Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 bir iphone 6 verirsen tüm yazdıklarımı editleyecem :) pardon ö.m. olacaktı ahahahhahha
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Korkundan 4 mesaj üstüste atmışsın. Tırsmasan 1 mesaj atar. laf sokar, sonra cevap dahi vermezdin. Edit: Sen forgiverdın ya doğru.
HocaEfendi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 arada bi video izliyodum telefondan canım sıkılınca. sağolun onuda izleyemicez korkudan..
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 KuddusiMavra said: di said: Ya kimse kusura bakmasin da bosuna satasiyosunuz, bosuna bok atiyosunuz. Yillarca telefon hatlarina, melodi servislerine, katilmadiginiz halde cikan hediyelerine duduklene duduklene hassasiyet gelistirmissiniz belli ki lakin bu isin oluru bu. Acik secik "kabul edersen seni duduklicez" diyosa ve sen okumadan kabul ediyosan o senin sorunun. Legal kismina gelirsek yine sikinti yok zira o kanunu cikaran diyo bu boyle olcak diye, Sequo ya da baskasi da ona uyuyo, olay donup dolasip vatandasin hiyarinda bitiyo. Bu olay tum dunyada boyle bu arada. Kisiyi yanlis yonlendiricek bisey yazmiyosa -ki onun da legali var, bkz: dark ui patterns- sikinti olmuyo. ya geçenlerde androidimden arabada giderken oda tvyi açmak istedim. açtım. o arada elim neresine dokunduysa bir site açıldı. ve kapatayım derken "üyeliğiniz kabul edilmiştir" yazısını gördüm. "lan noluyooooo?" diye yerimde doğruldum ve android ekranında büyütüp okudum.ben "kabul ediyorum" kutusunu tiklemişim. mevzu da saçma sapan bir şey, ünlülerin magazin hayatı ile ilgili haberlerin paylaşıldığı bir zama zingo. altında diyor ki "aylık 14,99 TL telefon faturanıza yansıtılacaktır". yahu telefon şirket hattı, patron da benim faturamı incelemez ya da incelese bile sallamaz ama ayıp kardeşim. şirket hattı veya insanın kendi hattı, ayıp bu diyerek sitede gördüğüm iletişim telefonunu aradım. çıkan lavuk baktım uzun uzun anlatıyor. "ya birader" dedim. "ben vazgeçmek istiyorum çünkü böyleyken böyle oldu yanlışlıkla tikledim kutuyu". sonuç olarak demez mi "beyefendi üyeliğinizi iptal ettim ama bu ay faturanıza 14,99 TL yansıtılacaktır". "Lan dedim nasıl oluyor bu?" "Efendim onaylamışsınız bu durumu demez mi?" O tiklediğim yerde sözleşmeyi okudum ve onaylıyorum seçeneği de dahilmiş. Baktım işin kaçarı yok "Ya yaptığınız şey ayıp kardeşim, ahlaksızlık, namussuzluk, hesapta bu konuşmalar kayıt altına alınıyor; eğer gerçekten kayıt altına alınıyor ve bir şekilde yetkili bir kişi dinliyorsa bu konuşmaları insanları kandırararak ekmek parası kazanıyorsunuz" gibilerinden bir şeyler dedim ve kapattım. girdi tabi o ay şirkete 14,99 TL. Hayır, patron acaba okuyup "lan bu herif aydınlık okuyan adam, ünlülerin magazin haberlerini ne yapacak?" demiş midir? onu merak ediyorum. Abi o bahsettigimiz sey bahsettigim dark patterns denilen seye giriyo mesela. Linkedin de yapiyo. Bazi ulkelerde yasak bazilarinda degil. Turkiye'de yasak olmasini beklemek icin bi milenyum daha gecmesi lazim gibime geliyo. Sonuc olarak serefsizlik yaptiklari ama legal mi? Legal. Ha mahkemeye goturursen sonuc alir misin? Bilir kisiye bakar muhtemelen ama 15 lira icin sen ya da baskasi ugrasir mi onu bilmem.
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Rerore said: Sequo said: rerore said: ... Sen şuanda tamamen yasal olan bir sistemi kullanan bana 'para çukallama, dolandırıcı, vs' tarzı ithamlarda bulunuyorsun oraya buraya şikayet ettim diyorsun. Canım sıkılıyor bir uğraşırsam senle tam tersi feleğini şaşırırsın farkında mısın? Hakaret, kanıtsız suçlama, rencide edici davranış herşeyi yaptın. Ava gidiyorum derken elindeki balıktan olursun üstüne alır paranı bira içerim resimleride atarım farkında mısın? Sırf inat ettim canım sıkıldı diye yaparım bunu. git cumhurbaşkanına mektup yaz ahahahahhahah ben sistemi şikayet ettim evlat hatat editlediğin msjlar için senin forumdan banlatayım di ye bi msj atsam yeter bir de tehdit etmiş v-pil photoşopçu Ben de oturmus seni bekliyorum, forgive bana mesaj atsa da sevinsem, bir lafiyla teror estirsem, forumdan adam atsam diye...
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 AHAHAHA. BURN OF THE YEAR
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 http://i.imgur.com/oaQCwuq.jpg Uğraşmazsan adam değilsin dedin, uğraşmazsam adam değilim. Karşıma alıcam seni o mahkeme de önce :)
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 tanık olurum ben iban öm atarım
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Sequo said: http://i.imgur.com/oaQCwuq.jpg Uğraşmazsan adam değilsin dedin, uğraşmazsam adam değilim. Karşıma alıcam seni o mahkeme de önce :) 3. maddeyi yanlış yazmışsın. En sonundan bahsediyorum. İlgili linkler 4. maddede olacaktı sanırım.
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Evet gördüm avukata söyledim düzeltip getircek imzalayıp gönderiyorum. Bakalım şimdi kim uğraşcak. karşıma mutlaka alıcam ama onu mahkemede temiz bi tokatında var.
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Gelmek zorunda değil diye biliyorum. Avukat yollar belki. Bir de tokat mokat, ayrı dava açar, tehdit ediyor diye.
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Açsın hiç umrumda değil bugun şikayetçi oluyorum bir insana hakaret edersen oda karşılık verir. Mümkünse açsın. Hakaretleri kabul etmiş olur en fazla ifade veririm tokatladım diye. İnternette olsa bazı şeyleri ileri götürmeyeceksin trolledim ayağına yatmayacaksın. Canım sıkılıyordu bak nasıl şikayet edilir göstericem ona. İşin ciddiyetini anlasın ki bir daha kimseye böyle birşey yapamasın.
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 sonucunu da paylaşırsın hakim en yapacak acaba bir de o linklere tıklamış biri çıkar filan :)
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 forgiverın mesajı sanki sequonun geçmişteki mesajı ya "bir şey olsa inan'a yazarım zaten" ama di hızlı bir şekilde gelişine vurmuş, esrar perdesini hızlı kapatmış :(
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Şu dakkadan sonra seninle buradan muhattap olmayı düşünmüyorum ne yazmak istersen özgürsün buraya yazabilirsin. Görüşmek üzere forgiver:)
di Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2015 Ne sacma isler yapiyosunuz arkadas ya.
Öne çıkan mesajlar