Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Otherland


Xenus

Öne çıkan mesajlar

http://www.youtube.com/watch?v=knP4ziSVnyQ
http://www.youtube.com/watch?v=pvhGFgFmN5w

26 ağustosta early access olarak steam'e geliyor. cyberpunk aksiyon mmorpg. tad williams'ın romanından uyarlama. b2p olacakmış. cash shop yok

NGNL satranç taşları iyiymiş lel

http://store.steampowered.com/app/376310
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
http://www.youtube.com/watch?v=DQieJxSlO2A

5. element diye tahtayı koymuşlar ahaha
http://www.youtube.com/watch?v=mmYA-EmQVOQ

early access çıkmış ama kötü ya. oyun hakkında hiç bir fikir vermeyen trailer lel. cyberpunk delisi bile olsam hiç albenisi yok oyunun. dev takımı da polonyalı. baya tırt yani güven vermiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
Ben scifi hastası olarak kötü olduğunu bile bile indirip oynamaya çalıştım. Rezalet tutorial ve berbat combat sistemine rağmen dişimi sıkıp oynamaya devam ettim. Kötü ve dengesiz grafik motoruna rağmen devam ettim. Oyunun main questi takip ederken karakterim boruya takılıp stuck olunca mecburen ölüp yeniden spawn oldum. Main Quest dedi ki "beni abandon edip yeniden alacan abi". Nasıl bir teknoloji bu bilmiyorum, peki dedim. Quest listesinden abandon etmeye çalıştım, edemedim. Forumlarda biraz araştırınca main questlerin abandon olamayacağını öğrendim. Quest haritasında takılı kaldım, başka bir yere gidemiyorum. Support ticket açtım, cevap alamadım. Bir bile bile lades haftasından sonra oyunu bir daha kurmamacasına sildim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...