Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Az evvel bir müşterim geldi. Ferrarisinin anahtarını masama bıraktı ve iç geçirdi. 1m verdim ve alalı 1 ay olmadı ama inanırmısın hayat çok sıkıcı ve hiçbirşeyden zevk almıyorum dedi. Bu da böyle bir anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 dibini dovdursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 agar.io oynasin, ilik gibi olur 2 gunde dsfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 mangal yapabildigim surece dunyada benden daha iyisi olduguna inanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 aquila said: dibini dovdursun. 50 liralik dovdursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 eğer tipik "orta seviye" ingilizce mevcut ise, http://www.kariyer.net/gozen-security-services/interviewer-is-ilani-i1377539/?&tmpsno=1&isaramalog=397223566&sirano=14&isaratipi=2 bana yeter dediğin miktar bizde neredeyse part-time maaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Abi benim önerim baban ne diyorsa onu yap. %99,999 haklıdır. İnanmıyorsan bile gözünü kapat, bir bildiği vardır de, bağrına taş bas onun dediğini yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Bir kaç iş için döndüler de ben mırın kırın ettim. İstanbul'da iş bulmak değil de, ev açmak hem hayli masraflı hem de yeterince stresli bir işmiş. Beraber ev tutacağım adamlardan da öğrendim. 2 kişi için ilk ay 5K'dan fazla masraf çıkmış. Hem bu kadar masraf yapıp, hem vasat bir şekilde yaşayıp hem de istanbulun stresini çekmek bana zor geldi. İzmir'de bir iş bulup orada bir düzen tutasım var, daha makul bir yer olduğu için. Orada da hep yazılımcı işleri var. Bir kaç tek tük bilgi işlem işi var başvurdum ama dönüş yok şimdilik. Bu yıl yaza kadar boşum elbet bir şeyler çıkar. Aslında üniye yakınlık ve yaşam şartları açısından Ankara daha uygun ama orayı da ben sevemedim. Şimdilik durumlar böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Kafa olarak ilerleme yok hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Adam iş buldu mırın kırın ediyo lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 izmirde iş bulmayı unut şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Yeni nesli memnun etmek ne zor arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 abi mırın neyse de.. kırın etmen pek olmamis ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 askerde çok dayak yersin dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Anlaşılan siz çok çekmişsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Arkadasa başlangıç için iş arıyoruz;10k maaş verecek,8-5 çalıştıracak,mesaisi olmayan,yılda 4 ikramıyelı,öğle yemegını veren,mumkunse bogaz manzaralı küçük ofis(çalışanların yüzde 85 i bayan olsun),özel sağlık sigortası olucak,özel emeklılık planıda mutlaka olucak.Ha unutmadan altınada araba,eline iphone 6s ve laptop(mumkunse allianware) verecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Saçma. Gerçi bu ülkede normal olanı istemek yukarıdaki gibi algılanıyor. Normal, bu ülkenin standartlarının çok üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 ayem bu ülke end ayem ofendıd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Karnin doyuyorsa, evde iki tane arkadasinla gule oynaya ogrenci/bekar hayati suruyorsan, isine gucune gidip bir yandan master ina baslayabiliyorsan; define vasat yasamak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 miyaw33 said: Arkadasa başlangıç için iş arıyoruz;10k maaş verecek,8-5 çalıştıracak,mesaisi olmayan,yılda 4 ikramıyelı,öğle yemegını veren,mumkunse bogaz manzaralı küçük ofis(çalışanların yüzde 85 i bayan olsun),özel sağlık sigortası olucak,özel emeklılık planıda mutlaka olucak.Ha unutmadan altınada araba,eline iphone 6s ve laptop(mumkunse allianware) verecekler. brazzers de johnny sins olarak mi baslayacak abi .. sins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 adamin derdi zaten is bulamiyorum yae, turkiyede isverenler cok kotu diyip hala is ariyorum bahanesiyle evde bos bos oturmak. calisacak adam anasinin dukkaninda, babasinin bahcesinde calisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Bu da tek çocuk herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 vurmayın çocuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Gladmir said: Karnin doyuyorsa, evde iki tane arkadasinla gule oynaya ogrenci/bekar hayati suruyorsan, isine gucune gidip bir yandan master ina baslayabiliyorsan; define vasat yasamak ? 1350 mayışla; -iki üç kişi çıkıyorsan- adam başı en az 700 ev masrafı öde, kalan 650'nin en az 150'sini kredi kartına öde -çünkü eve oraya buraya bir şeyler almışsın-, kalan 500 ile alışverişe çıkmayı düşünme zaten nasıl karnını doyuracağının hesabını yaparken kaderine küfreden bir depresife dönüşüp psikiyatrist ara, paran yetmezse kredi çek onun borcunu öde, sabah 8 akşam 6'dan zaman kalırsa y.lisans'a hazırlan, tabi onun masrafları da ayrı, e istanbulda yaşamak zor tabi, delisi var, manyağı var, pıçak çekeni var, suriyelisi, fortçusunu vs, yoruldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 kesin ninca bu ya trollüyor aptal rpsi yapıp :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar