di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Selam, Google'ladim lakin istedigim gibi bi listeye denk gelemedim. Legal olarak kurabilecegimiz private server'lar nelerdir acep? Ozellikle en cok talep gorenlerini merak etmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 wolf team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Wowun vardı privateları çeşitli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 legal diyor adam. gerci lega private server da olur miki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 cogu fps'in var, cogu yeni survivor oyunun da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 cs server kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 İşini görür büyük ihtimal. Liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Bf4 server good practice Malum bir benzerini 1 ay sonra star wars için kurarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 kınayt. deli para kaldırıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 abi birak legali falan. ciddiyim knight online kur, 3 ayda parayi kaldirir, sonra serveri patlatir ardindan baska isimle yeni server kurarsin devamli. insanlar sahiden guzel paralar gomuyorlar. rank kasan elemanlara da iphone 6 hediye ediyorum dedin mi millet reel para basmak icin mail kutunu doldurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 knight işine girelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Kurmasi dert degil de onla ugrasicak zaman ve sabir lazim. Ergen bebeleri cekecek kafa lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Kekeler bi ciksin aradan. Star citizen kuralim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 dreagloth said: cs server kur Hakketten ya. Şöyle faceit gibi, esea gibi comp. tarzı parayla üye olunan, 128tick tr serveri ile şunu daha türkiyede yapan olmadı, ilk yapanda parayı kıracak galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 imamizer said: knight işine girelim uo projesinden kınayta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Olayin ironik tarafı deli gibi gaming culture barındıran bir kitle var burda, paticigi gaming Hub haline getirmeyi en azından bir defa denemek Lazım. Funding de dert degil, ben kafadan iki server hibe ederim, ki zaten dna sinda vardı paticigin bu olay. Cs açalım bf4 açalım, Indie survival açalım, Admin ilk yapacak illa birileri çıkar diye düşünüyorum. Web login koyalım, pati ye uğrasın ordan server lara gitsin gamerlar. Yıllar ince hasan lar buna benzer birseyler yapmıştı Ava li birseydi adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Esh said: Kekeler bi ciksin aradan. Star citizen kuralim birak simdi elitizmi, halk fleur petrus degil kopek olduren istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Farkmaz. Ben para koyarim bu ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Evet Avaturk. Gerci onlar daha cok oyun satma isine agirlik verdiler ama culture a da yuklenmislerdi. forum.paticik.com un yanina paticik.com un uzerinde gaming hub/portal olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 vardi zaten, ama hicbi zaman monetize edilmedi, edilmek de istenmedi buyuk ihtimalle, o yuzden zamanla kaybolup gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Tek dert maintenance, onu da hallederiz ama bir yerlerde sticky post dan daha oteye gitmesi lazim ki unutulmasin. Ha bir de bol bol polling yapmak lazim ki millet oncelikle ne oynamak istiyor onu bilmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Mortis online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Dyna yanimda. Halk server istiyor diye utuluyorum kafasini. Biralari da yuvarladi, az daha bastirdim mi tamamdir bu is. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 hap at birasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar