Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 ben bu lanet avusturya sigorta kurumundan para beklerken onlar bana borç çıkardı galiba. kısa özet geçeyim durumu; babam avusturyada 3-5 sene çalışmış ordan az bi yetim maaşı alıyordum okuyorum diye. ben bunlara eylül 2013ten sonra hiç öğrenci belgesi göndermedim ve maaşım kesildi, bunlar bana bir kaç ay önce tekrar mektup gönderdiler panpa okuyorsan gönder belgeni para vercez diye, eyv. deyip gönderdim bunlara 2013-14-15 yıllarında okuduğuma dair bir belge ve 27 yaşımı doldurduğum 2015 mart ayına kadar aradaki 15 aylık süreç için para alacağımı söyledi orda çalışan bir türk bayan. şimdi mektup gelmiş şu aşağıdaki gibi ve anladığım kadarıyla onlara 120 küsür euro para göndermemi istiyorlar :D ne anlatmak istemişler mektupta yardımcı olur musunuz /summon seele, mulgear, dasbock not: ordaki bayan tatile çıkmış 2 hafta yok dedi telefondaki avusturyalı arkadaş, almancam da yetmedi dayı niye böyle yaptınız diye sormaya :( http://oi60.tinypic.com/2hz4tat.jpg http://oi62.tinypic.com/11qojgi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Acima yetime dio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 120 yuro gondrirsen 2 yıllık bursu peşin vereceklermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 120 yuro gönder note 4 göndercez diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 son maddede bu evrakların fotoğrafını çekip tinypic'e yüklersen Kehlsteinhaus'u sana restore ettireğiz demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Okulu çok uzattığın için para kesilmiş. Geriye dönük işlem olduğu için sana verdikleri fazladan parayı geri istiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=zLvL7a8Y0pI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 geschlechtsverkehhrhr nedir ya adam sevişirken mi bulmuşlar dili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Olayda burda https://www.ris.bka.gv.at/Dokument.wxe?Abfrage=Bundesnormen&Dokumentnummer=NOR40092585 familienlastenausgleichsgesetz § 2 ye gore okul suresı tanımlanmıs b) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 litvanyaca güzel dilmiş ama edit:gerçi fail oldum letoncaymış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Sorsan forumun yarısı almanyada hansellerle gretellerle sevişiyo icraate gelince vanish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Flassh said: geschlechtsverkehhrhr nedir ya adam sevişirken mi bulmuşlar dili intercourse işte. kimsenin intercourse demediği gibi o da söylenmiyor pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 abi bu arada google translate ile ingilizceye çevirirsen anlarsın gayet edit: ingilizce biliyorsan tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 ispanyalı arda turan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 demis iste arkadaslar. yetim hakki yemissin. fazladan para almissin. 121,74 geri yolla. ha istersem bizi mahkemeye ver hakkini ara demisler. ama bence senden kanirta kanirta parayi alirlar. banane lan ödemem diyebilirsin. avrupaya gezmeye gelince ama hava alaninda cikarirlar borcu 5 kati olarak tatin kacar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Liebe said: Sorsan forumun yarısı almanyada hansellerle gretellerle sevişiyo icraate gelince vanish yukarıda cevırdık ya Bu forumda benden almancısı yok ayrıca,dağılın şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2015 GEd said: Okulu çok uzattığın için para kesilmiş. Geriye dönük işlem olduğu için sana verdikleri fazladan parayı geri istiyorlar abi çok pardon ben bunu görmemişim arada ya, ben de öyle tahmin etmiştim zaten ya öf fena oldu ben para gelcek diye sevindiydim tam tersine borçlu çıktık adamlara ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar