: internetten alınmayacak(vakit kalmadı kargo için) bomonti yada bakırköy çevresinde olacak max 250 lira decathlondaki otomatik kurulan daire şeklinde çantalılardan olmayacak. carrefourda hafta sonu baktım vardı dün gittim okul reyonu yapmışlar aynı yeri, durdurmuşlar çadır satışını. decathlondakiler çok kötü şurdan al diyin pls direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 dekatlon diycektim, baştan kesmişsin. sportive mağazalarında filan bulunmaz mı? merterde o. cevizlibağ'dan sonraki metrobüs(şu taşıtın adını telaffuz edince bile tiksinti geliyor.) durağının orada. bir bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 İstanbuldaysan bu avcılar tarafında falan büyük binalarda avcılık bahçe mağazaları falan var ordan alabilirsin avcılık için sattıkları için kaliteli de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bu istanbullulardaki ulaşım korkusu nedir ya. bomonti dediğin osmanbey in ora deilmi. in ordan galata köprüsünün oraya karaköymüydü yarım saatini almaz. bütün internet adventure shopların mağazaları orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 mal doğru demiş, taksiye atla karaköy 10tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mal said: bu istanbullulardaki ulaşım korkusu nedir ya. bomonti dediğin osmanbey in ora deilmi. in ordan galata köprüsünün oraya karaköymüydü yarım saatini almaz. bütün internet adventure shopların mağazaları orda. iyi fikir doğru, erken kapatıyo onlar sanki. en erken 6:30 gibi gidebilirim iş çıkışı neyse sahibinden.com'da bi eleman eve getirecek şeklinde konuştuk akşama hadi hayırlısı :) zeytinliye gelen benle kalabilir asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 ne kadar çadır fiyatları. hatunla kaçsak bi gün o tarafa, sana da tebelleş olsak, gece kalmayabiliriz bile, hatta bir saat bile durup gidebiliriz. giriş falan ne kadara patlar iki kişiye? biri çok çirkin ama(ben) ps: o tarafa doğru gidicez de, yolumuz üstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 abi normalde 70-80'e var güzel çadırlar. ben 170e anlaştım. giriş günlük 40-50 falandır herhalde- kapıda satılıyodurç kamplı kombineyi 120ye aldım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bi arkadaşa bakıp çıkacaz durumu aslında. tamam gelirsek günlük alırız, izmire geççez sonra zaten. patiye bakamıycan tabi oradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 elesso said: abi normalde 70-80'e var güzel çadırlar. ben 170e anlaştım. giriş günlük 40-50 falandır herhalde- kapıda satılıyodurç kamplı kombineyi 120ye aldım çünkü. Kamp kombine 100 liraydı abi naptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 karaköy'e gidicen veya avcılarda beylikdüzü istikametine dogru giderken kamp-avci zamanzingoları satan bir yer vardı 3 katlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 http://www.uludagsozluk.com/k/kuma%C5%9F-pantolon-giyen-erkeklerin-%C3%A7ad%C4%B1r-problemi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 250 tl sınırsa husky bizam light al geç karaköy de mağazalara uğra illa birinde bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 abi flam bakarım patiye ama ara ara tabi bu arada şunu aldım adam ayağıma kadar getirdi sağolsun http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-doga-sporlari-monodome-5-kisilik-cift-tenteli-cadir-226705836/detay/ tabi kurunca parçası eksik falan çıkarsa söverim. işyerinden bi yancı buldum kendime... çok büyük değildir inş. bu çadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 5 kisilik diyo baya buyuktur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 güzel bi foto atın kurayım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar